תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קניתי השבוע מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד - PENTIUM 4 2.4 800 לוח - ASUS P4P800 דיסק - WD 80GB 8MB זכרון - 256MB GEIL 3200 ULTRA X2 כרטיס מסך - RADEON 9700 PRO מערכת הפעלה - WIN XP ועכשיו לבעיות: 1. כאשר אני משחק במשחק מסויים (GTA3) אחרי כשעה וחצי שעתיים של משחק המחשב נתקע - כלומר התמונה על המסך לא זזה ואני לא יכול לצאת מהמשחק והקול נמצא בלופ ולא מפסיק (המחשב צריך restart) 2.כל היציאות USB שלי לא מזהות התקנים (disk on key,עכבר) כאשר המחשב דלוק. רק כאשר המחשב מכובה ואני מחבר את ההתקנים ומדליק אותו המחשב מזהה אותם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה מאיביי, למשל את זה: http://www.ebay.com/itm/PINNACLE-PCTV-HD-CARD-ATSC-HDTV-QAM-RECEIVER-ANALOG-TV-RADEO-8230-10023-51-/400246588416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d308e4400 כתוב שיש לו כניסות RCA. RCA תומך ב-HD? לא אמורה להיות כניסת HDMI? ועוד משהו, האם זה משנה שכרטיס תומך רק ב-NTSC ולא בשיטה שיש בארץ (PAL)? אני רוצה לחבר ממיר של יס לכרטיס. הממיר אמור לתמוך גם ב-NTSC, לא? נ.ב מצטער אם לא כתבתי במקום הנכון, פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן יחסית מדגם intel dh55pj עם כרטיס מסך GTX 960 ומעבד I5 660. בלוח אם היה קיים שני כרטיסים של 2 G RAM כך שהיה בכללי 4. רציתי לשדרג ל 8 ראם וקניתי 2 כרטיסים של 4 של החברה קינגסטון על תדר 1333MHZ (לאחר בדיקה שהכרטיסים מתאימים באת של הלוח אם כמובן) לאחר ההתקנה שלהם המחשב נדלק, יש את הצג בשחור לבן שאפשר ללחוץ F2 וF10 וכו, ואז מגיע הצג של הווינדוס (WINDOWS 10) וממש לאחר שתי שניות המחשב נכבה ונדלק מחדש. כחצי שנייה לפני שהוא נכבה מופיע צג שרשום your pc runs into a problem and needs to restart. חשבתי אולי הוא לא יכול להריץ 8 (שזה המקסימום של הלוח אם) וניסיתי להשאיר 1 של 4 כמו שהיה לפני והמחשב הגיב אותו הדבר. רק אם אני מכנסים את ה 2 כרטיסים הקודמים (2G RA…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשב פי סי שנרכש לפני כשנה - שנה וחצי, בעיקר לעבודות אודיו. אך לאחרונה... למעשה, מאתמול בבוקר, אני לא יכול לעבוד מכיוון שכמעט כל פעולה (על אחת כמה וכמה פוכנות אודיו כבדות) גורמת לעומס CPU. פתחתי יישום בשם system doctor שבא עם חבילת הנורטון יוטיליטיז שלי, ומד הCPU שלו מראה קפיצות עד 100% כמעט עם כל פעולנה של המחשב. אני אפילו לא יכול לשמוע שיר בווינאמפ בלי שיישמעו מעין "קרחצים" כאלה, כשהCPU קופץ. המחשב שלי עובד תהליכי אופטימיזציה לאודיו מידי פעם, לכן אין תוכנות שרצות ברקע, הדיסקים כולם נקיים ומטופלים וכו'. כמו כן, כשאני מדליק אותו משאבי המערכת 96-98% פנויים (בד"כ 77% פנויים אחרי שהמחשב עובד קצת) חשוב גם לציין שעד היום הוא עבד בסדר גמור. למחשב מעבד של אינ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-