עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yonni,

יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by m0tek,

מאז שקניתי את הרדיאון הזה ...רק בעיות יש לי.. אני על לוח D850MV של אינטל , יכול להיות שזה מקור הבעיה. בכל מקרה..אחרי זמן מסויים - רנדומלי בד"כ...אני מקבל המון הפרעות ..(רק במקרה שאני מריץ יישום 3D) , ואז אפילו כשאני יוצא ל WINDOWS הכל מחורבש...גם כשאני עושה RESTART.... יש למישהו רעיון? אגב..זה לא יכול להיות חום..כי יש לי GIANT 2 שהתקנתי עליו.. הכרטיס פועל על AGP X4 .. עזרה? דוגמא של "חירבוש" מצורפת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by solikt,

יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Hochdorf,

יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?

7. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

11. Started by ofekfischer,

קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.

12. Started by Director,

שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני רוצה לדעת מה קורה במצב ש א)הזיכרונות לא עובדים ב)הלוח אם לא עובד האם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eli_kats,

המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by assaf990,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך הראשון שבו אני רואה את הלוגו של אינטל (לוח אם שלי) ואז אני מסיר את העכבר במחובר PS\2 ואז עושה ריסטרט שוב ואז המחשב כן עולה לוינדוס XP אני מחבר מחדש את העכבר ועושה ריסטרט למחשב ואז הוא עולה לוינדוס XP מה עושים כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by kOblenZ,

אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ikehgl,

שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by abgs,

שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Toxic321,

שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Ronit Rizansky,

בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …

25. Started by quantoM,

דבר ראשון תודה מראש. היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM 800MHz VX450 CM690 חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון. עוד פעם בתודה, Quantom.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים