תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה כל כמה דקות יש ניתוק של העכבר אבל האור שלו נשאר דולק, כלומר אני שומע את הצליל במחשב של ניתוק חומרה אבל משום מה הלייזר שלו עדין פועל. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתשמש בווינדוס 10 עם 018 כספק אינטרנט ובזק. כשאני נכנס לאתרים שבודקים פורטים, כל פורט שאני מנסה (גם פורטים בסיסיים כמו 80, 21, 143...) מופיע כסגור. אני מפספס פה משהו? ניסיתי שני ראוטרים שונים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מאוור הספק כח הישן במחשב הרעיש לכן החלפתי אותו בספק חדש. מאז המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים והמחשב מצפצף ציפצוף אחד ארוך ושתיים קצרים המסך לא נדלק למרות שהחלפתי מסך, כבל מסך אחר וכמובן פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את הסלוטים ניקיתי את המעבד והמאווררים והוצאתי זיכרונות ובדקתי. הבעיה ממשיכה... נ.ב: גם כשהחזרתי את הספק הישן שכן עבד, המסך לא נדלק. האם ריסט לביוס יעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר ככה :שוטטתי לי באינטרנט כאשר פתאום בלי סיבה המחשב קרס כלומר נכבה -חשבתי הפסקת חשמל אבל לא , כאשר ניסיתי להדליקו בפעם הראש- אז הוא נדלק וישר נכבה -ככה גם בשניה ,ואז בשלישית הוא נדלק נכנס ל WIN הדילקתי מוזיקה והוא נכבה פתאום . ואז הוא התחיל להדלק רגיל רק שאין תמונה כאילו הכבל לא מחובר אבל הכל מחובר והוא בכל זאת לא עולה רגיל ,פשוט מסך שחור -אין פוסט -עשיתי RESET לביוס לא עזר . ככה טמפ של מעבד באותו זמן הייתה יותר נמוכה מהחדר שלי חח סביבות ה 21 מעלות -קשיח סביב ה 30 , מעבד P4-2.6 לוח-GIGABYTE 8IPE1000 זיכרון -512 כפול -ELEIXIR כרטיסמסך-9700PRO קשיח 40 G WD ספק 400 גנרי שעובד (בן 5 שנים חח). אז ככה -הזיכרון העברתי למחשב הנוכחי ,עם P4-1.6@2.45 ,גם קשיח +9800PRO שהתחיל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מקווה שמישהו יוכל להשיא לי עצה. לפני כחודש ה-HD הישן שלי (WD 80GB) החל לתקתק ולתקוע את המחשב, והביא אותי להחלטה לרכוש אחד חדש. אחרי בדיקה קטנה, בחרתי ב-SEAGATE, 500GB, 32MB Cache. עם הרכישה, התקנתי WINDOWS, אולם אחרי כמה ימים, לאחר עדכון של WINDOWS, הוא החליט שחסר קובץ בספריה SYSTEM32/CONFIG. חשבתי לעצמי שהבעיה היתה בעדכון, והחלטתי להתחיל שוב מחדש. פירמטתי את ה-HD, והתקנתי עליו את ה-IMAGE שהכנתי מבעוד מועד, אולם הבעיה חזרה עליה מיד. ניגשתי לחנות ואחרי דין ודברים הם החליפו את ה-HD לאחד חדש. חזרתי איתו הביתה, התקנתי אותו מאפס (לא עם ה-IMAGE), ושוב הרגשתי שמשהו לא בסדר, אז שוב ניסיתי לפרמט אותו. בפורמט של ההתקנה של WINDOWS, לקח למחשב מעל לחצי שעה לעבור את ה-3% הראשונים…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 64 ביט והוא לא משתמש במלוא הזיכרון. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לעשות אנצ'ק בMSCONFIG ולא נראה שינוי. מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ויחד עם כרטיס המסך קיבלתי משחק בסגנון DOOM. הבעיה שלאחר רבע שעה בערך שהמשחק פועל הוא לפתע מקפיא את כל המסך והמקלדת מתכבה ואיאפשר לעשות שום דבר חוץ מRESET. ממה נובעת הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אוקיי אז יש לי בעיה קצת מורכבת ואשמח לשמוע הצעות לפתרון (כבר ניסיתי לשוחח עם מספר גורמים במיקרוסופט ובנוידיה ובהרבה מאד פורומים בעולם ושווה לנסות גם כאן). רכשתי לאחרונה מסך 4K 27 אינצ' של דל. הוא מתווסף למסך 24 אינצ' ישן של דל שיש לי (1920 על 1200) ומסך 23 אינצ' של LG (רזולוציה 1680 על 1050). המחשב שלי: שולחני - X99 של אסוס עם מעבד מסדרה E שש ליבות, כרטיס גרפי של אסוס 970GTX אליו מחוברים כל המסכים (ה-27 ב-DP ה-24 ב-DVI כי זה מה שיש לו וה-LG ב-HDMI). דרייברים של כרטיס מסך - אחרונים של נוידיה, מערכת הפעלה חלונות 10. הבעיות: 1. הבעיה המרכזית - ה-DPI לא עובד כראוי - המסך הראשי (27") על 175% - זה נראה די סביר אבל שני המסכים האחרים (על…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עשה בעיות של BSOD אז עשיתי סיסטם ריסטור ומאז יש בעיה עם העדכון של התצוגה. אחרי שאני לוחץ על תפריט מסוים עם לחצן ימני בעכבר הבחירה נשארת על המסך ולא נעלמת ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך וקיבלתי תשובה שהדרייבר עדכני מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים. לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-