עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. להלן מפרט המחשב (נקנה לפני כחודש) 2400 core i-5 4g*2 hynix 1333mhz ddr3 z68x-ud3h-b3 hd 7950 3gb ddr5 OC seasonic x-660 1tera.. win7 64bit אז ככה אני משחק גם MW3 וגם BF3 והבעיה שבשבוע וחצי האחרונים יש ירידה ברמת הביצועים ב MW3...כל פעם שאני מדליק את המחשב ומתחיל לשחק המשחק עובד סבבה וחלק והכל טוב... הבעיה שאני יוצא מהמשחק ונכנס אליו אחרי חצי שעה זה עובד עם תקיעות קלות ולעומת איך שהמשחק עובד כשאני מפעיל את המחשב זה בלתי נסבל לשחק ככה...רק שאני עושה ריסטרט למחשב המשחק שוב פעם עובד חלק. יש לציין שהבעיה היא גם במולטי וגם בסינגל. כבר ניסיתי כמעט הכל. להסיר ולהתקין מחדש. בדיקת ווירוסים+אנטיספיירוור+Ccleaner. העברתי גם את הערכת נושא של הווינדוס ל Basic...(נדמה כאילו זה עבד יום א…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bamba10,

תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…

5. Started by metis,

היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by 00Amir,

ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by l_a_differentmind,

וזה נראה ככה : כל חומרה שאחבר ממקלדת פשוטה ועד לכרטיס קול חיצוני - לא קורא גם לא קולט שהתחבר משהו בכלל , וגם אם קולט משייך לו ישר פרופיל לא ידוע ולא נותן להתקין אותו כראוי למישהו יש מושג איך אני מאתחל את זה? אשמח לפתרונות שלא כוללים פירמוט תודה מראש !

9. Started by toys in space,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by omerbar,

אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by cj,

אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. צהריים טובים! אני מעוניין לאפשר לכמה חברים בעבודה לעבוד על מערכת גדולה שפיתחתי באקסס. על מנת שהם יוכלו לעבוד, מסד הנתונים פוצל כך שהטבלאות נמצאות במיקום עורפי על המחשב שלי וכל אחד מהם קיבל עותק של הקובץ הקדמי שמכיל את כל שאר האובייקטים. שיתוף רשת עשיתי ואין בעיה, הם יכולים לעבוד והכל סבבה אבל אני לא מעוניין שתהיה לאף אחד גישה לקובץ פיזית אלא רק שתוכנת אקסס במקרה ספציפי זה, תוכל לגשת אליו ולפתוח אותו. מה שלא עשיתי עד עכשיו לא מצליח. אני מניח שצריך לתת הרשאת כתיבה ושינוי, לא למשתמש אלא לתהליך כלשהו של המערכת. ניסיתי local host, service למיניהם, אבל אף אחד מהם לא מאפשר לאקסס גישה לקובץ. השיתוף היחיד שבי קל לעשות הוא על everyone א…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Moo,

בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ofekfischer,

קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by itai1111,

קניתי השבוע מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד - PENTIUM 4 2.4 800 לוח - ASUS P4P800 דיסק - WD 80GB 8MB זכרון - 256MB GEIL 3200 ULTRA X2 כרטיס מסך - RADEON 9700 PRO מערכת הפעלה - WIN XP ועכשיו לבעיות: 1. כאשר אני משחק במשחק מסויים (GTA3) אחרי כשעה וחצי שעתיים של משחק המחשב נתקע - כלומר התמונה על המסך לא זזה ואני לא יכול לצאת מהמשחק והקול נמצא בלופ ולא מפסיק (המחשב צריך restart) 2.כל היציאות USB שלי לא מזהות התקנים (disk on key,עכבר) כאשר המחשב דלוק. רק כאשר המחשב מכובה ואני מחבר את ההתקנים ומדליק אותו המחשב מזהה אותם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shaul930,

זה המפרט שלי נכון להיום: Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 Cooler Master HAF ספק כוח 650w לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי, תודה משחק משחקים כגון COD וכו מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yonni,

יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by gogi,

באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by moti30,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…

24. קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?

25. ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים