תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק. כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד... השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו מכר לי סלרון 2400 והסביר לי שזה טוב לאינטרנט וכו' הבעיה שכל פעולה הכי מסכנה כמו קאזה , אימיול או פתיחה של כמה דפי אינטרנט במכה המחשב נתקע וניהיה איטי רצח יש מישהו שיצא לו לעבוד עם המעבד הזה ? כי החלפתי אותו במעבד דומה אחר והיה גם איטי רצח , עכשיו אני לא גיימר ככה שחשבתי להחליף את זה בסלרון 775 64 אבל אמרו לי ב KSP שאני לא ארגיש את ההבדל אז מה עושים ? לא רוצה להשקיע כסף על מעבד יקר אבל מצד שני נמאס לי לסבול מאיטיות אני חייב לציין שיש לי לוח אם מצויין של ASROCK P4V88 PLUS ככה שאין סיכוי שהאיטיות נובעת משם
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נראה לי שהספק הזה כבר עשה את שלו, לאחרונה המחשב עושה לי ריסטים במשחקים כבדים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה. תחת עומס הטמפרטורה שלו היא 52 מעלות! שזה המון. ה12V שלו לא יציב בכלל. מצורפת תמונה של המתחים. תנו לי את דעתכם בבקשה. המחשב הוא: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 מומהר ל3.2 ג'יגה ראם. 9800 XT של אסוס.
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעיה של זיהוי HD SATA במחשב שלי. נפל לידיים שלי HD SATA של מקסטור 120GB אבל הלוח לא מזהה אותו. חיפשתי באתר של ASUS דרייברים אבל לא מצאתי דרייברים SATA ללוח הזה. הHD משמיע צפצופים מוזרים כאלו איך שהמחשב עולה וכשכתוב SCANNING IDE יש אולי איזה 40 נקודות כאלו משהו בסגנון הזה SCANNING IDE..................... תוקע את העליה של המחשב ועד שהמחשב כבר עולה הHD כמובן לא מזוהה. יש למישהו פיתרון? יש סיכוי שזה קורה מכיוון שהלוח שלי ישן? צריך דרייברים? אם כן באתר של ASUS ללוח שלי אין דרייברים SATA. תודה לעוזרים. דר"א יש לי 2 HD IDE אחד של 80GB והשני של 60GB יש סיכוי לעבוד עם 3 ביחד? צריך להוציא את הIDE? אפשר לעבוד עם HD 1 של IDE והשני של SATA?
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אבא שלי כבר בן 4 ...עד לפני חצי שנה המחשב עבד יפה... פתאום בתת אחת העכבר הפסיק לפעול... (מיקרוסופט ,כדורי, חוטי בן 6...עכבר מצוין) ...אבא שלי החליף את העכבר לעכבר לייזר של לוג'יטק, חוטי. העכבר הזה עבד יפה מאוד לאיזה חודשיים. פתאום התחיל המחשב לא להידלק.. כלומר... בפתיחת המחשב נשמע צפצוף גבוהה וארוך מתוך המחשב, המסך נדלק, והחלה בדיקת הזכרון (כל זה בזמן שהצליל ממשיך) ואחרי בדיקת הזכרון פשוט לא קורה כלום לא ניתן להגיע לביוס, המקלדת לא עובדת. למרות שהזהרתי את אבא שלי שזאת בעיה בביוס או בלוח אם ..הוא קנה מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. כשהתקנו את העכבר והמקלדת המחשב נדלק והכל עבד טוב, חוץ מהעכבר שנתקע מדי פעם... אתמול בערב חזרה התקלה והמחשב לא נדלק.. איך אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ניקיתי את המארז מבפנים,ופירקתי את כרטיס המסך ואת קירור המעבד. בפירוק המעבד הופרד בטעות מהקירור (ראיתי איזה חומר אפור שמדביק את המעבד לקירור). כשהרכבתי חזרה את הקירור 4 פינים של המעבד התעקמו,אז יישרתי אותם והרכבתי בעדינות את המעבד לתושבת שלו וכנ"ל את הקירור. הפעלתי את המחשב ו...חושך מצריים הכל שחור (המסך דולק הנורית כתומה). קראתי בפורום שיכול להיות שהכרטיס מסך לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והפעלתי ואותו הסיפור חוזר על עצמו. נראה לי שנדפק המעבד איזה SHIT. מה נראה לכם מכל העסק הזה?אני חייב את עזרתכם בדחיפות.
-
- 11 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יותר מלמעלה מזה )אמ, חודש), אחרי שיצאתי מהסימולטור pacific fighters, חשכו עיניי! וגם מסכי. נראה כאילו המחשב נכנס להשעייה משום מה, אך הוא לא הגיב. עשיתי ריסט, ולדהמתי, גיליתי ג'יבריש מוזר בביוס ובווינדוס, כמו אחרי אוברקלוק מסיבי של הצליח., ופסים כחולים, מאוד מעצבנים לאורך המסך בביוס. לא הצלחתי להפעיל את הווינדוס עם הדרייברים של הכרטיס מותקנים, אז נאלצתי להכנס למצב בטוח, ולמחוק אותם. ניסיתי להתקין מחדש, אך שום דבר לא עזר. פתחתי את המחשב, בדקתי את הכרטיס, המאורר מסתובב, חיברתי אותו מחדש, אך שום דבר לא עזר. יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק לשום חלק במחשב המקולל הזה. (להזכירכם: ספק מת, radeon 9800pro מת, צורב תקוע, זכרונות דפוקים, הארד דיסק מת, ומה לא בעצם..) מפרט: AMD 64 …
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:
-
- 11 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חג שמח לכל אנשי הפורום. (שהשם שלי לא יבלבל אותכם במחשב המדובר לא ביצעי שום המהרה) במהלך החג גיליתי שהמאוורר היחיד במחשב הפסיק לפעול - מדובר באנטק סונטה עם מאוורר 120. לפי דעתי ולדאבוני הוא הפסיק לפעול כבר לפני מספר ימים\שבועות או אפילו חודש חודשיים -בפוקס נגעתי במארז והרגשתי חום אדיר. שמתי לב שהוא חלש ואף התרעתי לספק שנתן לי את החלקים "לוג'יק" ואפילו אחרי שהרכבתי אות המחשב לקחתי אותו אליהם לאישור תקינות . כרגע המחשב שלי פתוח עם "מאוורר בית" מכוון למרכזו למניעת התחממות לצורך התייעצות עימכם. כשאני מנסה לסובב את המאוורר עם האצבע אני מרגיש שהוא קששששה בקושי זז כאילו צריך "לשמן אותו" או משהו לכן אני בטוח שלא מדובר בבעיית חשמל אלא פשוט הפלסטיק מתנגד למתח - מה עושים ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. קניתי לוח אם מסוג ASUS P5ND2-SLI ומארז SUNBEAM TRANSFORMER כמו שידוע לכם יש למארז 4 מאוורים (בחלק העליון אחד, מאחור אחד, שניים בדופן הימנית, ואופציה לחיבור של עוד מאוור מקדימה). שאלתי היא האם אני יכול בכלל לחבר את כל המאוורים האלו ללוח? לאן אני מחבר את כל המאוורים האלה בלוח? איך אני יודע איזה חיבור נועד למה? הנה איור של הלוח תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-