תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה Corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה שאני כבר סוחב כמעט שנה במחשב... כל תוכן וידאו ושימושיו כלומר צפייה בסרטים סטרימינג מהאינטרנט (צפייה ישירה לדוגמה ערוץ הספורט חי) או כשאני עובד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר ושם כמטבן אתה מנגן וידאו... בכל אחת מהתצורות שציינתי תמיד יש אותה בעיה כל כמה דקות לפעמים 20 דקות (לפעמים 40 10 אין תבנית קבועה) יש מין לאגים או תיקים או תקיעות קירטועים תקראו לזה איך שתרצו.. לכמה שניות משהו כמו 10-20 שניות בהם התמונה והכל מקרטעים קצת (קצת קשה להסביר הכוונה לאגים..) בכל אופן מה לא ניסיתי שללי כ מסך (בדקתי כרטיסים אחרים) הרצתי אלף תוכנות בדיקה על המעבד וכו אין שגיעות הכל סבבה שללתי גם הארד דיסקים (נתקתי כל כונן בנפרד החלפתי פה שם קיצר הכל) ועדיין הבעיה נותרה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-