עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעודי חוזר למחשב של אימי לאחר הפסקה קצרה, אני רואה כי המסך שחור ורק התאורה האחורית שלו דולקת. המקלדת לא מגיבה, והאור האדום של העכבר האופטי נשאר דלוק. עשיתי ריסט, ובחרתי בהפעלה רגילה. לאחר זמן רב יחסית של שהייה במסך ה-Welcome, כאשר שולחן העבודה הופיע, הופיעה הודעה של Windows שהוא ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה, וכי הוא יצר קובץ Dump לפי מה שראיתי בפרטים. להלן פרטי קובץ ה-Dump: ================================================== Dump File : 022517-14133-01.dmp Crash Time : 25/02/2017 17:43:53 Bug Check String : NTFS_FILE_SYSTEM Bug Check Code : 0x00000024 Parameter 1 : 0x001904fb Parameter 2 : 0xb352da84 Parameter 3 : 0xb…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Kirma,

היי, אחרי שהמחשב נדלק, התמונה נהרסת וכמה שניות אחרי, המסכים נכבים כרטיס מסך RTX 2070 של ASUS (לא ראה יותר מ10 שעות משחק, בכמה חודשים האחרונים מאז שקניתי אותו אני רק משתמש במחשב לאינטרנט\אופיס וכו..) ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם ועובד תקין (Aorus PRO Z390) אני חושב בכרטיס מסך יחד עם זאת לא שולל אפשרות של ספק כח (ספק דיי ישן SEASONIC 850, זה החלק היחידי ששמרתי מהמחשב הקודם) הבעיה שאין לי דרך לשלול אלא רק לממש אחריות על הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעות נוספות

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ORrrr,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by basaf1,

שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מה קורה אנשים? שכחתי ת הסיסמא של הביוס שלי ואני לא יכול להיכנס בלי להקליד את הסיסמא. מה אני צריך לעשות?? יש לי את הביוס הזה של המסך הכחול. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by iyehuda,

בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yosi abutbul,

יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by fredi157,

שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

19. תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Sarm1x,

היי, יש לי בעיה במחשב שבצורה אקראית המחשב פשוט קופא ולא מגיב ולאחר הארד ריסטרט לוקח לו המון זמן לעלות גם אחרי שעולה לוקח לכל הרכיבים החיצוניים זמן להיקלט (מקלדת, מסך וכו). לגבי העליה האיטית זה קורה לפעמים ולפעמים לא אין לי מושג מה גורם לזה. המערכת רצה על SSD ויש לי חשד חזק שדווקא זה הצורב דיסקים שכנראה דפוק או כבל דפוק. רעיונות ממה זה נובע? מפרט בצד, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום , למי שאין כח לקרוא , הנה הסרטון: (לא אני צילמתי , אבל זה בדיוק הבעייה) אתמול קיבלתי את המחשב מאייבורי (עלה לי 5.5 k ) , והוא עושה רעשים. להערכתי הם באים מהדיסק הקשיח... כי שיש רעשים יש נורה דולקת שאני מניח שהיא קשורה לדיסק הקשיח... וגם כמובן כי האזנתי לכל חלק במחשב בשביל לאבחן. הרעשים הם טקטוקים כאלו ... כאשר המחשב במנוחה/הארד דיסק במנוחה... אין שום רעש. זה רעש כמו המחשב הישן ביותר שלי , מלפני כ10 שנים. מישהו מכיר את התופעה? אגב המפרט: core i5 western didital 640gb 32mb hd5850 4gb ram

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Roeih12,

שלום לכולם, יש לי בבית את המחשב האישי שלי שמחוברים אליו 3 מסכים 2xHDMI + 1xDP, בנוסף יש לי את הלפטופ של העבודה, אני מעוניין ליצור מערך שבו בלחיצת כפתור אוכל להחליף תצוגה של המסכים מ ה PC ל LAPTOP בלחיצת כפתור שיכלול גם את המקלדת והעכבר. סביר להניח ש KVM יעשה את העבודה אבל ממש הלכתי לאיבוד ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ ולכוון איך להתחיל ומה באמת צריך כדי לקבל תוצאה אופטימלית. עריכה: במידה ו 3 מסכים זה בעייתי, אני מוכן להתפשר על 2 מסכים וזה יראה ככה: מסך אחד יהיה קבוע של ה PC 2 מסכים יקפצו בין ה PC ל ל LAPTOP

25. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים