עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Moo,

בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by domuzy,

יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by fredi157,

שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ikehgl,

שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.

9. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by bamba10,

תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yanayliroz,

חבר שלי קנה מחשב חדש לאחרונה ומאז שום משחק לא רץ כמו שצריך , בדרכ המשחק נפתח ולאחר כמה דק לפעמים יותר לפעמים פחות נתקע ואף קורס לרוב, זה לא משחק ספציפי זה בכללי משחקים גם מסטים וגם לא וכל פתרון שיש בפורומים של המשחקים לא פותר, כבר פרמטנו את המחשב פעם אחת ועדכנו את הווינדוס ,דרייברים ומשחקים מההתחלה ועדיין לא עובד כמו שצריך. המשחקים: PUBG, GTA V, THE WITCHER 3, CS:GO, MAFIA 3 GTA מופעל דרך הלאונצ'ר של רוקסטאר ולא סטים. מפרט: ספק כוח: 650W 80 BRONZE לא יודע חברה לוח אם: ASUS B450M PRIME זיכרון: 16 GB 3200MHZ HYPERX מעבד: RYZEN 5 3600 כרטיס מסך: GTX 1080TI GAMING OC GIGABYTE אחסון: 500GB M.2 KINGSTON SSD A1000 SEAGATE BARRACUDA…

12. Started by djishay,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד, LENOVO Y580, מחשב טוב מאוד מבחינת ביצויים, הוספתי לו גם SSD 128GB של SANSUNG EVO לפני 4 שנים. לפני כ 8 חודשים בערך התחילו מסכים כחולים, בזמנו היה לי ווינדוס 8.1, בכל מקרה שידרגתי לווינדוס 10 והנחתי שהמסכים הכחולים יחלפו אבל לא, אחרי פירמוט נקי של 2 הכוננים המסכים הכחולים המשיכו, כמה שניות אחרי ששולחן העבודה עלה, הופיע מסך כחול. הבנתי שהייתה בעיה ספציפית עם 2 דרייברים במחשב שלי כשמשדרגים לווינדוס 10, לא הייתה תאימות מלאה בין הדגם של המחשב לווינדוס 10 (בוודאות, קראתי בפורום של LENOVOׂ). חזרתי לווינדוס 8.1 שוב, חשבתי שזה מאחוריי ושוב...... מסכים כחולים.... העניין ההזוי הוא שהמחשב עובד שבועיים פלוס כמו שצ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

14. אהלן, יש לי מחשב נייח בן כ 5 שנים. סה"כ עובד בסדר לגיל שלו, מה גם שאני לא עושה בו שימוש כבד מדי. בעיקר אינטרנט ושימוש משרדי (וורד, אקסל וכו') כבר הרבה זמן שיש משהו שמאוד מציק וזה כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר בשביל לפתוח תפריט (לדוגמא כדי לראות את "פתח באמצעות" או "מחק" וכו') הפעולה נתקעת. יש את עיגול הטעינה של ווינדוס ואחרי כמה שניות התפריט נפתח. מצד אחד זה נשמע קטנוני אבל כשיש הרבה דברים לעשות עם הלחצן והוא כל פעם נתקע זה מאוד מאט את העבודה. מישהו יודע איך לפתור את זה? אני מצרף תמונה של פרטי מחשב בסיסיים, לא יודע בדיוק מה צריך לצרף. אם צריך עוד משהו אני אחפש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shapin,

היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by alexml902,

שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RDvd,

אהלן, אז אתמול שיחקתי קצת MW2 ואחרי חצי שעה בערך המשחק התרסק (כמו שקורה לא מעט פעמים), ניסיתי להפעיל אותו מחדש התמונה נתקעה,הופיעו 20 קווים כחולים על המסך ונאלצתי לעשות ריסטרט. אחרי ההפעלה מחדש הכל מתחיל כרגיל, רואים את הסמל של ווינדוז והכל אבל אז המקלדת נכבית ומופיע מסך שחור - יש לציין שהמחשב עצמו נראה כאילו הוא עובד כרגיל, נורת המסך לא מתחלפת (עדיין יש אות?) והמאוורר של הכ.מסך ממשיך לעבוד והכל. ניסיתי לפתור את הבעיה בשיטת האלימינציה וכלום לא עבד. להלן מה שניסיתי: -הכרטיס עובד במצב בטוח או ללא דרייברים בתצוגת 265 צבעים 640X480 המזוויעה, הסרתי את הדרייברים בלוח הבקרה ובתוכנה חיצונית והתקנתי אותם מחדש (גם ניסיתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס). -התקנתי ווינדוס 7 על כ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by mikichi,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yonni,

יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by s7rmt,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by moshoniko,

שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Rage17,

היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by IDOnoach,

רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…

דיונים חדשים בפורומים