עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. Started by max_cool,

דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Xilver,

לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן חברים אני יודע שאין לכך באמת תשובה - אבל אני שואל לא סתם. יש לי מחשב נייד גיימינג של אסוס. הסוללה שלו פשוט קטסטרופה. אין מילה אחרת לתאר. עזבו את זה שאני לא משחק משחקים במחשב בכלל, הסוללה אחרי בקושי שעתיים גלישה בדפדפן(גוגל כרום לצורך העניין) כבר נשחקת לה ואני צריך להיות תמיד בסביבת מטען. הבעיה? אני עוד שבוע מתחיל ללמוד, ואני לא אוכל להיסחב עם המטען לכל מקום, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות מספר נורמלי של שעות. אז כן - ביצעתי כבר איפוסים בעבר, אבל לא באמת היה שיפור. אני פשוט חושב לעצמי, אולי עשיתי משהו לא נכון? אני כבר אובד עצות לגמרי מבחינת הסוללה, ולקנות מחשב חדש לכבוד הלימודים זו די בעיה מבחינתי כרגע(מבחינה כלכלית.). אשמח לעזרתכם ב…

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by Ohad19,

שלום לכולם. המחשב בן שבוע מדובר במפרט הר"מ: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ASUS M2NPV-VM SUPER TALENT 1G 667MHZ FOXCONN TLA+ 397 + 300W Westren Digital WD1600JS 160GB המחשב עבד מצוין בימיו הראשונים. לפני כיומיים התחיל לבצע ריסט פתאומי ללא שום הודעות, לעיתים כל 10 דקות ולעיתים כל כמה שעות. בשלב מסוים לאחר שהווינדוס עלה מחדש עלה כי הקבצים הבאים יוצרים שגיאה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\Mini121906-08.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\sysdata.xml הורדתי את האפשרות של ריסטרט אוטומטי. אני מצרף את קבצי ה MINIDUMP. אשמח אם מישהו יוכל לפענח את הקבצים ולעזור לי בפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  6. היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. שלום, רציתי לברר באיזה אופן מומלץ יותר לאחסן נתונים בתור גיבוי, בדיסק קשיח חיצוני או בדיסק אונקי? (מדובר בנפח של 200GB חומר) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

9. המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by tavor21,

שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד dell inspiron 6000. ולפני בערך חצי שנה הפורט של האוזניות התחיל לעשות לי בעיות. הסאונד לא היה עובד, ואם הייתי נותן מכה קטנה לאיפה שמחברים את האוזניות, הסאונד היה חוזר, אז הבנתי שיש שם איזה בעיית מגע, שכנראה סוגרת או פותחת איזה מעגל ומנתקת את הרמקולים המובנים של המחשב כאילו היו מחוברות אוזניות. עכשיו זה נהיה הרבה יותר גרוע משני כיוונים: 1. אם מחוברות אוזניות/רמקולים חיצוניים, בד"כ שומעים רק את הערוץ השמאלי, אני אני משחק קצת עם החיבור זה מסתדר. 2. עכשיו מכה קטנה לא מספיקה בשביל לשמוע מהרמקולים המובנים ואני ממש צריך לדחוף חזק עם האצבע או עט או משהו את הפורט של האוזניות לאיזה כיוון כדי לשמוע משהו. מיותר לציין שאני כבר לא משתמש ברמקולים המובנים וזה ממש מבאס... מ…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hikikomori_,

טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by מתן 202,

שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום כיצד ניתן לחסום קבצי קוקיס מסוג LSO מלרדת למחשב שלי וכיצד ניתן להסירם?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  16. Started by Sp0ck,

שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).

18. Started by roeesnir,

הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by gufi,

יש לי שני ראוטרים TP-LINK עם WIFI אחד מחובר ל WAN דרך כבל. את השני אני מעוניין להתקין בקומה שאין בה כבל לWAN. איך אני גורם שמחשבים שיהיו מחוברים ב WIFI לראוטר ללא כבל ל WAN יצואו דרכו ל WAN

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Oz.,

שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by n00kie,

לאחרונה אני מקבל BSOD לאחר זמן מסוים שאני משחק במשחקים (רנדומלית) בו כתוב - stop: 0x0000008e(oxc0000047,0x804fcef0, 0xb84cfa0c, 0x0000000) חיפוש בגוגל העלה רק ניחושים ולא תשובות. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by crazyben,

אהלן לכולם,אני מאוד מקווה שאני כותב בפורום המתאים אז אם לא סליחה מראש. אני התקנתי הווינדוס במחשב שלי לבד וכך גם את כל התוספות האחרות הכרטיס קול כרטיס מסך וכל השאר מסביב. מאז שהתקנתי אותו בעצם הצורב די וי די (שהוא גם הכונן היחידי שלי) לא עובד. הוא קולט דיסקים רגילים אבל לא קולט דיסקים של די וי די. אני לא יודע מה מקור הבעיה , אתם חושבים שהבעיה היא בהתקנה או שהצורב פשוט נדפק ? כל עזרה תתקבל בברכה ושיהיה יום פצצה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. :s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.