עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omerbar,

קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/

2. שלום, אני לא מצליח לגשת לאתר https://angular.io/ מהמחשב הנייד שלי, מקבל : This site can’t be reached The connection was reset. (תמונה מצורפת) בדקתי: כרום, IE, FF , אותה תוצאה לא מצליח לגשת לאתר קובץ HOSTS, שום דבר מיוחד שם כן מצליח לגשת מהסמארטפון ויפיי / כבל - לא מצליח לגשת ביטלתי פיירוול לא עזר VPN, לא עזר כן מצליח לגשת לכל אתר אחר שניסיתי עשיתי ריסטרט למחשב, לא עזר אשמח לעזרה. תודה!

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. 1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by alex889,

אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס

6. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by איילאייל,

שלום חברים. בזמן האחרון המחשב שלי ממש איטי וכבד. שמתי לב שכונן C שלי מלא כמעט עד סופו כשהתחלתי לרוקן שמתי לב שהתיקייה של וינדוס שוקל כ37 ג'יגה. זה הגיוני? מה אני יכול למחוק משם אם בכלל? והאם יש לכם עוד הצעות לשיפור מהירות המחשב? תודה רבה !

8. Started by בני,

שלום רציתי לדעת מה הם דרישות החומרה לכרטיס מסך מסוג gigabyte 730 תודה מראש בני

9. Started by avi1980,

שלום לכולם. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש של דל (dell inspiron 15- 5000 series), עם ווינדוס 10 הום. אני גולש בדפדפן פיירפוקס - גירסה אחרונה, 49.0.1 ולפעמים כשאני מחפש בשורת החיפוש של גוגל או בשורת הכתובת, ונפתחות ההצעות של החיפוש, המסך נמרח באזור ההצעות שעלו. לפעמים כאשר אני עובר לטאב של אתר אחר אחרי שזה קורה, חלק מהמלל באתר האחר נצבע בשחור או כחול- כמו סימון של מילים. לא היו לי שום מריחות בשום תוכנה או בחלק אחר של המחשב. גלשתי מעט עם מיקרוסופט אדג' וגם שם זה לא קרה. מה יכולה להיות הבעיה? האם המסך שלי תקול? תודה.

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by ori24,

יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.

11. Started by Lihi Shinozaki Kazane,

אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אורח א.
    Started by אורח א.,

שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!

13. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

14. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

15. Started by baruchiro,

אוקיי. יש לי דיסק קשיח שהייתה בו מערכת Windows 10. היו לו הרבה מחיצות משנה קטנות כאלו, חלקם שחזור וחלקם הפעלה כנראה, אז מחקתי את כולם. חשבתי שאם הוא לא יצליח לעלות, אני אעשה Repair דרך דיסק און קי וזה יסתדר. אבל זה לא הסתדר. (לא לדאוג, יש לי גיבוי ואני משחזר שוב.) ניסיתי להבין מה קורה. זה לא שאין לי טיפה נסיון, בדרך כלל יש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב, אבל בדרך כלל אני פותר בעיות כאלה עם grub של לינוקס. אז לסיכום- יש לי מחיצה אחת (C:/), עם הקבצים והתיקיות הרגילים של Windows, אבל אין שם שום תיקיית boot, ואין מחיצות נוספות. עשיתי FixMBR בעזרת EaseUS Partition Manager, לא עזר. (הכונן מחובר למחשב בעזרת מתאם. …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by zion561,

היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7

17. אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....

18. שלום לכל חברי הפורום וחג שמח, לפני מספר ימים חיברתי את המחשב לאחר שלא השתמשתי בו כחודש, פירמטתי את הווינדוס הכל טוב ויפה, לאחר שעדכנתי דרייבר לכרטיס המסך-Gigabyte GTX770 דרייבר 372.90 המסך נהיה שחור במהלך ההתקנה, ולאחר שווינדוס הצליח איכשהו בעצמו לסיים את ההתקנה של הדרייבר הזה, הווינדוס לא עולה בכלל. כרגע אני מפרמט שוב, מה הייתם ממליצים? אם זו בעיה נפוצה עם הדרייבר הנ״ל ? תודה מראש.

19. כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח מישו
    Started by אורח מישו,

היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אורח בני

שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון

23. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Heretheparty,

שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים