עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliom,

שלום רב. חיברתי את מסך מחשב לממיר הוט על מתאם VGA TO HDMI בלי הדלקת המחשב עצמו ועל מסך המחשב אין שום תגובה ולא רואים טלויזיה השאלה האם זה אפשרי בכלל להשתמש במסך המחשב כטלויזיה ללא צורך במחשב עצמו אלא רק אם החיבור שאמרתי? אם זה אפשרי איך אני מתקן את השגיאה הנ"ל: ובמסך מחשב מוצגת לי ההודעה הזאת check signal cable analog עם מסך שחור תודה.

2. היי אני לא מבין איך להרכיב דיסק קשיח במארז SAGITTA. בבקשה מי שיודע שיסביר לי. תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tal14,

באמצע צריבה המחשב עשה פתאום רעשים חזקים מאוד אז מהר עשיתי ריסטרט ואני מנסה לפתוח את הכונן שבפנים יש דיסק שהיה באמצע צריבה והכונן נפתח קצת ולא מצליח יותר ואז הוא נסגר אני חושב שהרעשים באו מהכונן אבל אני לא בטוח מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yosi abutbul,

יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by alex542,

ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח. איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by cj,

אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…

12. Started by yakirsh4,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיה מוזרה כשאני מוחק משהו מתיקיה או מעביר משהו לתיקיה מסוימת אני לא רואה את השינוי עד שאני סוגר ופותח את התיקיה שוב או לחילופין עושה לחצן ימי>ריפרש זה די מעצבן לעשות ריפרש כל פעם אז אני ישמח למצוא פיתרון לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shahar07,

של האוטלוק, מה עושים ? כל התיקיות ומיילים חשובים היו שם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by vitali02,

שלום לכולם וחג שמח! הבעיה היא שכל הזמן המחשב עושה קולות של טיק טיק טיק ככה כמה שניות באותו זמן המחשב נתקע שמתי לב שזה חוזר באופן קבוע בהדלקת המחשב במסך WELCOME וגם כשחיפשתי עידכונים זה עשה את הטיקים ותוקע את המחשב ויש תמיד שגיאה של העידכונים ואין אפשרות למצוא עידכונים. בבקשה תעזרו לי!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Diss,

This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by jara14,

אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by itaic,

שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel G2020 ולוח אם intel DH61WW ללא כרטיס מסך (משתמש במה שיש במעבד...) כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, נשמעים 3 צפצופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. המחשב לא עולה, וגם המסך נשאר כבוי. לפי מה שכתוב באתר של אינטל מדובר על בעיה בזיכרון. יש במחשב שני סטיקים של זכרונות, שמתי רק אחד מהם בכל פעם והחלפתי מקומות. כמו כן החלפתי לזיכרון שבוודאות עובד במחשב אחר והבעיה עדיין ממשיכה. מה עוד זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אתמול עידכנתי את הלפטופ שלי (SAMSUNG NP740U3E עם RADEON 8570) ל8.1. מאז העידכון הרזולוציה של המסך ניראית מוזר, המסך מרגיש פחות חד ומרגיש כאילו איזה שני מילימטר מצד ימין שלו חתוכים. בנוסף, כאשר כרום במסך מלא הטאבס נפתחים רק חצי מהשורה (מצורפת תמונה). עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. נכנסתי לתוכנה SPECCY סתם להסתכל על המאפיינים של הגרפיקה ומשום מה תחת הכרטיס המסך המובנה ישנה רזולוציה יותר נמוכה מהרזולוציה של המסך (לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא). http://imgur.com/6k3svZn תמונה להמחשת המצב של הCHROME. http://imgur.com/ZCcGTGO תמונה מSPECCY. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lopp,

שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yossi21,

בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by daniel2828,

כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Ben N,

היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.