תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את ההודעה הנ"ל בשתי אתרים ישראלים : spor5.co.il ו-sport2.co.il. באתר ספורט 5 אחרי כמה זמן הוידיאו עולה (הרבה ריפרשים או אחרי כמה ימים). אני מצאתי פיתרון לבעיה ולא כל כך מובן לי מאיפה זה צץ פתאום. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל הודעה: [h=1]לא ניתן להתחבר אל accounts.google.com האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל accounts.google.com. נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש. אם היית מבקר כעת ב-accounts.google.com, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל accounts.google.com האמיתי.
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שמחולק ל3 מחיצות C/D/E פתחתי את המחשב היום וכונן D לא מופיע ויש לי עליו המון קבצים נכנסתי למנהל דיסקים וראיתי שרשום השטח לא מוקצה אז אתחלתי את הכונן ולאחר מכן עשתי אמצעי אחסון חדש וזה עבד ואחרי כמה זמן שוב הכונן נעלם השאלה שלי היא כזאת מה עושים גם בקשר לזה וגם בקשר לכל הקבצים שנמחקו לי ניסתי לשחזר עם כמה תוכנות אבל הם לא מוצאות את הקבצים בתוכנה Recuva הוא רושם לא ניתן ל3בוע את מערכת הקבצים בכונן
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב toshiba satelite L655 ואתמול עבדתי עם המחשב והסוללה היתה על סביבות 7 אחוז. חיברתי את המטען למחשב ואני מגלה שהוא לא נטען, ולאחר כדקה הסוללה נגמרה ואני לא מצליח להטעין אותה דרך המחשב. מה שקורה זה שלא עובר בכלל חשמל שמטעין את הסוללה ואני מזהה את זה כי המנורות אפילו לא נדלקות. אני מעוניין תחילה לזהות את הבעיה ואגיד לכם תחילה מה ניסיתי: 1. ניסיתי להטעין במקומות ושקעים שונים. 2.הוצאת הסוללה וניסיון הפעלת המחשב ללא הסוללה - המנורות לא דולקות כלל. 3.ניסיתי לשחק עם הכבל, ניסיתי לשחק עם פלאג החיבור של המטען אל המחשב כאשר הוא מחובר- לא עזר. אין לי דרך להשיג מטען דומה ולא מצאתי מישהו בעל מחשב טושיבה כדי לבדוק האם זה המטען שדפוק. האם יש למישהו רעיונות נוספים?
-
- 11 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה בגוגל כרום לאחרונה שאני מנסה לחזור אחורה בדף ואו שלוקח לו המון זמן או שהוא פשוט טוען ושום דבר לא קורה.. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש.. בIE זה לא קורה לי בכלל ועובד בסדר..
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן... הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב. ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר. למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.) אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי פירמוט לפי מדריך כלשהו ברשת, עכשיו במדריך מגיעים לשלב שמחלקים את הכוננים למחיצות דרך ה - BIOS ואצלי זה קורה רק בתהליך ההתקנה של המערכת הפעלה. יש לציין שחילקתי את הכוננים ל - 2 (C ו - D), ובעליית המערכת אין לי שום זכר לדברים שהיו לי על המחשב, השאלה אם הצלחתי לפרמט? לפי מה שזה מראה לי, יש לי רק - 15GB בשימוש אז אין מצב שהתקתי בטעות שתי מערכות הפעלה או משהו? אשמח לתושבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום במחשב נייד יחסית ישן (6-7 שנים) מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 HOME. כמות הזיכרון שהמחשב שואב היא מוגזמת לדעתי. בהדלקה הוא מתחיל סביר ואז עולה ל-1.2, 1.6 ואחרי כמה דקות אפילו עד 2.8 ג'יגה. בדקתי וירוסים עם AVG, מחקתי הרבה תוכנות, הורדתי תוכנות שרצות באיתחול, הרצתי ADAWARE, עשיתי עדכון למערכת הפעלה, עדכון לביוס (לא חושב שזה קשור אבל בכל זאת ניסיתי). כלום לא עזר. מצרף כמה תמונות, אולי תוכלו לעזור לכוון אותי מה עוד לבדוק. תודה ויום טוב.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ asus zenbook ux303lb פתחתי אותו בכדי לסדר את הציר של המסך (לא פעם ראשונה שאני פותח) ולאחר החיבור של המסך (חובר כמו שצריך ) המחשב לא נדלק ומראה לי נורה במקלדת איפה שהf2 . אין לי אפשרות כבות אותו לגמרי וכאשר אני לוחץ לחיצה ארוכה על כיבוי הנורה נכבת וכשאני עוזב מיד נדלקת שוב. ניסיתי לנתק את הסוללה למשך 5 דקות גם לנסות להדליק דרך החשמל אבל עדיין לא מגיב. אני לא בטוח אבל לדעתי מרגיש כאילו הכפתור של הכיבוי לחוץ תמיד (למרות שלא נראה ככה) אני אובד עצות ואולי אתם תעזרו לי לנסות עוד אופציות לפני שאני שולח למעבדה. תודה *שימו לב לנורה בF2.
-
- 11 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד דל דגם XPS13 בעל סוללה פנימית. הסוללה ברמת העקרון עובדת תקין, הבעיה היא שהתאים שלה התנפחו והיא פשוט הרימה את משטח העכבר. השאלה היא האם ישנה הגבלה בשימוש במחשב עם סוללה זו?. האם ישנו איזהו סיכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בזמן החרון המחשב שלי נתקע המון ולא עקב משהו מיוחד אלא גלישה רגילה באינטרנט פורומים פייסבוק וכו'. ושמתי לב שבמנהל המשימות השימוש בCPU ובדיסק הרבה פעמים קופץ ל100% שימוש ואז נתקע וזה קורה הרבה פעמים אפילו שהמחשב רק נדלק אשמח לעזרה הצלחתי לתפוס את השימוש הדיסק התמונה לכן אעלה לכאן. מה גם שניסיתי לעשות סריקות של וירוסים ורוגלות וניקוי יש לי את התוכנות ANTI MELWARE , CCLEANER , SPYBOT, ADVANCE SYSTEM CARE , DRIVER BOSTER 3. את כל התוכנות עדכנתי והרצתי אחת אחת במצב בטוח וזה עדיין ממשיך
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את כונן ה-ssd הראשון שלי וגם זכרון RAM לצורך שדרוג המחשב. מעולם לא התעסקתי עם זה ואני הולך לחפש כרגע ברשת איך עושים זאת. בכל מקרה ואשמח לקבל טיפים/עצות/הדרכה להתקנה. איך לדוגמא אני מתקין את הווינדוז על ה-SSD החדש אם יש ברשותי רק את ה-product key ? (אין לי דיסק התקנה) זה המפרט שברשותי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קיבלתי מאבא שלי מחשב נייד (Dell Latitude e6220) שהיה "זרוק" בבית כמה שנים ללא מגע יד אנוש. היה עליו חלונות 7, ומכיוון שלא היה לי כח להתחיל להתעסק ולבדוק מה יש ומה למחוק - פירמטתי והתקנתי חלונות 10. אחרי ההתקנה, גיליתי שהרמקולים המובנים במחשב לא עובדים, למרות שכאשר אני מחבר אוזניות - הן עובדות נהדר. הורדתי כלי לאבחון מהאתר של דל - וכשהכלי מנסה לאבחן - הרמקולים עובדים. אבל פרט לכך הם לא. ניסיתי לחזור לחלונות 7 - הבעיה נשארה. עדכון דרייברים לא פתר את הבעיה. לפי מיטב הבנתי (בעזרת שימוש ב-AIDA64) מדובר בדגם idt 92hd90bxx. מגיגול שביצעתי ראיתי שהיו כאלה שהיתה להם בעיה עם הדרייבר בגרסת preview של חלונות 10, והם שינו את הדרייבר ל-High Definitio…
-
- 11 תגובות
- 11.6k צפיות
-