עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ron Cohen,

קניתי מחשב נייד של ASUS ROG עם 1000TB ו 128 SSD אני רוצה לפרמט אותו בשביל לעשות שהמערכת תיהיה על כונן SSD ושהוא יהיה כונן D וכל שאר הקבצים יהיו על כונן C הוא ה1000TB איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avivkah,

שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by holoyolo,

שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by michmich99,

שלום לכולם, לאחרונה ביצעתי שידרוג ספק. הספק הקודם שהיה ברשותי הוא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M והספק החדש שהורכב הוא: Corsair CP-9020044-NA Platinum AX860 Modular כשאני מפעיל את המחשב, לאחר הפוסט אני מקבל את ההודעה הזו. חיפשתי קצת בגוגל מה הבעיה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. שאר מפרט המחשב הוא: לוח אם: Asus maximus HERO VIII מעבד: Skylake 6700K 4.5GHZ קירור נוזלי - Crosair H-60 זכרונות: G.Skill 32GB 2400MHZ (2x16) כרטיס מסך: EVGA 970GTX 4GB FTW צורב של LG דיסקים קשיחים - 2 SSD, וHDD אחד מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום המאוור של המחשב נייד התחיל להרעיש אז פירקתי אותו וקניתי מאיביי את אותו הדגם על המאוור הישן רשום 5V 0.4A על החדש רשום 5V 0.5A זה בסדר לשים את המאוור החדש? מה זה אומר 0.5 לעומת 0.4? כדאי לשים לא כדאי? אשמח להסבר על ההבדל בנוסף לתשובה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם, רק לפני כמה ימים גיליתי שכשאשר בזמנו לפני חודש קניתי מחשב חדש קבלתי רק 5 כבלי sata III ובעצם בלוח יש לי 6 כניסות !(חצופים) למזלי מהמחשב הישן שלי נשארו לי כמה כבלי sata II ,לקחתי את אחד מהם וחיברתי איתו את אחד הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. מה ההבדל בינהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tel avivi,

שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Hoobastank,

ברשותי מחשב חדש עם הלוח אם b150m-a ואני רוצה להתקין את המערכת ההפעלה בעזרת DOK. הDOK מחובר למחשב אך לא נפתחת לי שום אופציה להתקין את המערכת ההפעלה. האם יש צורך להגדיר משהו בביוס ואם כן למישהו יש מושג איך לעשות את זה?

11. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה

14. Started by nikolay.galko.73,

שלום, קניתי זיכרון ddr3 של 1600 הרץ 8 גיגה. של adata במחשב שלי קיימים שני זיכרונות של 2 גיגה בתדר של 1800 הרץ. לאחר התקנה של הזיכרון החדש בנוסף לקיימים המחשב לא מזהה אותו. אשמח לעזרה. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by orioni,

היי, מחשב LG R410, ביצעתי מחיקה בטוחה boot and nuke ולאחר מכן התקנה של וינדוס ויסטה, במנהל ההתקנים מצאתי את שם מתאם הרשת, הורדתי והתקנתי את הדרייבר המותאם לויסטה, אך הוא אינו עובד, בעת ניסיון התחברות לרשת לא נמצאו רשתות, ובעת אבחון מתקבלת הודעה שעליי להתקין את הדרייבר המתאים. שם החומרה כפי המופיע במנהל ההתקנים הוא: realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  17. Started by avihai1,

שלום, נגמרה לי הסוללה במחשב נייד מחשב נייד DELL N5010 ולאחר שחיברתי אותו לחשמל, הנורה הכחולה שנמצאת על המטען (על המחבר העגול שנמצא בקצה של הכבל) מתחילה להבהב ולידעוך ובשלב מסוים אפילו נכבית לחלוטין. המחשב לא נטען ולא נדלק וגם אם אני מוציא את הסוללה ומנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל ללא סוללה קורה אותו דבר. המחשב כבר ללא אחריות, מישהו יודע מה הפתרון לזה ולמה זה קורה? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…

20. Started by dnoma,

1) בדפדפן הרגיל של המחשב אקספלור משהו ישתנה לי בהגדרות יש את הלשונית למעלה של כניסה לדף אינטרנט בצד יש איקס לסגור וממש צמוד אפשר לפתוח עוד לשונית בדכ שהיתי פותח עוד לשונית/חלון זה הראה לי את כל האתרים שהיתי בהם בסוג של מסך אחד מפוצל כזה ניסיתי לשחק בהגדרות ולהחזיר לקדמותו ללא הצלחה איך עושים זאת בבקשה ? 2)יש לי מחשב נייח התקנתי קודי כיצד אני יכול לצפות בתכנים משם במסך הטלויזיה שלי (יש במסך כל מיני אפשרויות שלא ניצלתי אותם ) האם צריך סטרימר ? אשמח להבין כיצד ניתן לראות מבלי חיבורים חיצונים ? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by OMRi1712,

קניתי לפני חודשיים +- הארידסק שני טרה של סיגייט והוא די מרעיש הרעש מתבטא בכך שהוא כאילו מתאמץ למשך חצי דקה ואז נח לכמה שניות וזה חוזר על עצמו.. במשך היום לא שמים לב לזה רק בלילה זה מפריע.. מישהו מכיר בעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BullHorn,

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: מעבד i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לו אם gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח seasonic 750w מסך samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue כרטיס מסך מהמחשב הישן שהעברתי geforce gtx 650 boost ti 2GM RAM אז ככה הבאתי מהמחשב הישן הקודם שלי 3 דיסקים קשיחים שהם בני 3-4 שנים והם תקינים לחלוטין ע"פ בדיקת .hardisk se…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kantan1,

שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים