תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 3 שנים עבד פצצה עד שיום אחד התחלי לזחול מצורף מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8Mמעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WD דיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARD כ. מסך GH24NS50 שחור SATA LG DVDX24 DL צורב אחרי ייאוש החלטתי להתקין ווינדוס חדש והמחשב נשאר אותו הדבר מה יכול להיות הבעיה התקנתי תוכנת בודק חומר (מצורף התוצאה) תוכנה אם חסר דריבר (מצורף התוצאה) מה עוד הגיוני?????????? ד"א כשאני נכנסת לגוגל מפות המחשב קורס מאתחל את עצמו מההתחלה או פשוט תקוע שאר האינטרנט בסדר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב היום קיבלתי בשעה טובה את המחשב החדש שכולל כמובן כונן SSD כאשר אני פותח את המחשב שלי מופעים כל הכוננים חוץ מSSD איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהלוח אם שלי התקלקל כאשר העברתי את המחשב למארז החדש( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251493.0 ), קיבלתי סוף סוף את המחשב חזרה. חיברתי את ה HD , שמח ומאושר שעכשיו המחשב חזר אליי, רק שלא ציפיתי לקבל פתאום מסך כחול בזמן העלאת הWINDOWS(מצ"ב תמונה שצילמתי עם ה 6230, סליחה על האיכות הירודה). אין לי מושג למה זה קרה,או איך מסדרים את זה , אך אשמח אם תוכלו לעזור לי. כאשר דיברתי עם הטכנאי הוא אמר לי שאני אעשה WINDOWS REPAIR והכל יהיה בסדר. ניסיתי, אבל או שלא הבנתי איך עושים או שזה לא עזר(האם זה בגלל שכרגע יש לי XP PRO והדיסק שניסיתי לעשות REPAIR איתו הוא XP HOME?). שאלה נוספת: האם יש לי ברירה חוץ מלפרמט את הHD ולהתקין WINDOWS חדש? תודה לעוזרים. [attach…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 Motherboard TWIMNOS1024MB DDR1 400MHz CL2.5 PC3200 AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case זה המפרט, עם דיסק קשיח WD 40GB IDE, חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), הנה הבעיות: הנורות של המארז לא נדלקות (בדקתי כמה פעמים את תקינות החיבורים של המארז), כל המאווררים כן עובדים, המעבד כן מתחמם הדיסק הקשיח והצורב DVD שמחובר למחשב כן פועלים ומתחממים. ללוח יש כרטיס מסך עליו חיברתי אותו למסך והמסך מראה כאילו המחשב כבוי או משהו, שום דבר לא קורה, כפתור הריסט שבמארז לא עובד ושוב, שום נורה לא נדלקת לא HDD ולא POWER LED. מה יכולה להיות הבעיה?? ד"א את…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואני עובד עיצות :-[ בעת כניסה למשחק התמונה קופאת, הקול של המשחק נתקע ולפעמים אף המסך נכבה(והמסך רושם מיד אחרי שהוא שחור - שהוא נכנס למצב שינה) ואין שום אופציה אחרת חוץ מללחוץ על הכפתור הכיבוי או הריסט של המחשב כדי שהמחשב יעלה בצורה תקינה. יש לציין שזה קורה לי רק במשחקים - אני משחק פיפא 13 ופרו 13 וCOD ובכולם זה נתקע לרוב זה בתפריט הראשי ולפעמים זה באמצע משחק אבל בד"כ זה לא מחזיק יותר מ-5 דקות עד שהתמונה קופאת והפיקסלים (הנקודות על המסך) תקועות.. יש הרבה נקודות מסביב לתמונה וזה נתקע. בדקו לי את המחשב במעבדה והוא קורס בעת הרצת תוכנת 3DMARK אך בעת הרצת התוכנה על מחשב אחר עם הכרטיס מסך שלי - GEFORCE 9600GT המחשב עובר את כל המבחנים של התוכנה בלי שום נפי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וטוב והמחשב עובד מהר הכל סבבה רק בעיה אחת כשאני נכנס למשחקים , למשל לדמו של פיפא 07 אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויוצא לווינדווס עם הבשאיה של ה"שלח \אל תשלח" , וזה לא מחשב מסכן - קונרו e6300 והכרטיס מסך geforce 7600gt 256 mb ככה שזה אמור לאכול את הדברים האלה או שאני נכנס לדום 3 וכעבור כמה דקות המחשב נתקע ועושה ריסט או שיוצא לווינדווס כשהצבעים והסיביות משתנים פתאום להגדרות נמוכות המחשב היה אצל הטכנאי שאמר שהחשב בסדר גמור ושאצלו אף אחד מהדברים הנ"ל לא אירעו ... אני לא יודע מה לעשות כי אנימתבאס שהשקעתי 5 אלף שקל(ללא מסך) במחשב שלא נותן לי בינתיים את התמורה המתאימה. הדרייברים המותקנים אצלי הם העודכנים ביותר אז מה יכול להיות מקור הבעיה? הכרטיס ,המעבד הלוח מה??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה שאני בעצם הצלחתי לפתור אותה איכשהו בלהוציא את החיבורים ולחברם מחדש המחשב נדלק ועובד נהדר הבעיה היא שזה חוזר על עצמו, ואני צריך לחזור מחדש על הפתרון, להוציא חיבורים ולחברם שוב מחדש עכשיו הפעם המחשב מתעקש לא להידלק, אני מוציא ומחבר מחדש, כלום המחשב נדלק ונכבה, ככה כל דקה או 2 דקות חוזר על הפעולה עצמו אני חושב שיש בעיה בלוח האם, דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-