תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח... איך אפשר לבדוק שזו באמת הבעיה? כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לא עולה כלום על המסך, ניסיתי להחליף מסך ועדיין כלום. אין על המחשב מע' הפעלה, המטרה שלי היית להתקין מע' הפעלה שכבר יש לי, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כדי לראות את ה BIOS אני אשמח... תודה! נ.ב כשהחזרתי לחברה הם הצליחו לעלות את הביוס, למה רק אצלי לא עובד? מהמחשב מ KSP
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי plextor px-w4012A ונרו 5.5.7.3 אני מנסה לצרוב דיסקים של GPT בנפח של 800 מגה ולא מצליח אתם יכולים לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל, וכבר ביום הראשון של הגלישה נתן לי מסך כחול יפה... עדכנתי את כל מה שיכולתי לעדכן, וביום השני גם מסך כחול. הרצתי SFC/SCAN והוא מצא לי קבצים פגומים שהוא לא יכול לתקן : CSI 00000323 [sR] Verify complete 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000324 [sR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000325 [sR] Beginning Verify and Repair transaction 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000326 Hashes for file member \??\C:\Windows\system32\drivers\el-GR\usbhub.sys.mui do not match actual file [l:28{14}]"usbhub.sys.mui" : Found: {l:32 b:g8nccOZHHN247UA…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ? מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את ה sapphire radeon 9100 הצורב הפסיק לעבוד. יש לציין כי מה שהפסיק לעבוד זה כרטיס ה SCSI של ACARD דגם AEC-6710S. ווינדוס מזהה אותו אבל לא משנה איזה דרייברים אני מתקין תמיד יש conflict (ניסיתי גם ב 98 וגם ב XP). הצורב הוא TEAC x8 - עובד מצויין כבר כ 5 שנים. יש רעיונות איך לתקן ולמה זה נגרם?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-