תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון פירמטתי את המחשב, התקנתי XP (חוקי) ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס רשת. הוא לא מופיע ב divice maneger ניסית להתקין את הדרברים של הלוח אם עוד הפעם ושום דבר לא עובד ניסיתי לפרמט ולהתקין XP מחדש ועדיין אותה בעיה חזרה על עצמה. זאת לא בעיה של דרייברים, הורדתי את הדרריברים החדשים מהאתר של abit ועדיין שום דבר לא השתנה. יש לי לוח אם מסוג abit - kn8 ultra עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני קראתי באינטרנט כתבה "גוגל מזהירה: החליפו סיסמה עכשיו כדי למנוע פריצה לחשבון" גוגל מזהירה: החליפו סיסמה עכשיו כדי למנוע פריצה לחשבון -...אחרי מתקפות מתוחכמות ופישינג נרחב, גוגל קוראת לרוב המשתמשים להחליף סיסמה ולעבור לאימות דו שלבי מתקדם עם מפתח גישה אני יש לי כתובת מייל שלי gmail וקיים אימות דו שלבי מקבל דרך קוד SMS. לאחרונה הרבה זמן לא קיבלתי מייל חשוד. אם הייתי רואה מייל חשוד מיד מוחק מייל חשוד. איך בודקים כתובת מייל אם אני רשום שזה פריצה לחשבון שלי. איפה יש אתר כזה בדיקה מייל שלי של Gmail ? בתודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, קיבלתי מקל זיכרון נוסף למחשב החדש, היה בו זיכרון 512 וכעת הוספתי לו עוד זיכרון 512 מאותו סוג ואותה חברה. הלוח הוא ABIT AN8 Ultra, התקנתי את הזכרונות לעבודה ל-Dual Channel כפי שרשום בספר שצורף ללוח האם. התקנתי אותם על אותו צבע. האם אני צריך להגדיר משהו ב-BIOS או לאפס משהו? הגדרתי את הביוס על הגדרות האופטימליות. EVEREST לא מזהה אותם כ-Dual Channel: מה עליי לעשות כדי לעבוד על Dual Channel? ניסיתי גם להרכיב אותם גם על צבע אחר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, שדרגתי את המחשב למפרט הבא : CORE I3-4130 GIGABAYTE H81M-S2PV 8GB RAM SEASONIC S12II-520 GTS-450 הווינדוס הותקן, הכרטיס מסך עובד פיזית, איך אין תצוגה( משתמש לבנתיים במעבד הגרפי שבא עם המעבד). הביוס עודכן. האם הפיתרון הוא לבטל את הכרטיס ONBOARD ? אם כן, מהי הדרך ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-