עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yakirsh4,

שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

4. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by iyehuda,

בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה Corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by bagetrek,

אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר ) קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה .. אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה .. עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ... תודה לעוזרים !

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Omer DA,

כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by xercise,

שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע

13. 1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני לא מצליח לעבור את הבדיקה עם התוכנה 3DMark06 - הרצתי את התוכנה זה עבד איזה כמה דקות - ואחר כך המסך שלי התכבה (יש לי 960BF) כאילו המסך ניתק מגע עם הכרטיס מסך , זה קרה לי גם עם המשחק FEAR דרך אגב - AquaMark3 אני כן עבר . ואחרי שהמסך מתכבה - אין אפשר לעשות כלום - רק לעשות ריסט וזה מסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ? מפרט : Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by boss,

מפריט מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series לפני שבוע החלפתי לוח אם לB3 תיקון חדש... עדכון דרייברים הכי חדשים וביוס של לוח אם חדש ללא פרמט חלונות 7. SSD חיבור מקום אותו דבר קודם...גם אחרים USB מצלמה מקלדת... כמה שעות פשוט חלונות SP1 7 ביט 64 נתקע ללא זז או הודעה שגיאות אני עושה איחוי PerfectDisk , combofix nod32. לא מוצא התקלה חומרה מה בעיה מחשב נתקע? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Kirma,

היי, אחרי שהמחשב נדלק, התמונה נהרסת וכמה שניות אחרי, המסכים נכבים כרטיס מסך RTX 2070 של ASUS (לא ראה יותר מ10 שעות משחק, בכמה חודשים האחרונים מאז שקניתי אותו אני רק משתמש במחשב לאינטרנט\אופיס וכו..) ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם ועובד תקין (Aorus PRO Z390) אני חושב בכרטיס מסך יחד עם זאת לא שולל אפשרות של ספק כח (ספק דיי ישן SEASONIC 850, זה החלק היחידי ששמרתי מהמחשב הקודם) הבעיה שאין לי דרך לשלול אלא רק לממש אחריות על הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעות נוספות

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by jfkk,

שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?

20. היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. הווינדוס שלי קורס כל 3 דק' אחרי עלייה של המחשב המפרט שלי הוא : I5 3470 ASUS P8Z77-V LX CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 AMD READON HD 5670 WD HDD 500GB CAVIAR GREEN WIN 8 PRO אחרי מספר ריסוטים לא קטן הוצאתי את זוג הזיכרונות ובדקתי אחד אחד בסלוט השני שנכנס לבדו המחשב הפסיק להתרסט - יכול להיות שמצאתי את הבעיה או יכול להיות שמשהו אחר אחרי כל הריסוטים האלה הסתדר פתאום (אולי מבחינת תוכנה) אני יודע שהדיסק קשיח שלי לא וואו והספק כוח עושה הרבה בעיות ואני מחליף את שניהם השבוע פתחתי ת'רד נוסף בפורום ספקי כוח ואני קונה את הSAMSUNG SSD 840EVO 120GB בשביל מערכת הפעלה בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני מזהה את החלק התקול (או התוכנה) אז אני צריך כלים מקצועיים (וקצת הכוונה) ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by יוליוס,

כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים