תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחר כחמש דקות במשחק Unreal Tournament 2004, המשחק כמעט ולא זז. ז"א זז, אבל כל כך איטי כאילו הוא בסלומואושיין. אני לא חושב שזה קשור לFPS, כי זה לא תקיעות, אלא פשוט איטי רצח! חשוב לציין שזה קרה בשבוע האחרון, עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם המשחק!
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד - PENTIUM 4 2.4 800 לוח - ASUS P4P800 דיסק - WD 80GB 8MB זכרון - 256MB GEIL 3200 ULTRA X2 כרטיס מסך - RADEON 9700 PRO מערכת הפעלה - WIN XP ועכשיו לבעיות: 1. כאשר אני משחק במשחק מסויים (GTA3) אחרי כשעה וחצי שעתיים של משחק המחשב נתקע - כלומר התמונה על המסך לא זזה ואני לא יכול לצאת מהמשחק והקול נמצא בלופ ולא מפסיק (המחשב צריך restart) 2.כל היציאות USB שלי לא מזהות התקנים (disk on key,עכבר) כאשר המחשב דלוק. רק כאשר המחשב מכובה ואני מחבר את ההתקנים ומדליק אותו המחשב מזהה אותם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מקל זיכרון נוסף למחשב החדש, היה בו זיכרון 512 וכעת הוספתי לו עוד זיכרון 512 מאותו סוג ואותה חברה. הלוח הוא ABIT AN8 Ultra, התקנתי את הזכרונות לעבודה ל-Dual Channel כפי שרשום בספר שצורף ללוח האם. התקנתי אותם על אותו צבע. האם אני צריך להגדיר משהו ב-BIOS או לאפס משהו? הגדרתי את הביוס על הגדרות האופטימליות. EVEREST לא מזהה אותם כ-Dual Channel: מה עליי לעשות כדי לעבוד על Dual Channel? ניסיתי גם להרכיב אותם גם על צבע אחר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון פירמטתי את המחשב, התקנתי XP (חוקי) ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס רשת. הוא לא מופיע ב divice maneger ניסית להתקין את הדרברים של הלוח אם עוד הפעם ושום דבר לא עובד ניסיתי לפרמט ולהתקין XP מחדש ועדיין אותה בעיה חזרה על עצמה. זאת לא בעיה של דרייברים, הורדתי את הדרריברים החדשים מהאתר של abit ועדיין שום דבר לא השתנה. יש לי לוח אם מסוג abit - kn8 ultra עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לרסיבר עם כרטיס הקול של Realtek באמצעות כבל אופטי ועל אף שאני מצליח לקבל 5.1 בצפייה בסרטים, במשחקים אני רק נהנה משני ערוצים מהקצת שקראתי בגוגל אני מבין שזה לא אפשרי אם אין לך כרטיס קול חיצוני שתומך DD Live או לקנות רסיבר שאתחבר אליו באמצעות כבל HDMI .... מישהו נתקל/התגבר על הנושא הזה בעבר?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב (נקנה לפני כחודש) 2400 core i-5 4g*2 hynix 1333mhz ddr3 z68x-ud3h-b3 hd 7950 3gb ddr5 OC seasonic x-660 1tera.. win7 64bit אז ככה אני משחק גם MW3 וגם BF3 והבעיה שבשבוע וחצי האחרונים יש ירידה ברמת הביצועים ב MW3...כל פעם שאני מדליק את המחשב ומתחיל לשחק המשחק עובד סבבה וחלק והכל טוב... הבעיה שאני יוצא מהמשחק ונכנס אליו אחרי חצי שעה זה עובד עם תקיעות קלות ולעומת איך שהמשחק עובד כשאני מפעיל את המחשב זה בלתי נסבל לשחק ככה...רק שאני עושה ריסטרט למחשב המשחק שוב פעם עובד חלק. יש לציין שהבעיה היא גם במולטי וגם בסינגל. כבר ניסיתי כמעט הכל. להסיר ולהתקין מחדש. בדיקת ווירוסים+אנטיספיירוור+Ccleaner. העברתי גם את הערכת נושא של הווינדוס ל Basic...(נדמה כאילו זה עבד יום א…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-