תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחותי מחשב נייד חדש של לנובו ללא מערכת הפעלה ובזמן שאני מתקין מערכת הפעלה ווינדוס 11 , רואה שהמקלדת עובדת חלקית אבל הצלחתי להגיע לשלב לחלון כמעט סופי שבו מופיע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט כדי להמשיך בסיום התקנת הווינדוס ,ראיתי שאפשר לדלג על השלב הזה עי הרצת פקודה ב CMD אז חיברתי מקלדת חיצונית ב USB והצלחתי לעלות CMD אבל עדיין לא מצליח לכתוב הבנתי שצריך להתקין דרייברים עבור האינרנט והמקלדת השאלה איך עושים את זה נכון לפני שהצלחתי להגיע לשלב הסופי של ההתקנה ? ניסיתי להוריד דרייברים מלנובו סמתי בדיסק און קיי ולנסות להתקין בשלב של בחירת כונן רשום אפשרות Load drivers אבל זה לא מזהה לי את קבצי התקנה למרות שהורדתי …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ? מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. בעיה, כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן זה מעביר לי במהירות של 10.2MB\S.יש לי SEGATA 500GB SATA הוצאתי להארד דיסק את הג'מפר שמגביל אותו ל1.5GB וזה עדיין מאוד איטי. מישהו יודע איפה אפשר להעלות את המהירות שלו? יש לי עוד הארד דיסק 80GB של WD בחיבור IDE ואותו סיפור.קצב העברה והעתקה 10.2MB\S. יש לי XP PRO SP3 למישהו יש מושג אך מעלים את המהירות? E8200 @2660@3120 Gygabyte p35 ds3l segata sata wd ide radeon 4850 ספק 500W
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה לפני בערך שבוע וחצי הופיע לי פתאום מסך כחול כזה שרשם לי כל מיני דברים של שגיאה ופירוט , נראה לי שזה קשור איכשהו לכרטיס זיכרון שלי , פתאום היום אני רואה שזה הופיע שוב ונראה לי שזה בעיה באמת ומייד אחרי שעשיתי ריסט למחשב הופיע לי על שולחן העבודה קובץ ורשום בו הדברים הבאים : " # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x73955230, pid=2664, tid=3828 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode) # Problematic frame: # C 0x73955230 # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x009a9660): JavaThread "main" [_thread_in_native, id=3828] siginfo: ExceptionCode=0xc0000…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מומחי מחשב שלום. המחשב שלי הופעל מחדש אתמול, לאחר התקנה של משחק (c&c 3 לשואלים) ולא עלה מאז. בשלב הראשון חשבתי שזה יכול להיות בעיה במגעים כתוצאה מאבק. הברקתי את המחשב והמגעים. צלעות קירור והכל. עדיין לא עולה. נורת החיווי הירוקה בלוח אם עובדת, המאווררים עובדים, גם של הכ. מסך. המחשב נדלק, כל הלדים עובדים, אך המסך לא מקבל סיגנל. הרמקול הפנימי לא מצפצף (זיהוי הזכרונות הפנימיים) וגם לא מעיד על העלאת הביוס. ניתקתי הכל - כ. מסך, כוננים כשיחים, dvd, ועדיין אני לא שומע את הרמקול של המארז. המפרט שלי: מעבד q9550 כ. מסך zotac 260 gtx לוח אם asus p5qc זכרונות 4*1gb של kingston אחת הבעיות - את המחשב הרכבתי לבד לפני שנתיים - וכל חלק נקנה מספק אחר. על החלקים יש אחריות…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד בעל מסך 144HZ 1080 התמונה בפועל נראת לי פחות חלקה בסרטונים ביוטיוב מאשר מחשב אחר גם 1080 אבל לא קצב רענון זהה- אני גם לא יודע כמה יש לו אבל זה מחשב בן כמה שנים טובות . התפריטים והגלילה הכל נראה יותר חלק ,משחקים עוד לא ניסתי. אבל הסרטונים זה בעיה..- אני מבחין בזה בקלות . ועוד שאלה , מסך מט 1080 מול מסך מבריק 1080 תמיד יראה פחות חד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-