עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?

3. אני לא יודע אם הבעיה הזאת היא עקב הרדיאון שלי, אבל היא באמת בגלל זה, אני יותר לא מתקרב לכרטיסי מסך של ATI! בכל מקרה: Ati Radeon 8500 +Gigabyte 7VTXH AMD XP Athalon 1700 256 RAM Windows XP בכל מקרה. אני דיי בטוח שהבעיה הזאת מתרחשבת רק במשחקים שפועלים על המנוע של unreal2003. הבעיה היא, שאחרי כמה דקות של משחק, או אפילו ישר כשהמשחק עולה, מופעים קווים אנכיים בצבע חום ועוד כל מיני שטויות על המסך (אני לא רואה את התמונה של המשחק, רק קווים אנכיים), והמחשב קופא, ומכריח אותי לאתחל אותו. בינתיים התקלה הזאת התרחשה רק במשחקים האלו: (Unreal Tournament 2003 (Demo (GunMetal (Demo Postal 2 כל המשחקים האלו פעולים על אותו מנוע, ויש את אותה תקלה בדיוק, אבל אין לי מושג איך לסדר אותה! מיותר לצי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yakirsh4,

שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by יוליוס,

כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by CXC,

מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by is2k,

האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by hit-me,

יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …

11. טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by lioryb,

שלום. מקווה שמישהו יוכל להשיא לי עצה. לפני כחודש ה-HD הישן שלי (WD 80GB) החל לתקתק ולתקוע את המחשב, והביא אותי להחלטה לרכוש אחד חדש. אחרי בדיקה קטנה, בחרתי ב-SEAGATE, 500GB, 32MB Cache. עם הרכישה, התקנתי WINDOWS, אולם אחרי כמה ימים, לאחר עדכון של WINDOWS, הוא החליט שחסר קובץ בספריה SYSTEM32/CONFIG. חשבתי לעצמי שהבעיה היתה בעדכון, והחלטתי להתחיל שוב מחדש. פירמטתי את ה-HD, והתקנתי עליו את ה-IMAGE שהכנתי מבעוד מועד, אולם הבעיה חזרה עליה מיד. ניגשתי לחנות ואחרי דין ודברים הם החליפו את ה-HD לאחד חדש. חזרתי איתו הביתה, התקנתי אותו מאפס (לא עם ה-IMAGE), ושוב הרגשתי שמשהו לא בסדר, אז שוב ניסיתי לפרמט אותו. בפורמט של ההתקנה של WINDOWS, לקח למחשב מעל לחצי שעה לעבור את ה-3% הראשונים…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הווינדוס שלי קורס כל 3 דק' אחרי עלייה של המחשב המפרט שלי הוא : I5 3470 ASUS P8Z77-V LX CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 AMD READON HD 5670 WD HDD 500GB CAVIAR GREEN WIN 8 PRO אחרי מספר ריסוטים לא קטן הוצאתי את זוג הזיכרונות ובדקתי אחד אחד בסלוט השני שנכנס לבדו המחשב הפסיק להתרסט - יכול להיות שמצאתי את הבעיה או יכול להיות שמשהו אחר אחרי כל הריסוטים האלה הסתדר פתאום (אולי מבחינת תוכנה) אני יודע שהדיסק קשיח שלי לא וואו והספק כוח עושה הרבה בעיות ואני מחליף את שניהם השבוע פתחתי ת'רד נוסף בפורום ספקי כוח ואני קונה את הSAMSUNG SSD 840EVO 120GB בשביל מערכת הפעלה בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני מזהה את החלק התקול (או התוכנה) אז אני צריך כלים מקצועיים (וקצת הכוונה) ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

16. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

18. Started by LiL Gangster,

שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ibobo,

יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Tundord,

שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )

21. Started by Thunder Child,

אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by APV,

שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ABL,

פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים