עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Bragiz,

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by rico,

שלום לכולם, המאוורר של המעבד בן 4 שנים בערך, בזמן האחרון הוא מתחיל ל"הרעיש כמו טרקטור" לצערי. הרעש מתחיל מהדלקת המחשב, אם זה מצב שינה וכו' (ברגע שמתחיל לעבוד) משך הרעש החזק נמשך בערך כ- 5 דקות מרגע ההפעלה ולאחר מכן "נרגע", חוזר להיות שקט. חושש שקורה שם משהו בפנים. מה שמוזר כשלוחצים על המארז, מהצד של הכבלים (הצד השני של המחשב), אז הרעש "נרגע" כשלא לוחצים על צד המארז אז המאוורר שוב מרעיש. ממליצים לקנות מאוורר חדש או ששימון\לחץ אוויר יכול לעזור? המאוורר המרעיש היינו: Zalman SZ CC92HS Cpu Fan המארז: Sharkon T5 Value Black ATX Case חוץ מזה, כמו שכתבתי שהמאוורר בן 4, כך גם המחשב עצמו, יש לו מעבד i5 2400 3.1 , אם אצטרך להחליף מאוורר, יש המלצה למעבד חדש אולי או שלא כדאי? ולצערי …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by KerA,

נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by davideliy,

שלום. לפני מספר דקות סיימתי לנקות את המחשב שלי בצורה מאוד יסודית ,הכוללת פירוק של כל החומרה וניקויה מאבק ולאחר מכן הרכבתם של הרכיבים. משום מה אחרי שחיברתי את כל הכבלים למקומיהם (אני כמעט בטוח שחיברתי נכון). המחשב פשוט נדלק אך אני לא שומע את הצפצוף הקבוע שהיה לי בהדלקת המחשב והמסך אינו נדלק ומראה הודעת no single ,כמו שכבר אמרתי אני כמעט בטוח שחיברתי הכל נכון כולל את הכבלים של המסך. מה עושים? אין לי קצה חוט לפתור את הבעיה. תודה רבה , דוד

9. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי הלוח GA-Z87X-UD3H וכרטיס המסך AMD HD6950 מתוצרת Gigabyte. כאשר הכרטיס מורכב על הלוח אני מקבל מספר צפצופים כאשר אני מדליק את המחשב המסמנים בעיה כלשהי עם כרטיס המסך והמחשב ממשיך לעלות רגיל בעזרת כרטיס המסך המובנה במעבד. כמו כן אני לא יכל להיכנס לביוס בזמן שהכרטיס מסך מורכב על הלוח. הדבר המעניין הוא ש Windows כן מזהה אותו במנהל ההתקנים אבל אני לא יכל להשתמש בו, המסכים לא מזוהוים. הכרטיס תקין לחלוטין ועובד על מחשב אחר ללא בעיה. כאשר אני מחבר כרטיס מסך אחר, nvidia gt630 לצורך העניין, המחשב עובד איתו בסדר ללא בעיות. ניסיתי לעדכן את הביוס לגרסה העדכנית ביותר אך זה אינו פתר את הבעיה. בזמן שאני ממתין לתשובה מ gigabyte יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by YKaflalo,

אז אתמול הגיע אלי הGIGABYTE GTX 1070 G1 ומאז ההתקנה שלו כל פעם שאני מנסה לשחק משחק כלשהו לאחר כמה דקות המסך קופא או הופך לשחור או אפילו BSOD בפעם האחרונה ( nvlddmkm.sys VIDEO TDR FAILURE ) ניסיתי להגיע עם נציג של נווידיה לפתרון ללא הצלחה וכרגע אני מחכה שטכנאי מומחה שלהם יחזור אלי. האם למישהו יש פתרון להציע? כבר ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הישנים בעזרת DDU ולהתקין חדשים אפילו ניסיתי כמה דרייברים מלפני כמה שבועות וכלום לא עזר, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הBIOS של לוח האם אך שום דבר לא פתר את הבעיה. ספק הכוח הוא: http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&pid=256 750W תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by randomguy21,

‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004060008 BCP4: FFFFFA8004BE5320 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין. …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אהלן חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שקניתי i7 12700k msi pro z690-a wif galax 3080sg והנה הקטע המוזר - המסך מחובר עם HDMI ל3080 והכל עובד טוב ויפה. אבל כשאני מחבר את הDISPLAYPORT למסך (לכרטיס יש 3 חיבורים כאלה) - זה לא עובד. אף אחד מהם. רק כאשר אני מכבה את ה3080 דרך הdevice manager החיבורים עובדים! כשאני מדליק אותו בחזרה - בום מסך שחור וכלום לא עובד. צריך לחבר את הHDMI. הקטע המוזר הוא שהתחלתי את כל תהליך התקנת הווינדוס כשהייתי מחובר בדיספלייפורט והכל עבד אחלה (כי המחשב לא זיהה את ה3080 בהתחלה) לאחר שהתקנתי דרייברים והמחשב זיהה את הכרטיס - הדיספליי פורטס חדלו מלעבוד. ניסיתי למצוא ולחפש בגוגל, וראיתי לא מעט אנשים עם תלונות דומות לשלי, אבל בתכלס לא מצאתי…

14. Started by iveco,

יש אתרים מסויימים שהמעבד שלי פשוט מתאמץ כאילו לא ממש מתאים להם , הוא אוהב יותר את גוגל דף ריק . צילום מסך G2020 : תסתכלו המעבד נע בין 25-35 אחוז בלי לגעת בכלום סתם שהאתר פתוח ! חקרתי וחקרתי וברגע שביטלתי את ה JavaScript המאמץ צנח כמעט ל 0 אבל לא היה ניתן לגלוש באתר . המחשב שלי אחרי פירמוט נקי ! ככה שהסיכוי לוירוס אפסי אתם יכולים לציין את המעבד שלכם ולעשות גם צילום מסך של מאמץ מעבד ב YNET ? ואז אני אוכל לעשות השוואה אם זה נורמלי או שהמעבד שלי זה סלרון בהסוואה .. תודה ,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by smootskin,

ניקיתי את המחשב מאבק והחלפתי משחה טרמית לקירור של המעבד, עכשיו המחשב סופר איטי, בקושי מריץ סרטון ביוטיוב, הוא נתקע כל הזמן ולא בגלל הטעינה של הוידאו. מה הסיפור הזה שכל פעם אחרי ניקוי משהו משתבש במחשב? ומה גורם לאיטיות? הספק?

17. Started by יוליוס,

לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אתמול שיחקתי אמריקס ארמי ובאמצע המשחק קיבלתי שגיאה של המשחק לחצתי ok ואח"כ קיבלתי שגיאה גם מהמחשב לחצתי ok והמחשב התחיל את עצמו מחדש.בזמן שהמחשב מעלה את הנתונים והביוס לאחר מכן עוד לפני שהמחשב מעלה את הווינדוס קיבלתי ארבע אופציות: start windows normally. Safe mode. Safe mode networking ועוד איזה אחת לחצתי על התחל ווינדוס בצורה רגילה והוא מתחיל לעלות את ווינדוס לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול עם שגיעה 0x00000024 והמחשב מתחיל את עצמו מחדש ושוב פעם זה קורה.לצורך העניין אני ירשום פה את המפרט של המחשב:מעבד:E2160 1.8ghzזיכרונות:שתיים של xbisloft 1g ddr2 דיסק קשיח:320 gb sata 16 mb western digitalכרטיס מסך:leadtek px8800gt 512mb מארז:cooler master 690ספק:corsair 450תודה לכל העו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

21. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר שהלוח אם שלי התקלקל כאשר העברתי את המחשב למארז החדש( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251493.0 ), קיבלתי סוף סוף את המחשב חזרה. חיברתי את ה HD , שמח ומאושר שעכשיו המחשב חזר אליי, רק שלא ציפיתי לקבל פתאום מסך כחול בזמן העלאת הWINDOWS(מצ"ב תמונה שצילמתי עם ה 6230, סליחה על האיכות הירודה). אין לי מושג למה זה קרה,או איך מסדרים את זה , אך אשמח אם תוכלו לעזור לי. כאשר דיברתי עם הטכנאי הוא אמר לי שאני אעשה WINDOWS REPAIR והכל יהיה בסדר. ניסיתי, אבל או שלא הבנתי איך עושים או שזה לא עזר(האם זה בגלל שכרגע יש לי XP PRO והדיסק שניסיתי לעשות REPAIR איתו הוא XP HOME?). שאלה נוספת: האם יש לי ברירה חוץ מלפרמט את הHD ולהתקין WINDOWS חדש? תודה לעוזרים. [attach…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מאז העדכון הגרפי הקל לCHROME (שהשורת כתובת על כל הרוחב) והשינוי הגרפי הקל ביוטוב (שה"סרטון המומלץ" של המשתמש מופיע בגדול), האדבלוק לא חוסם לי יותר את הסרטון של ה5 שניות ... ניסיתי גם להתקין אותו מחדש. זה משהו אצל כולם ?

24. שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד

דיונים חדשים בפורומים