תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט. הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS. ניסתי לפעול על פי זה: How to Repair the Boot Sector: If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files. To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב של אחותי מקבלים כל הזמן מסך כחול לוחצים הנטר והכל חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום! VXD VREDIR(6) זה בערך מה שכתוב שם החלפתי את הקובץ vredir.vxd בקחוץ חדש שהוצאתי מהדיסק של חלונות 98 אבל הבעיה ממשיכה... מישהו יודע מה תפקידו של הקובץ הזה בכלל??????????.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קניתי מחשב לגיימינג מפרט - GTX 1080 24gb RAM 512gb ssd i7 6700H האם הוא יתאים גם לעריכות? לא יותר מידי כבדות אני רוצה לצלם משחקים שאני משחק בהם ולעשות מהם מונטאז׳, לא עריכות כבדות מידי... תודה :)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי את המסך samsung 959 nf שהגיע ביחד עם המחשב החדש . אבל אחרי שהתקנתי הכל , התמונה שאני מקבל ממש לא איכותית , כמו שציפיתי . אני עובד עם רזולוציה של 1024 על 768 , והתמונה המתקבלת היא ממש לא חלקה כמו שחשבתי שתהיה . עם המסך הקודם Mag 786 FD התמונה היתה ממש חלקה גם במשחקים . אני משחק כרגע באנריל , והתמונה ממש זוועתית . יש למישהו פתרון איך להחזיר את החלקות שהייתה מקודם .אני עובר על ההגדרות , אבל אני לא מוצא משהו שיכול להחזיר את החלקות . גם יש כבל USB שהגיע עם המסך אבל אין לי מושג מה תפקידו , אשמח מאוד אם תעזרו ... :-((((((((((((((
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש. מדי פעם זה קורה....... בלי שום הודעה מוקדמת........ ברגע אחד....... הוא משתתק!!!!!!!!!! הוא לא זז!!!!!!!!!!!! הוא קופא!!!!!!!!!!!!! כן כן זהו העכבר. העכבר לא מגיב אך הוא פועל(הוא אופטי והאור שלו עדיין דולק). המקלדת מגיבה. אך העכבר לא זז. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמא שלי מתלוננת שפריהנד נתקע (אם אני ל טועה רק חולנות הכלים מופיעים ולא כל התוכנה) והיא צריכה לעשות ריסט. זה קורה בעיקר כשגולשים באינטרנט באותו הזמן. אמי היא גרפיקאית והיא מתעסקת עם קבצים גדולים בפריהנד. האם הפתרון הוא פירמוט והתקנה מחדש של windows 98 או החלפה ל windows 2000, או שמא הוספת עוד 256 מ"ב של זיכרון וביטול הswap יפתרו את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וטוב והמחשב עובד מהר הכל סבבה רק בעיה אחת כשאני נכנס למשחקים , למשל לדמו של פיפא 07 אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויוצא לווינדווס עם הבשאיה של ה"שלח \אל תשלח" , וזה לא מחשב מסכן - קונרו e6300 והכרטיס מסך geforce 7600gt 256 mb ככה שזה אמור לאכול את הדברים האלה או שאני נכנס לדום 3 וכעבור כמה דקות המחשב נתקע ועושה ריסט או שיוצא לווינדווס כשהצבעים והסיביות משתנים פתאום להגדרות נמוכות המחשב היה אצל הטכנאי שאמר שהחשב בסדר גמור ושאצלו אף אחד מהדברים הנ"ל לא אירעו ... אני לא יודע מה לעשות כי אנימתבאס שהשקעתי 5 אלף שקל(ללא מסך) במחשב שלא נותן לי בינתיים את התמורה המתאימה. הדרייברים המותקנים אצלי הם העודכנים ביותר אז מה יכול להיות מקור הבעיה? הכרטיס ,המעבד הלוח מה??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב... זה המפרט של המחשב שלי... intel core 2 duo e6300 1.86ghz gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt wd169gb 7200rpm 8mb sataII enermax liberty 400w connected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa cooler asetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-