עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ome,

היי, בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן קורס ומציג מסך כחול שעליו כתוב "your pc ran into problem" וכו'. לחלופין הוא פשוט נתקע. בשני המצבים כמובן שצריך לכבות את המחשב "בצורה אלימה". זה קורה בעיקר כשהסוללה כמעט ריקה או כשאני מטעין את המחשב. המחשב שלי הוא מחשב של חברת Asus דגם Zenbook ux461. לכן יש לי הרגשה שזה קשור לסוללה ושהיא דורשת החלפה. קניתי את המחשב לפני 4-5 שנים. שתי שאלות: 1. מה באמת לדעתכם יכולה להיות הסיבה למסך הכחול/לקריסות/לתקיעות? 2. מצאתי רק מקום אחד שמוכר סוללה בדיוק לדגם שלי: https://www.iladaptersonline.com/asus-c-53_10/%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-4940mah-5…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by שימההה,

קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך של HP , הנה המפרט שלו http://alatest.com/reviews/laptop-reviews/hp-pavilion-dv7/po3-61584322,30/ כפי שאתם רואים יש למחשב חלקים מאוד טובים , אך הוא עובד נורא לאט! מכשקנינו אותו הוא ככה... אחי פירמט לי אותו ושם ווינדוס 7 64 ביט ( אני לא יודעת אם זה משנה) והביצועים שלו נורא חלשים .. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לנו 12 מגה אינטרנט ואני מחוברת בWIFI ויש לי קליטה מלאה, כשאני מנסה להיכנס לאתר כלשהו בפלאש הגרפיקה נורא נורא איטית , למשל משחק של הפוקר בפייסבוק ... ניסינו לשבת עם שני מחשבים אחד ליד השני ולשחק והמחשב השני עבד יותר טוב ככה שאני לא חושבת שיש בעיה של קליטה... צירפתי לכם 2 תמונות של הביצועים של המחשב בבקשה שמישהו יעזוררר.... (: …

4. לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעונין להגדיל זכרון פנימי במחשב נייח שלי. מה חשוב לבדוק לפני?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי כל כמה שעות פריזים במחשב ברמה שאי אפשר לעשות כלום אלה רק ריסטרט מהכפתור. לפי הלוגים ב event viewer אני רואה שיש רק שגיאות עם דרייבר שלו לוג'יטק אבל בפרטים רשום שהDLL של AMD קרס amdxn64.dll (מצרף את הלוג בקובץ). ניסיתי לחפש בגוגל מידע על הDLL הזה אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חומרה: מעבד רייזן 5900 כרטיס מסך powercolor 6900xt לוח אם asus crosshair VIII hero אשמח לרעיונות או כיווני חקירה. תודה מראש event viewer.pdf

7. המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. Started by SubX,

לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hike101,

שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by david86,

כשהמחשב שלי נידלק הוא רושם press del to run settup press tab to display bios post message מה זה אומר ?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 13:08:02 איך אני מוריד את הדבר הזה? לא רוצה שהיה את זה כשאני ניחנס לונדוס

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by berliita,

שלום, איך מנקים פנים (פנים במובן inside; לא במובן face) של מחשב, בלי לפגוע בתפקוד הרכיבים?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by eladbu,

טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by basaf1,

שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by law89,

היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?

21. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  22. אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.