עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vourt,

היי, עכשיו התקנתי את הביאוס ללוח אם Gigabyte GA-P67-ud7-b3 מהאתר של Gigabyte - את F2 החלפתי לF3 אחרי העידכון הלוח לא עושה בוט ביכלל, נדלק ואחרי 2 שניות נכבה. ניסיתי לאפס בכפתור על הלוח (Bios reset) וזה גם לא עוזר הבנתי שיש ללוח הזה Dual Bios, האם מישהו מכיר או יכול לעזור בבעיה זו? אשמח לכל טיפ או עזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?

4. היי, שימו לב לתמונה - כל הסמלים התבלגנו לינק לתמונה: http://img230.imageshack.us/img230/9493/vvoovvoota3.jpg והתמונה פה: תודה לעוזרים.

5. Started by 1337Din,

הFAT32 לא יכול להכניס קבצים מעל 4 ג'יגה,יש אפשרות להגדיל את זה? :s05: אני פשוט ממש צריך את זה!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. השאלה בכותרת (לפחות 3 פעמים בשבוע,הוא לא מגיב - וכל מה,שעוזר זה ריסטרט).! מפרט המחשב: ___________ לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:intel i5-2500k. מאוורר מעבד:ZALMAN CNPSX11. זיכרון:(Crosair XMS 8GB DDR3 1600MHZ (4*2GB. כרטיס מסך:6970. מארז המחשב:Antec P183 V3. דיסק קשיח ראשי:INTEL SSD 520 SERIES 180GB. דיסק קשיח שני:WD 1TB CAVIAR BLACK. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate-64Bit. תודה רבה מאוד מראש לעוזרים. ​

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב

8. שלום, המחשב שלי עושה ריסטרתים בלי סוף ,מגיעה ללוגו של חלונות נכבה ונדלק שוב בלי סוף. החלתתי להתקין חלונות מחדש הוא הגיע עד השלב שצריך לבחור שפה וללחוץ התקן וקרס שוב. ניתקתי את דיסק קשיח חזרתי על פעולת התקנת חלונות והוא קרס,לפני זה ניתקתי את הCDROM והוא קרס,החלפתי זכרונות אחרים אותו דבר,טמפרטורות המעבד מצויינת 35.מסרתי את הלוח לבדיקה בksp כי הוא באחריות הם אמרו שהלוח בסדר. לא יודע מה לעשות,הספק שלי בן שנתיים די איכותי 900w של antec

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tamir2,

שלום לכולם! אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי! אז ככה.. לפני בערך שעתיים.. שיחקתי בקונטר סטריק.. פתאום קפא לי המסך.. ושום לחצן לא עבד פשוט המחשב לא יגיב.. אמרתי לעצמי בסדר נעשה ריסט והכל יפעל כמו חדש.. כאן מתחילה הבעיה.. המחשב משום מה לא עולה..יש מסך שחור.. הוא לא מצליח בכלל להגיע לאפשריות האלה של הביוס (del) קיצר אני לא רואה כלום.. עכשיו גם שאני מתליק את המחשב.. יש ציפצוץ.. כזה של כמה שניות וזהו אחרי שנפסק הצילצול לא קורה כלום המחשב פועל ולא מציג תמונה.. בדתקתי את החיבור של המסך למחשב והוא בסדר.. אהה.. לפני כמה שניות הוא הציג לי את כל הגדרות שהביוס מעלה בהתחלה.. ואז עוד פעם חזר למצב הרגיל (מסך שחור).. וזה אחרי שניתקתי את כל החיבורים.. מהמחשב..(ספק, מסך וכו'.) מה אתם אומרים …

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by cKb,

שאלה... יש לי דיסק קשיח מסוג 60GB IBM 60GXP. אני יודע שעם הדיסק הזה יש בעיות. יש דרך למנוע אותן? האם קירור יעזור? ובאותו נושא - איך אני יכול לדעת מה טמפ' הדיסק שלי? מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? תבורכו...

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by danirdd92,

הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Bossarehere ByIlya,

היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בעיה מוזרה.. כשאני נמצא בעמוד הראשי של HWzone המעבד (CPU Usage) עולה ל90~100%!!! וזה קורה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק האתר הזה!... ניסיתי למחוק כל העוגיות, לא עוזר.. לפרמט, לא בא בחשבון.... יש הצעות..? אני מחובר לאינטרנט דרך שרת...מחשב אחר...אם זה משנה למישהוא..

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by oz4225,

שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן, יש לי בטלפון כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted. לאחר שנסיון repair באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אני אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by m53242,

בעליה XP לפני כניסה. יש הודעה שגיאה מסך כחול. מה אומר. איזה תקלה חומרה? בתודה מראש מיכאל[ATTACH=CONFIG]4468[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rbu99fm,

יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by steve didko,

היי. אני משתמש בMacBook Pro 16" 2019 למחשב יש 4 חיבורי USB-C. אני אובססיבי לשולחן נקי מכבלים, ולכן הייתי רוצה למצוא פתרון שיאפשר לי להוציא כבל אחד מתוך המחשב, אל מאחורי השולחן, לאיזשהו USB-C HUB שירכז הכול. מה שאני צריך שם זה - חשמל, כדי שהמחשב יישאר בטעינה באופן קבוע ללא צורך בחיבור נוסף - חיבור HDMI למסך 1 - חיבור למסך 2 (עדיפות לMini Display port או USB-C, אבל אפשר גם חיבור אחר שיצריך ממני עוד מתאם בדרך) - לפחות 3 חיבורי USB 3 עבור מקלדת ועכבר וכוננים חיצוניים - עדיפות לחיבור USB-C אחד לפחות לשימוש כללי. מה דעתכם? אופציה שחשבתי עליה שיכולה להתאים לכל מה שאני צריך, זה אולי המוצר הזה: https://www…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  20. השבוע רכשתי מחשב חדש סוף כל סוף אותו הרכיבו מחלקים אותם בחרתי. בין הרכיבים היותר חשובים: מעבד AMD XP1800+, לוח ELITE K7VTH3 ומארז Tsunami virgo וכרגע יש מספר דברים שמטרידים אותי: א. המחשב אינו נכבה לא דרך מערכת ההפעלה ולא דרך כפתור הסגירה אלא מבצע הפעלה מחדש לאחר שנראה כאילו הוא נסגר ב. חלק מהרכיבים כמו העכבר האופטי שלי נשארים דלוקים גם לאחר שאני מצליח לסגור את המחשב במקרה ואני לוחץ פעמים מהר על כפתור הסגירה ג. ה - LED שמראה את מצב המערכת (סגור ופתוח) אינו מציג דבר וכאשר פתחתי את המכסה הבנתי כי במקום חיבור הפאנל קימים רק 2 PIN במקום שלושה דורש ה LED ד. מדי פעם המחשב מחליט בעצמו להיסגר בלי שום התראה מוקדמת ובלי סימן להתחממות יתר (מה גם שאני לא מבצע OVERCLOCKING על המערכת) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by or123,

שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקנתי ראם חדש ׁ(4GB RAM SODDIM DDR3 1600) בלפטופ R510LB XX124H, והוא לא נדלק אחרי ההתקנה (ושמתי אותו כמו שצריך), חוזר לעבוד כשאני מוציא את הראם, מה יכולה להיות הבעיה?

23. כיצד ניתן לעשות דיאגנוסטיקה לכל החומרה במחשב? אני שואל את זה בגלל שיש לי בעייה במחשב, שכשאני מפעיל תוכנת הורדה + תוכנת אינטרנט + מוזיקה, המוזיקה והעכבר מתחילים להיתקע.. וניסיתי הכל, בניתי את המחיצות מחדש הוצאתי, הכנסתי זיכרון הרצתי 21 טסטים של memtest וכולם עברו בהצלחה.. איך אפשר לבדוק רכיבים אחרים במחשב? תודה.

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by ofir667,

אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני רוצה להעביר קבצים בין שני דיסקים קשיחים עכשיו לפי מה שהבנתי כבר אני צריך איזשהו כבל שמחבר ביניהם. מישהו יכול להראות לי את הכבל בתמונה או להגיד לי איך נראות היציאות שלו. :s05: (תתקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.