עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מה קורה אנשים? שכחתי ת הסיסמא של הביוס שלי ואני לא יכול להיכנס בלי להקליד את הסיסמא. מה אני צריך לעשות?? יש לי את הביוס הזה של המסך הכחול. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bagetrek,

אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר ) קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה .. אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה .. עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ... תודה לעוזרים !

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Liad344,

שלום, במסך ההתחל בהגדרות בצארמס וכו צבע ברירת המחדל הוא סגול. איך אפשר לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ido-nava,

אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מחפש ספק כח עם שתי תכונות הכרחיות: 1. שקט מאד. 2. בעל אמינות, ולאורך זמן. בהנחה ש: 1. שני הספקים הבאים זהים במחיר 2. שהמארז שלי גדול ושקט מאד. 3. שאני 95% מהזמן רק גולש, ורק בשאר הזמן עריכה בנונית. 4. אני מחזיק מחשב בממוצע 9 שנים ולפיכך קונה בכוונה מחשב Overkill... 5. הרכישה היא מפלונטר. מבין השניים הבאים, איזה ספק עדיף לי? Antec 750W Neo Eco Modular - 80Plus Gold, 120mm 7 שנות אחריות לעומת: FSP - Hydro G PRO 650W ספק זה הוא עם תכונות מעט מתקדמות יותר בנושא השקט, אבל אני לא מכיר את החברה יותר מדי, ויש לו אחריות רק לשלש שנים. אשמח לדעתכם המקצועית.

9. Started by israelisraeli,

יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by אהרון נוריס,

אני לא יכול ליצור תיקיה חדשה בווינדוס 8.1 משהו אולי יודע משהו על זה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by jj516,

זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc

14. Started by amitey,

יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Eliya,

המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by din264,

מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rander1,

כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by sergey_k,

לי יש מסך LCD של LG צריך לנקות אותו אבל לא יודע עם מה מותר

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

24. ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by lennon,

שלום! כניסות ה-USB במחשב לא פועלות: ניסיתי להכניס עכבר/דיסק און קי ובשני המקרים לא קרה כלום, כלומר גם הנורה על העכבר/דיסק און קי לא נדלקה, ולפי מה שאני מבין מזה - אין שום חיבור, גם לא פיסי. לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני רוצה לדעת האם ייתכן שזה קורה בגלל אי התקנת הדרייברים של לוח האם שקשורים ל-USB? או שבכל מקרה לפחות חייבת להדלק נורה במכשיר כשמחברים אותו ואם יש בעיית דרייברים הנורה כן תדלק אבל המכשיר פשוט לא יזוהה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים