עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yakov shalve,

כיצד ניתן להוסיף עברית בטופס באופיס אקסס. תודה

2. למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by mikichi,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dids22,

אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום , יש לי תקלת חומרה שאני לא מצליח לפנח אותה. אני מנסה להתקין windows xp home edition sp1 דיסק מקורי במסך הכל לאחר זהוי החומרה המחשב נתקע במסך הכחול (רשום למטה windows starting instll ממש שלב לפני הקפיצה למסך זכויות היצורים) 2. היה ניסיון נוסף להתקין מספר גירסאות שונות של windows אך כולם כשלו בשלב ההתקנהכמו בסעיף 1 3.היה windows אחד שעבר את השלב הזה והגיע לשלב הפירמוט - לקח לפירמוט לפחות שעה לאחר מכן ממשק ההתקנה עלה ולאחר כ 3 שעות שהוא עושה טובה שהוא זז הוא נתקע . 4. ניסתי להליף Cd-rom , HD . 5. ניסתי לעשות איפוס לביוס לא עזר עדיןן אותה התקלה למישהו יש איזשהו מושג מזה יכול להיות תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by s7rmt,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה

9. שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by udist,

עד אתמול בלילה הוא עבד יפה מאוד, ואז נתקע המחשב. עשיתי ריסט והHD התחיל לעשות קולות כמו שמדליקים את המחשב וכשמכבים אותו ברצף, כאילו מנסה להניע ונכבה מיד וחוזר חלילה... חשוב להזכיר שהHD היה עושה פעם ב.. את הקול הזה, כאילו נכבה באמצע עבודה ונדלק מיד, רק שעכשיו הוא עושה את זה ברצף. כאילו יש איזה נתק מהמתח שהוא מקבל... במהלך היום ניסיתי לחבר אותו שוב אבל רק פעם אחת הוא "הניע" מבלי להכבות אבל וינדווס זיהה אותו ככונן לא מפורמט ותוכנה של WD (life gaurd) שיש לי, הצליחה לזהות אותו, אבל כשניסיתי להפעיל את הסריקה היא נתקעה... ראיתי בתראד מלפני כמה ימים שהמליצו לקנות כבל ide2usb, זה יעזור או שיש בעיה אחרת??

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Diss,

This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט. הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS. ניסתי לפעול על פי זה: How to Repair the Boot Sector: If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files. To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני לא יודע למה אבל יש לי בעיה גלישה לכל מקום רק בfirefox, בכרום אין שום בעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר, חיפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק תוצאות על אנשים שנמצאים בארגון כלשהו וצריכים מהם קובץ אימות, במקרה שלי אין שום ארגון כי זה מחשב שנמצא בבית. יש למישהו רעיון אולי? תודה מראש

20. שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by jara14,

אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tidan27,

שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?

24. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.

25. אוקיי אז ככה , יש לי את המסך samsung 959 nf שהגיע ביחד עם המחשב החדש . אבל אחרי שהתקנתי הכל , התמונה שאני מקבל ממש לא איכותית , כמו שציפיתי . אני עובד עם רזולוציה של 1024 על 768 , והתמונה המתקבלת היא ממש לא חלקה כמו שחשבתי שתהיה . עם המסך הקודם Mag 786 FD התמונה היתה ממש חלקה גם במשחקים . אני משחק כרגע באנריל , והתמונה ממש זוועתית . יש למישהו פתרון איך להחזיר את החלקות שהייתה מקודם .אני עובר על ההגדרות , אבל אני לא מוצא משהו שיכול להחזיר את החלקות . גם יש כבל USB שהגיע עם המסך אבל אין לי מושג מה תפקידו , אשמח מאוד אם תעזרו ... :-((((((((((((((

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.