תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור התקנתי את הווינדוז 7 ישירות מהתקנה נקייה ללא הXP וכאשר אני מנסה לעשות אקטיביזם לווינדוז הוא מציג לי הודעה שלא ניתן לעשות זאת מכיוון שהווינדוז לא הותקן דרך השידרוג אלא כהתקנה נקייה, נסתי לעשות פורמט ולהתקין ווינדוז XP אך בהתקנה של הXP אני מקבל לפני ההתקנה מסך שגיאה כחול.. למישהו יש פתרון בקשה לבעייתי?!? תודה... ???
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה לפתע פתאום, בערך בגיל שלוש, יומיים לאחר התקנת windows 7, נראה שכרטיס המסך שלי החליט לשבוק חיים. מרגע שמדליקים את המחשב, לא רואים כלום מלבד תפזורת פיקסלים צבעוניים, כפי שניתן לראות בסרטון שצילמתי. אגב, בזמן boot, הפיקסלים יותר גדולים, כיאה לגרפיקת ascii. מישהו נתקל במשהו כזה? חבר אמר לי שכבר שמע על בעיה של כרטיסי 8800GT + win7 64 + יותר מ2GB זכרון. חוץ מלהגיד שלום יפה לכרטיס (שעושה אותו דבר גם במחשב של אשתי, גם הוא עם win7 64) יש מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד עם 32SSD + 500G נכנסתי גם למנהל ההתקנים וגם לניהול דיסק ואני לא רואה שם את הSSD איפה אני אמור לראות שזה קיים? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem של הכונן הפך ל-RAW במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן XBOX ויש לי בעיה שאין FONT לעיברית הXBOX לא קורא עיברית אני מקווה שלמישהו יש פיתרון (סרטים ב XVID DIVX לדוגמה)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-