עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם יש לי בעיה אני לא יודע ממה היא יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו עם דריבירם חדשים 12 עם ccc עכשיו אני משחק הלף לייף 2 וסורס סבבה ובכיף אני רואה תמונת ובכלל הכול סבבה וכיף אבל שאני צופה באיזה סרטון למשל ה"האדיוט" במדייה פלייר אז אני רואה הכול כזה מוזר הכול כזה או בירוק וכחול ואדום לא רואים כמו שצריך לראות ופעם אחרת שנכסתי לאיזה סרט על 2 דפוקים שדופקים תראש בקיר ראיתי את הסרט בשחור לבן ואצל אח שלי עם גי פורס 2 רואים בסדר גמור מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם יש לגיסי מחשב שהכרטיס מסך שלו עלך לעולמו,לכן ראיתי יציאה נוספת לחיבור הכבל מסך ,חשבתי שאולי יש ללוח אם כרטיס Ob ניכנסתי לאתר של הלוח ולא הבנתי .לכן אבקש את עזרתכם .שם הלוח Asus p4s800 mx קישור לאתר . http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=199&l1=3&l2=12&l3=42

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  4. :'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  5. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. יש לי כונן של WD דגם WD2500KS 250GB 16MB BUFFER עכשיו השאלה שלי אם אני קונה כונן זהה בדיוק האם אני יוכל להקים מערך RAID0 כי ראיתי באתר של WD שיש כוננים מותאמים ל RAID אבל הם חלק מסדרת ה SERVERS והיכולת שלהם היא לתקן שגיאות ב 7-15 שניות לעומת כונן רגיל שלוקח לו 2 דקות.. ורשום שבמערך RAID אם זה לוקח יותר מ 15 שניות המערך יזרוק את הכונן מהמערך. ולכן חייבים כונן תואם RAID עכשיו לא מצאתי איפה שהוא שרשום שהכונן שלי מותאם לRAID.. למישהו יש מושג האם זה נכון באמת או שאולי אני יכול להקים מערך כזה? כל החשש התחיל מי זה שראיתי ב IQPC שיש כוננים 250GB שרשום להם RAID24/7 אז התחלתי לחקור ואני עדיין לא יודע האם באמת אני חייב כונן כזה? אני אשמח לתשובה תודה ניר.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונה או להסביר לבכתב מה לאפשר ומה לא לאפשר בביוס כי הבנתי שאם אני רוצה UEFI Windows אז אני צריך לבטל CSM ו Secure Boot... אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה.ואם זה באמת נכון... בקיצור אני רק רוצה שמישהו יגיד לי האם ההגדרות ביוס שלי מוכנות להתקנת הווינדוס במצב UEFI תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת? אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. , במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני רוצה לעשות איתחול למחשב אבל אין BOOT לדיסק וגם לא מצליח להיכנס ל BIOS אין לי כונן דיסקטים כדי ליצור BOOT. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני חייב לעשות איתחול למחשב. תודה לעוזרים נ.ב. אני יודע איך להיכנס לBIOS אבל מישום מה זה לא ניכנס, אני לוחץ DEL כל הזמן אבל לא קורה שום דבר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כפי שקראתם כבר מהאשכול הקודם הכרטיס מסך ניזוק עקב OC והוא עובד באופן חלקי. רק אם מתקינים את הדריוור שלו ומפעילים אותו דרך מנהל ההתקנים אז יש בעיה ואי אפשר לראות כלום. יהיה לי קונה (כבר היה אבל אבא שלי מתכוון למכור ביותר) ואני חייב לדאוג שהווינדוס יחסום בפניו את האפשרות להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך כמובן שנגיד לו את הנזק אבל אני לא רוצה בכל זאת לקחת סיכון שהוא יתקין ויהרוס את הכרטיס מסך לחלוטין חשוב לי שהוא לא יוכל להתקין במטרה להגן על הלפטופ וזה יהיה כאמצעי בטיחות איך אפשר לעשות את זה? שקלתי התקנת XP אבל בסוף חשבתי על הרעיון הזה מתוך הנחה שיש סיכוי שהוא יחליף לווינדוס 7 ובגלל שהוא לא מכיר את הלפטופ מספיק טוב(למרות שנודיע לו על הבעיה) קיים חשש גדול שהוא יהרוס אותו בגלל …

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by Ilanit Bogatirov,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eid101,

שלום חברים . קניתי מחשב חדש ואני נהנה ממנו אבל תאמת כאשר אני משאיר אותו דולק לפעמים בלילה כדי להוריד מהשהוא אני לא סובל את הרעש שהוא עושה מהמאווררים .. אתם מבינים זה לא כל כך גבוהה אבל זה מעצבן מה אני עושה ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Moo,

מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yochai Pardo,

בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. יש לי ספק כוח של ANTEC ANTEC SMART POWER 2 500W ולוח אם של DFI Infinity 975X for LGA775 עכשיו חיברתי הכול נכון אבל כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר האחורי של הספק לא עובד!!! רק הקדמי!!!(כאילו זה שמכניס אוויר לספק) מה קורה כאו אנשים?!? האם המאוורר של הספק דפוק?!? אני מפחד ברגעים אלו שאני כותב שעוד שניה הוא ישרף.... עזרה דחוףףף

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by soundf,

שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. אני בקושי רואה מה שאני כותב עכשיו.. לא יודע מה קרה למסך שלי הכל מטושטש לא רואים כתב טוב, את האיקונים על המסך לא רואים טוב. כלום... שמתי לכם תמונה של איך שרואים את העמוד הראשי של הפורום.. מקווה שתוכלו לעזור לי..תודה..ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by X7-007,

יש לכם כאילו בעיות שאפשר לפתור אותם בשניות, אני יכול להגיד לכם שהייתי גם במצב שלכם, לא ידעתי מה לעשות, אבל בסופו של דבר אחרי יומיים שזה כמעט רגיל, אני פותר את הבעייה, ואין לי בעייה לעזור לכם, אבל אני די חדש בפורום עצמו, והוא כבר התמלא במיליון שאלות שלא נענו, אבל תאמינו לי אני אשתדל, יש לי הרבה ניסיון עם XP ואני אוכל לעזור לכם המון, תסמכו עליי, ותרוויחו, תאמינו לי. אני מקווה שאני אקבל תגובות נחמדות על זה..

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???

24. Started by gor84,

שלום לכולם. לא מזמן רכשתי ASUS TRANSFORMER T101 ולפני כמה ימים כשהסוללות (שלו ושל ה DOC) נגמרו חיברתי אולו למטען. להפתעתי גיליתי שהסוללה הירוקה על המקלדת לא מהבהבת - כלומר אין הטענה, ושהטאבלט לא נטען באופן ישיר אף הוא. נכנסתי לפורומים ממקומות שונים מהעולם וגיליתי שקיימת בעיה עם המטען ועם הכבל, כמו כן קיימים פתרונות דיי יצירתיים החל מלכופף את הפינים ועד להכניס את המטען למקפיא למספר שעות. אף אחד מהפתרונות הללו לא עזרו. מה שכן, שמתי לב שהטאבלט מצליח להידלק לאחר שאני מחבר אותו למחשב למספר שעות אבל נכבה תיכף שכן אין סוללה. אני מסיק מכך שהבעיה היא במטען שכן המתח והזרם נמוכים משמעותית מזה המפיק המטען ולכן לא גורמים לטעינה משמעותית. אם משהו נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה - אשמח …

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by besti,
    • 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים