עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by StarMo,

עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by -swap-,

יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בעת הדלקת המחשב המחשב עוד לא נכנס לביוס הוא מראה לי dual bios חלון כזה (אני עם ביוס uefi) ואז הוא נכבה וככה חוזר חלילה פעמים או שלוש ורק אז נכנס לוינדוס עד אתמול הכל עבד בסדר מה שהשתנה זה רק החלפת קירור מ scythe mugen 2 ל noctua nh-d14 ערכתי בדיקות מאמץ ולא היו בעיות כלל לא היו לי תופעות של כיבוי או הפעלות מחדש את הכבלים החזרתי בידיוק לפי הספר ולפי איך שהיה מיקודם ( עשיתי שרטוט על דף) תודה לעוזרים מראש !!! יש השערות ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by danh74,

קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

10. Started by ofekfischer,

קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by domuzy,

יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by שי כהן,

שלום, הדיסק קשיח שלי ככל הנראה נהרס, ורציתי להשקיע כבר ב SSD חדש, בערך 250GB. חשבתי על Crucial BX500 או MX500. https://m.newegg.com/global/il-en/product/20-156-187?ignorebbr=1 עדיף להשקיע בMX500 או שהמחיר עכשיו (170 שקלים) על BX500 עדיף? אם יש גם הצעה אחרת אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי ווינדוס 7 איך אפשר להתקין ווטסאפ על המחשב ?

14. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

15. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Doron404,

אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Natan_Rozen,

שלום רב, קיבלתי מקל זיכרון נוסף למחשב החדש, היה בו זיכרון 512 וכעת הוספתי לו עוד זיכרון 512 מאותו סוג ואותה חברה. הלוח הוא ABIT AN8 Ultra, התקנתי את הזכרונות לעבודה ל-Dual Channel כפי שרשום בספר שצורף ללוח האם. התקנתי אותם על אותו צבע. האם אני צריך להגדיר משהו ב-BIOS או לאפס משהו? הגדרתי את הביוס על הגדרות האופטימליות. EVEREST לא מזהה אותם כ-Dual Channel: מה עליי לעשות כדי לעבוד על Dual Channel? ניסיתי גם להרכיב אותם גם על צבע אחר. תודה רבה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yonni,

יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. קניתי מחשב מ FoxPC וקיבלתי אותו היום. התחלתי לעשות פרמוט, הכל טוב ויפה, עשיתי BOOT ל CD, עשיתי מחיצות והתחלתי את הפרמוט... אבל אחרי שהפרמוט נגמר איפה שהוא אמור להעלות את ההתקנה של הוינדוס הוא פשוט עושה BOOT ל CD עוד פעם ולא ממשיך את ההתקנה של הוינדוס. תמונות: הגדרות BIOS: http://img523.imageshack.us/img523/5224/img0068iz4.jpg ה SETUP: http://img138.imageshack.us/img138/9277/img0066kk2.jpg

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה

25. Started by Guarding angel,

דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.