תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה. 1. מה הדרך הכי טובה לנקות מאווררים של מחשב? לפרק אותם? ספריי לחץ אוויר? מה בנוגע לחלקים אחרים? האם ניתן להשתמש בספריי לחץ אוויר? 2. שמתי את היד בטעות היכן שהיתה המשחה טרמית. זה נראה לא כל כך טוב כרגע. עד כמה זה מסובך לבצע תיקון? קודם צריך להוציא איך שהוא את מה שיש שם כרגע? ושאלת בונוס - האם מישהו נתקל בתקלה בוינדאוס 11 שכשהוא נכנס לראות תמונות, אם לוחצים על האיקס כדי לסגור את החלונית, לא קורה כלום?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתחתי בעבר טופיק בנושא הניקיון, ו-A-10 שלח לי שני סרטונים. אחד היה נראה עם ציוד מקצועי שאין לי. השני השתמש עם מייבש שיער, הוא מוציא "גושים" אך לא אבק שדבוק למאווררים. האם יש דרך אחרת להוציא למעט פירוק שלהם? גם אם מפרקים, לא קל לנקות אותם. שאלה שניה - יש איזה תקתוק מעצבן שאני לא חושב שהיה בעבר. אני משער שזה מאחד המאווררים. איך אני יכול לבודד אותם כדי לדעת מה המקור? האם יש אפשרות קלה להשבית חלק מהם בלי להתחיל להוציא חוטים מהלוח אם? ושאלה אחרונה - ציינתי באותו טופיק שהוצאתי את המאוורר והצלעות קירור של המעבד לצורך ניקיון ושבטעות חלק מהמשחה הטרמית יצאה. אשמח להמלצה למשחה טרמית. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אציין שהמעבד של אינטל. בנוסף, אני לא בטוח ב-100%…
-
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי תקלת חומרה שאני לא מצליח לפנח אותה. אני מנסה להתקין windows xp home edition sp1 דיסק מקורי במסך הכל לאחר זהוי החומרה המחשב נתקע במסך הכחול (רשום למטה windows starting instll ממש שלב לפני הקפיצה למסך זכויות היצורים) 2. היה ניסיון נוסף להתקין מספר גירסאות שונות של windows אך כולם כשלו בשלב ההתקנהכמו בסעיף 1 3.היה windows אחד שעבר את השלב הזה והגיע לשלב הפירמוט - לקח לפירמוט לפחות שעה לאחר מכן ממשק ההתקנה עלה ולאחר כ 3 שעות שהוא עושה טובה שהוא זז הוא נתקע . 4. ניסתי להליף Cd-rom , HD . 5. ניסתי לעשות איפוס לביוס לא עזר עדיןן אותה התקלה למישהו יש איזשהו מושג מזה יכול להיות תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-