תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במסך כחול מופיעה הודעה על נעילה של BIT LOCKER וה KEY CODE אך לא ניתן להזין אותיות אלא רק מספרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כ''הטכנאי המשפחתי'' נפל עלי מחשב שמחובר לשני מסכים , במסך אחד מוצג מסך כחול שלצערי לא הצלחתי לשחזר על מנת לדעת מה הקוד ובמסך שני מה שנראה כמו ארטיפקטים ולאחר מכן המחשב נכבה ידנית ולא נדלק אלא צפצף ללא הפסקה ( המחשבה שלי התחממות ) בדקתי את המאווררים יוצא אוויר חמים(סטנדרטי ) לא רותח... המחשב רץ בfurmark במשך 6 שעות והכרטיס מסך (960 gtx 2gb ) היה על 71 מעלות קבוע במאמץ , ההגדרות היו על full hd 1080 ואנטיאליסינג 8. חיזקתי את הזכרונות.. המחשב נראה כתקין , העברתי ניקוי אבק בלחץ אוויר בקושי יצא משהו , כרגע מריץ memtest כמה דקות ואשאיר אותו כך לכל הלילה . לצערי אני לא מצליח להעלות סרטון או תמונה השאלה אם יש מחשבות ... מה יכול היה לגרום לבעיה ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום שאני פותח את הלפטופ אני מקבל הודעת שגיאה No bootable decides מה אפשר לעשות? (לפני זה היה מסך כחול ולאחריו ריסטרט)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ? מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי. עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי. אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איך יש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה: בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע. וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד). סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק. יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו. אנא עיזרו לי....מה קורה פה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מקצוען במחשבים לכן נעזרתי בחברים לקנות מחשב (האחרון היה ב2006 והוא נשרף קלות) המפרט הוא ככה: לוח GIGABYTE INTEL H61-D3 מעבד אינטל CORE i5 3.3GHZ זכרון קינגסטון 8ג'יגה (2 סטיקים של 4) כרטיס מסך NVIDIA GT520 2GB-D3 הארדדיסק SEAGATE 500GB SATA2 מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט שדרגתי ממחשב ישן חשבתי אולי יהיה לי הרבה יותר מהיר וכיפי בלי שנתקע פה ושם אבל לאחר התקנות לצורך עבודות כגון לייטרום , פוטושופ או גם סטים , אופיס.. ובכן אני שם לב שהוא טיפטיפה איטי לדעתי לוקח לו 2-3 דקות ממסך הכניסה לעלות את השולחן עבודה.. ובהתחלה הוא איטי.. לא יודע איך להסביר את זה.. חוות דעת מישהו?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש ספק כח עם שתי תכונות הכרחיות: 1. שקט מאד. 2. בעל אמינות, ולאורך זמן. בהנחה ש: 1. שני הספקים הבאים זהים במחיר 2. שהמארז שלי גדול ושקט מאד. 3. שאני 95% מהזמן רק גולש, ורק בשאר הזמן עריכה בנונית. 4. אני מחזיק מחשב בממוצע 9 שנים ולפיכך קונה בכוונה מחשב Overkill... 5. הרכישה היא מפלונטר. מבין השניים הבאים, איזה ספק עדיף לי? Antec 750W Neo Eco Modular - 80Plus Gold, 120mm 7 שנות אחריות לעומת: FSP - Hydro G PRO 650W ספק זה הוא עם תכונות מעט מתקדמות יותר בנושא השקט, אבל אני לא מכיר את החברה יותר מדי, ויש לו אחריות רק לשלש שנים. אשמח לדעתכם המקצועית.
-
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-