תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים! אני מעוניין לאפשר לכמה חברים בעבודה לעבוד על מערכת גדולה שפיתחתי באקסס. על מנת שהם יוכלו לעבוד, מסד הנתונים פוצל כך שהטבלאות נמצאות במיקום עורפי על המחשב שלי וכל אחד מהם קיבל עותק של הקובץ הקדמי שמכיל את כל שאר האובייקטים. שיתוף רשת עשיתי ואין בעיה, הם יכולים לעבוד והכל סבבה אבל אני לא מעוניין שתהיה לאף אחד גישה לקובץ פיזית אלא רק שתוכנת אקסס במקרה ספציפי זה, תוכל לגשת אליו ולפתוח אותו. מה שלא עשיתי עד עכשיו לא מצליח. אני מניח שצריך לתת הרשאת כתיבה ושינוי, לא למשתמש אלא לתהליך כלשהו של המערכת. ניסיתי local host, service למיניהם, אבל אף אחד מהם לא מאפשר לאקסס גישה לקובץ. השיתוף היחיד שבי קל לעשות הוא על everyone א…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת מה קורה במצב ש א)הזיכרונות לא עובדים ב)הלוח אם לא עובד האם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר דקות סיימתי לנקות את המחשב שלי בצורה מאוד יסודית ,הכוללת פירוק של כל החומרה וניקויה מאבק ולאחר מכן הרכבתם של הרכיבים. משום מה אחרי שחיברתי את כל הכבלים למקומיהם (אני כמעט בטוח שחיברתי נכון). המחשב פשוט נדלק אך אני לא שומע את הצפצוף הקבוע שהיה לי בהדלקת המחשב והמסך אינו נדלק ומראה הודעת no single ,כמו שכבר אמרתי אני כמעט בטוח שחיברתי הכל נכון כולל את הכבלים של המסך. מה עושים? אין לי קצה חוט לפתור את הבעיה. תודה רבה , דוד
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?
-
שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה ישמע דבילי ובטוח יש לאנשים תשובה, אבל אני לא יודע איזה לוח אם יש לי :-\ מעיון בפורום הבנתי שישנה התוכנה sisoftware sandra ;D הורדתי התקנתי ומה שהיא רושמת לי הוא שיש לי לוח אם של compaq מסוג evo הכל טוב ויפה אבל באתר של compaq יש מלא סוגים של evo. איך אני יודע איזה לוח ספציפי יש לי ???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-