תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי נכון להיום: Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 Cooler Master HAF ספק כוח 650w לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי, תודה משחק משחקים כגון COD וכו מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס, ואני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך העבודה איטית מאד, וזה לא נראה בגלל אף אחד ממשאבי המערכת האחרים איך אני בודק את זה? תודה אביב
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר כיבוי עובר משהו כמו 15 דקות והמחשב נידלק. לוח של גיגבייט וינדוס 10 בצעתי כל מה שכתוב בתמונה זה לא עזר מה עושים ממש מתסכל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי המחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלק שמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילה על המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים.... ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלום מדובר במחשב די ישן רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. כשאני נכנס לדפדפן של גוגל הוא מאתחל את הדף האחרון שהייתי בו מעלה אותו ואחרי שנייה פשוט יוצא ממנו, איך מתקנים ? 2. במחשב הנייד של אמא שלי בחלק מאותיות המקלדת יוצאות אותיות וסימנים שלא קשורים למה שלחצתי. לדוגמא: אם לחצתי על p - יוצא לי 2.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול כשיחקתי לאחר 20 דקות של משחק המחשב התקבה לבד ולאחר שנייה הוא מבצע אתחול לחלונות. זה קרה לי במשחק נוסף, עשיתי בדיקה של חום כרטיס המסך והמעבד והם לא מתחמים לרמה שהוא יכבה, מה שגם זה כבר קורה לי אחרי 30 שניות של משחק מה שלא נראה לי שהמעבד או כרטיס המסך מספיקים להתחמם. ספק הכוח שלי הינו 600W אבל יש לי אותו כבר 5 שנים אם לא יותר, לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך GTX670. כך שלא נראה לי שזזה. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה עוד לעשות... ההרד דיסק לא עובד פתאום. ניסיתי להחליף כבל SATA וגם להחליף כבל חשמל ולהחליף מקום בלוח אם. יש עוד דברים שאני יכול לעשות שההרד דיסק יעבוד? (מהר אני הולך לLP של 3DV עוד 4 שעות)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,כשאני משחק במשחקים או בכלל בווינדוס המחשב נתקע לי עושה תקיעות מוריד לי הרבה FPS יש לי ירידות עצומות! חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח KSP 400W PFC שקניתי לפני כמה ימים,מה לדעתכם הבעיה? זה משגע אותי :[
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-