תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בוינדוס 10 שהתחילה לי מהיום הראשון שהתקנתי אותו בשורה של ההתחל כל האייקונים החליפו מקום ניסיתי להחליף ערכות נושא ולסדר מחדש את השורה וכלום לא עוזר הוינדוס עצמו בעברית ושיניתי אותו לאנגלית דרך ההגדרות (שהשינוי עצמו היה ממש גרוע וחצי וינדוס היה עדיין בעברית ) זה הסתדר ואחרי יומיים חזר שוב ומאז העדכון האחרון שהיה גם הכול חזר לעברית . קודם כל האם יש לכם רעיונות איך אפשר לסדר את זה? מבחינת מחשב נייד שרוב השימוש שלו גלישה סרטים ואופיס (מידי פעם משחקים )יש יתרון של הWIN-10 על הWIN-7 ? כבר כמה זמן שאני חושב לחזור ל7 לי עוד שאלה די מפגרת , ההוינדוס שיש לי כרגע הוא חוקי מהמחשב הקודם שלי שבמקור היה של 7 ואז ש…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט. הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS. ניסתי לפעול על פי זה: How to Repair the Boot Sector: If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files. To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ריפטר חדש. בשביל מחשב נייח בחדר אחר. בהתקנה בחרתי בריפיטר מוד (REPEATER MODEׂ) הריפיטר לא מחובר ישירות בכבל, אלא, באלחוטי (יש למחשב כרטיס רשת). לפני ההתקנה המחשב הראה לי רשת בשם של הריפטר, ובסיומה של ההתקנה, המחשב הראה לי את השם המקורי של הרשת, אבל עם קליטה טובה יותר. הבעיה היא שהאינטרנט עובד מאוד מאוד לאט לעומת מחשב אחר בבית. בגם בבדיקה עם ספיד טסט, התוצאות הן הרבה יותר נמוכות. וגם לאחר כמה זמן, אין בכלל אינטרנט. ניסיתי גם לחבר את הריפיטר למחשב ישירות עם כבל רשת, אך במקרה הזה, המחשה מוצא את הרשת ולאחר כמה שניות, מתנתק, מחפש שוב את הרשת, וחוזר חלילה. האם למישהו יש פתרון? תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מאוד מוזרה במחשב ואני לא מצליח לפענח מאיפה היא מגיעה, מדי פעם ובאופן רנדומלי, אני חווה איטיות של כל המחשב, ממש כמו צניחת FPS אבל בכל פעולה, זה קרה לי גם בווינדוס 7 וגם בווידוס 10, שתי מערכות שונות ונפרדות, הפעלה מחדש פותרת את זה,וגם ברגע שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL ומפעיל את מנהל המשימות המחשב משתחרר מהאטיות לגמרי, זאת אומרת, אם אני משאיר את מנהל המשימות פתוח, אפילו ממוזער, אני לא חווה איטיות, אני מדגיש שזה קרה לי במערכת הפעלה שונה לחלוטין, גם אחרי פרמוט זה מגיע מתישהו. אני מנסה להבין למה זה קורה לי, התדירות די גבוהה האמת, הבנתי שגוגל כרום עלול לעשות את זה למחשבים. מפרט i7 7700k 32gb intel ssd …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי בעיה. יש לי מחשב די חדש (בערך שנה אצלי) AMD athlon XP 1.3 GHz והוא כל הזמן נתקע. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס XP על הארד דיסק חדש והוא עדיין נתקע. (אפילו בהתקנה של הווידנדוס הוא נתקע!) בזמן האחרון הוא בכלל לא עולה. המנורה האדומה דלוקה והירוקה שאמורה להראות שהמחשב דלוק בכלל לא עובדת (המחשב מראה מסך שחור ולא עולה.) מישהו יכלו לעזור לי? הבעיה הזאת מעצבנת ???
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש אז...ככה: קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך AMD 2600+ 512 זיכרון 120G SATA 60G WD מעבד של GIGABIT KT600 GE FORCE FX5200 128DDR NVIDIA קייצר הכל הולך טוב ומהר עד שאני מפעיל משחקים כל משחק שאני מפעיל פתאום זה עושה לי מסך כחול כזה .. עם STOP 0000000X005 משו כזה ויענו אין לי אפשרות לעשות כולם חוץ מלכבות תמחשב ולהדליק שוב עדכנתי תווינדוס תדרייבים של הכ.מסך החלפתי ווינדוסים הכל SP1 SP2 עידכונים מפה ועד מחר .. דיירקט איקס 9 הכי חדש הכל .. ועדין מה אני עושה?? בבקשה מי שיודע והיה לו תבעיה שיצור איתי קשר.. או פה או באי סי קיו שעדיף לי 241825801
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע למה אבל יש לי בעיה גלישה לכל מקום רק בfirefox, בכרום אין שום בעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר, חיפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק תוצאות על אנשים שנמצאים בארגון כלשהו וצריכים מהם קובץ אימות, במקרה שלי אין שום ארגון כי זה מחשב שנמצא בבית. יש למישהו רעיון אולי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס, ואני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך העבודה איטית מאד, וזה לא נראה בגלל אף אחד ממשאבי המערכת האחרים איך אני בודק את זה? תודה אביב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-