עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal,

יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by OrBen91,

לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?

5. אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by porat,

שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Dano,

יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ibobo,

יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc

10. Started by user1552,

שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by guy94,

לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by orjerby2013,

אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!

13. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by GetDiz,

היי חברים. הרכבתי מחשב חדש (רק המעבד והזכרונות נשארו מהישן). Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) GV-N98TG1 GAMING-6GD ASUS Rampage IV Black Edition Samsung SSD 850 PRO 256GB X 2 OCZ ZT Series 750W CORSAIR Hydro Series H110 Noctua NT-H1 Noctua NF-A14 PWM X 2 BLS3KIT4G3D1609DS1S00 Corsair 780T בנוסף מחובר צורב DVD, וכונן HDD של סמסונג 1 טרה. לאחר חיבור ווידוא כל החיבורים, אני נתקל בתקלה שלפי עניות דעתי דיי מוזרה. כדי לגרום למחשב לעלות תקין - POST קצר-> עליה של ממשק הRAID->אתחול ועליית מערכת הפעלה. אני נדרש לבצע אתחול ע"י הכפתור במארז כ3 פעמים. עליה ראשונה->POST ארוך מדי ונתקע במסך זה (מקלדת לא מגיבה) עליה שניה-> POST קצר י…

15. Started by is2k,

האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by jj516,

זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by nemesisx22,

שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ranranran,

לפני כמה ימים החלו להישמע צפצופים מהנייד, אין להם סדר קבוע והם משתנים כל הזמן הסדר שלהם. המחשב הוא ThinkPad Edge E531 מה זה יכול להיות? אין לי ממש אפשרות לשלוח את המחשב עכשיו לביטוח, זאת תקלה שאפשר למשוך איתה עוד קצת זמן?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by shikun,

שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by rander1,

כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by הגיימר,

טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Royz,

זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Remus,

הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.

דיונים חדשים בפורומים