תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמתי למחשב שלי סיסמה בעברית ולאחר יומיים ניסיתי להכנס שוב , וגיליתי שאני לא מצליח לשנות את המקלדת לעברית היא רק באנגלית , כך שאני לא יכול להכנס למחשב. ניסיתי ללחוץ על F8 כשאני מדליק מחדש וזה לא נכנס לי למסך של " מצב בטוח". יש לציין שיש לי שם הרבה דברים חשובים מאוד. האם מישהו יודע מה עושים במצב כזה ,איך נכנסים למחשב מבלי לפרמט ?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב מאבק והחלפתי משחה טרמית לקירור של המעבד, עכשיו המחשב סופר איטי, בקושי מריץ סרטון ביוטיוב, הוא נתקע כל הזמן ולא בגלל הטעינה של הוידאו. מה הסיפור הזה שכל פעם אחרי ניקוי משהו משתבש במחשב? ומה גורם לאיטיות? הספק?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשב פי סי שנרכש לפני כשנה - שנה וחצי, בעיקר לעבודות אודיו. אך לאחרונה... למעשה, מאתמול בבוקר, אני לא יכול לעבוד מכיוון שכמעט כל פעולה (על אחת כמה וכמה פוכנות אודיו כבדות) גורמת לעומס CPU. פתחתי יישום בשם system doctor שבא עם חבילת הנורטון יוטיליטיז שלי, ומד הCPU שלו מראה קפיצות עד 100% כמעט עם כל פעולנה של המחשב. אני אפילו לא יכול לשמוע שיר בווינאמפ בלי שיישמעו מעין "קרחצים" כאלה, כשהCPU קופץ. המחשב שלי עובד תהליכי אופטימיזציה לאודיו מידי פעם, לכן אין תוכנות שרצות ברקע, הדיסקים כולם נקיים ומטופלים וכו'. כמו כן, כשאני מדליק אותו משאבי המערכת 96-98% פנויים (בד"כ 77% פנויים אחרי שהמחשב עובד קצת) חשוב גם לציין שעד היום הוא עבד בסדר גמור. למחשב מעבד של אינ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. לא בכרום ולא בפיירפוקס. משיחה עם ספקית האנטרנט אין לי שום בעיה בחיבור האינטרנט...כמו כן ניתן לראות בקבצים שצירפתי שחיבור האינטרנט אמור לפעול כשורה. ובכל זאת הדפדפנים פשוט לא נותנים לי לגלוש. בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת ויותר מאשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. חיברתי את מסך מחשב לממיר הוט על מתאם VGA TO HDMI בלי הדלקת המחשב עצמו ועל מסך המחשב אין שום תגובה ולא רואים טלויזיה השאלה האם זה אפשרי בכלל להשתמש במסך המחשב כטלויזיה ללא צורך במחשב עצמו אלא רק אם החיבור שאמרתי? אם זה אפשרי איך אני מתקן את השגיאה הנ"ל: ובמסך מחשב מוצגת לי ההודעה הזאת check signal cable analog עם מסך שחור תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONE למחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz לא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONE הכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכו ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיה רק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופים מפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram k…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-