תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לי יש מסך LCD של LG צריך לנקות אותו אבל לא יודע עם מה מותר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA ולאחר כמה דקות פתאום יוצא צליל של אמבולנס מהמחשב. ב- Task Manager רשום שה- CPU Usage ממש גבוה, קרוב ל- 100% איך אני יכול להוריד את ה- CPU Usage ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-