עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by scooby12,

פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by wok2000,

היי כולם ראשית תודה על הקריאה והרצון לעזרה פשוט מאוד 1. יש לי לוח ABIT IS-7 E,לינק: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 2. מעבד PENTIUM 4 2.4 NO-DUAL SOCKET 478 3. זיכרון 512 400 MHZ KINGSTON 4. כרטיס מסך ATI 9600 PRO (אבל ניסיתי גם לשים GEFORCE אחד חדש 5200 אין קשר...) 5. WD 80GB 6. ספק KSP 400 שלא עשה בעיות אף פעם. **** לא עשיתי בו מעולם OVERCLOCK וגם לא שום שינוי(אחותי משתמשת במחשב לשימוש אינטרנט) בקיצור הכי עבד מצוין עד אתמול (לאחר 3 שנים) פתאום אני מפעיל תמחשב ולא עולה כלום במסך אבל....מאווררים עובדים גם בלוח, מארז, ספק, מעבד, כ מסך + HD. בקיצור ניסיתי להוציא את כל ההקפי ולהדליק גם ככה ולא עזר שיניתי מיקום של …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום! בחצי שנה האחרונה המחשב היה ניתקע לעיתים קרובות והייתי חייב לעשות ריסט למחשב היום כיביתי תמחשב,ושבאתי להדליק אותו היו איזה 9-11 ציפצופים אחד אחרי השני מהירים כאלה,ויש מסך שחור ואז אני מכבה תמחשב,מה עושים? והכי מבאס היה לי שם מלא חומר של העבודות שלי לבית ספר ואחשיו הכל הלך,למישהוא יש רעיון? המחשב דיי ישן הוא איזה 4 שנים אצלי המחשב p4 512mb ראם 60gb הארד דיסק לוח אני לא זוכר משהוא של msi כרטיס מסך מובנה 440mx מארז ג'נרי ספק גם ג'נרי

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום, יום חמישי המחשב עבד תקין, הגעתי היום הדלקתי אותו והוא לא עולה... מה אני יכול לבדוק??

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. יש לי כבר USB של משהו לחבר למחשב...אני מחבר אותו והוא אומר לי USB DONT RECOGNIZE אז אחרי כמה שניות הוא מתקין לי את עצמו לבד (בXP הכל טוב :\). אז כמו שאמרתי הוא מתקין את עצמו לבד ואומר שההתקן מוכן לשימוש ונמצא כ"unknown device" בקטגרויית USB במנהל התקנים.. אחרי שאני מתקין דרך הדיסק שקיבלתי עם המוצר לא משתנה שוב דבר...לא מודיע כלום על התקן חדש או זיהוי חדש מה לעשות :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ברגע שאני לוחץ על כפתור ה CTRL המחשב מתחיל להתחפן הוא פותח לי את האאוטלוק ואת ה WINAMP ונורה של NUM LOCK נידלקת ונכבת כל פעם שאני לוחץ על CTRL , כל לחיצה יש גם ציפצוף מהחמשב והוא פתוח מחדש את התוכנות הנ"ל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. המחשב בעל מבנה דק . לא ניסיתי עדיין להחליף משחה ביצעתי הרגע בדיקת יציבות ללא UNDERVOLTING והתוצאה זהה . קראתי ברשת שאנשים בעל דגם מקביל לשלי הורידו מהמעלות .. היי לכולם , עשיתי כאן כמו בסירטון בתחתית העמוד : אלו הן התוצאות : 0.150 או .0.140 core voltage offset הוגדר בXTU המחשב מרגיש מגיב מהר יותר במשימות הפשוטות. ThrottleStop 125- cache 125-offset voltage

12. עשיתי גיבוי מהמחשב הקודם בשיטת DirectCD, על דיסקים TDK 700mb, Silverline 700mb וגם Philips. חלק מהדיסקים - TDK בכלל לא נקראים על ה-DVD ASUS שלי! וחלק מהדיסקים שכן נקראים בעלי כמה פגמים לפי זה שחלק מהשירים יצאו "מעורבבים" בקטע מהם עם עוד שיר. :-\ בקיצור המצב דרעק לגמרי! העברתי כבר את הצורב HP הישן שלי למחשב החדש, והמחשב הישן עדיין מכיל את הקצבים אבל אין לי איך להעביר אותם למחשב הישן... רוב הקצבים הם mp3. למישהו יש רעיון??? אני ממש מיואש!! :'( תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by aviadzi,

המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. בהתחלה זה היה קורה גם בזמן עבודה. הדברים שעשיתי: החלפתי ס"כ חידשתי משחה טרמית פירקתי את המחשב לגורמים והחזרתי ניתקתי את הכבל של המפסק (אולי המפסק תקוע - הוא לא) יש 4 נורות על הלוח אם (MSI-H67MA) ארבע לדים שנקראים APS שרק שלושה מהם נדלקים. ע"פ ההוראות של הלוח אם זה אומר: CPU is in 3 phase power mode. שלב לפני יאוש. יש למישהו עוד רעיון מה זה יכול להיות?

14. בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  15. חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. היי. אני ראיתי הרד דיסק של WD 320GB SATA 2 אני יודע שיש לי SATA. השאלה היא אם זה יתמוך ב SATA 2? SATA 2.אם לא אני פשוט צריך לוח אם שתומך? ועוד שאלה מזה אומר שרשום AAKS או AAJB או KS? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. זה מגיע לשלב בהעתקת קבצים שהוא שולח לי מסך כחול IRQ NOT LESS OR EQUAL עם ההודעה הזאת ניסיתי כמה דיסקים כולם אותו דבר.. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה?? עשיתי סריקת pc doctor והכל היה בסדר

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  21. היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  22. כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by satlan1,

היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  25. היי, אני נתקלתי בבעיה היום כשפתחתי פוטושופ, התוכנה נתקעת, אני מקבל אחת משתי הודעות error 3 על OpenGL והתוכנה מתרסקת ואז ווינדוס מודיע לי ש"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" המחשב בן שנתיים אבל הוא באמת טס למרות השימוש הכבד בתוכנות גרפיות אבל עכשיו אני לא יכול להשתמש בפוטושופ בכלל כי כל פעם שאני מפעיל אותה אני מקבל את הודעת ה-ERROR הזה ואני צריך לעשות ריסטרט כי המחשב מאיט. ניסיתי לעדכן דרייבר, ניסיתי לבדוק בגוגל פיתרון, מצאתי פיתרון לקבל ניהול הגלובלי של החשמל וניסיתי אותו אבל הוא לא עוזר לי העתקתי לכאן את פרטי המחשב, האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i7 3770 @ 3400 MHz…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים