תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחר כיבוי עובר משהו כמו 15 דקות והמחשב נידלק. לוח של גיגבייט וינדוס 10 בצעתי כל מה שכתוב בתמונה זה לא עזר מה עושים ממש מתסכל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי המקלדת שלי התחילה להגיב חלקית בלי יש מקשים שלא עובדים פשוט, חיברתי את המקלדת למחשב אחר ועדין אותו דבר, יש משהו שאני מפסיד או שהמקלדת הלכה לעולמה ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ארדיסק של 500 שהוא המערכת, ויסטה ועוד שניים שמחוברים אחד 500 השני 250 שניהם SATA הם עולים מזוהים כגודל 180 גיגה וכRAW לא מבין מה הולך פה ?? תנו לי תקווה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב של אחותי מקבלים כל הזמן מסך כחול לוחצים הנטר והכל חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום! VXD VREDIR(6) זה בערך מה שכתוב שם החלפתי את הקובץ vredir.vxd בקחוץ חדש שהוצאתי מהדיסק של חלונות 98 אבל הבעיה ממשיכה... מישהו יודע מה תפקידו של הקובץ הזה בכלל??????????.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד, LENOVO Y580, מחשב טוב מאוד מבחינת ביצויים, הוספתי לו גם SSD 128GB של SANSUNG EVO לפני 4 שנים. לפני כ 8 חודשים בערך התחילו מסכים כחולים, בזמנו היה לי ווינדוס 8.1, בכל מקרה שידרגתי לווינדוס 10 והנחתי שהמסכים הכחולים יחלפו אבל לא, אחרי פירמוט נקי של 2 הכוננים המסכים הכחולים המשיכו, כמה שניות אחרי ששולחן העבודה עלה, הופיע מסך כחול. הבנתי שהייתה בעיה ספציפית עם 2 דרייברים במחשב שלי כשמשדרגים לווינדוס 10, לא הייתה תאימות מלאה בין הדגם של המחשב לווינדוס 10 (בוודאות, קראתי בפורום של LENOVOׂ). חזרתי לווינדוס 8.1 שוב, חשבתי שזה מאחוריי ושוב...... מסכים כחולים.... העניין ההזוי הוא שהמחשב עובד שבועיים פלוס כמו שצ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-