עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Peter Rabbit,

בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by mazinya,

אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by porat,

שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by יוחאי טויטו,

המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם

9. היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eyal,

יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ranranran,

לפני כמה ימים החלו להישמע צפצופים מהנייד, אין להם סדר קבוע והם משתנים כל הזמן הסדר שלהם. המחשב הוא ThinkPad Edge E531 מה זה יכול להיות? אין לי ממש אפשרות לשלוח את המחשב עכשיו לביטוח, זאת תקלה שאפשר למשוך איתה עוד קצת זמן?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shikun,

שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ilankt,

שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by APV,

שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by הגיימר,

טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by bagetrek,

אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר ) קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה .. אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה .. עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ... תודה לעוזרים !

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

23. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by jj516,

זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים