תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVD לא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!! דגם ההארד דיסק: WD-320-AAKS
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז למי שזוכר את הבעיה שלי שהמחשב לא פעל אחרי שהחלפתי הארד וכד' חזרתי היום, כאשר הלוח שלי מחוץ למארז ואני שם את הגי פורס שלי הוא עובד אבל כאשר אני מכניס את הלוח למארז הגי פורס לא עובד וכרטיס מסך אחר של PCI שאני עובד איתו עכשיו עובד, אני מבין שהבעיה נובעת מכך שהכרטיס לא נתקע טוב בסלוט למרות שהלוח לא מצפצף. יש לציין שזה אותו מארז כבר שנתיים והכל עבד יופי רק עכשיו לא. מה אני יכול לעשות חוץ מהחליף מארז?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול פשוט (על הלוח) עם שלוש יציאות: Line In, Line Out, Microphone. שמעתי שיש אפשרות "לקמבן" ביניהן, כך שכולן למשל יהיו Line Out. האם אפשר לעשות את זה? אם כן, אז דרך איפה? ביוס או תוכנה מיוחדת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש כבן חודשיים, I7 4770 16 GIG RAM GTX 760 לפחות פעם ביום אין תמונה במסך והמאווררים פועלים בשיא העוצמה, ואין מה לעשות חוץ מריסאט. לא יודע מה לעשות ואיך לסדר את זה.... תודה מראש לעוזרים ולקוראים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה ב copyright ואני לא יכול לראות את הסרט. אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שאולי הכותרת לא הכי טובה או אפילו גרועה אבל לא מצאתי משהו אחר. אז ככה, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו WIN8.1 הכל טוב ויפה חוץ מזה שיציאות הUSB3.0 הקדמיות לא עובדות לי, האם זה בעיה שלא התכנתי דרייברים או לחילופין כי פשוט לא חיברו אותם בחנות? יש לציין שהיציאות USB הרגילות כן עובדות לי רק שאיתם הבעיה שלי היא שהם כל הזמן פועלות, כלומר-יש לי עכבר ג'נרי מחליף צבעים והוא עובד גם כשהמחשב סגור ממה זה נובע?איך אפשר לכבות אותו/לסדר שזה לא ישאר פועל? שאלות בנושא שונה: איפה אני מתקין את הדרייברים, זה משנה אם זה במחיצה של המערכת הפעלה על הSSD או בקשיח הרגיל באיזה מחיצה שאבחר? איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב בשעה טובה, והתקנתי את כרטיס הקול ב PCI 1 לאחר מכן שמתי לב כי ליד ה PCI-1 רשום - dual channel ddr2 ליד ה PCI-2 רשום PCI EXPRESS וליד הSLOT השלישי, לא רשום כלום. שאלתי היא- האם ישנם הבדלים בין החריצים השונים (SLOTS) ? אם כן, על גבי איזה מהם מומלץ להתקין את כרטיס הקול? כרטיס הקול הוא של ESI JULI@ ולוח האם הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד כפול ליבה E8400, אם זה משנה.. רב תודות למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברים, דגם: dell inspiron 5323 ידידה שעברה לחול לפני חצי שנה השאירה לי את הלפטופ שלה כדי שאמכור אותו. עד שהיא נסעה הכל עבד סבבה עם הלפטופ. עכשיו אני בא להדליק את הלפטופ לאחר חצי שנה שלא הדליקו אותו ואני מקבל מסך עם הלוגו של Dell בו רשום: F2-Setup F12-Boot Options כשאני לוחץ על שני המקשים כלום לא קורה! והמחשב יכול להיות תקוע על הלוגו בלי סוף. השארתי את הלפטופ מחובר לחשמל במשך לילה שלם אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מצליח להפעיל אותו רק עם המטען מחובר לחשמל (אולי הלכה הסוללה גם ... ) חשבתי לפרמט את המחשב, הבעיה היא שאין כונן תקליטורים. שתי שאלות: 1) איך אני מפרמט ומתקין וינדוס בלי כונן תקליטורים? 2) מה נראה לכם הבעיה בלפטופ והאם זה פתיר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי? הדגם המלא מופיע בחתימה למטה
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי SSD למחשב והוא לא זיהה אותו קראתי שצריך לשנות בביוס ל AHCI שיניתי והמחשב קורס בBOOT של WIN7 המפרט שלי בפרופיל. דחוף רוצה לשחק COD:BO
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של ASUS I5 דור 10 קניתי אותו לפני 3 חודשים בערך. (VIVOBOOK) לאחרונה אני מרגיש שהוא מתחמם מאוד אני שם לב שזה קורה כאשר אני מחובר עם המטען ישירות לחשמל . לדוג' כאשר אני פותח כרום עם לפחות 13 טאבים הוא קופץ ל 100 מעלות ואז נוחת ל 60 פלוס. אם אני עושה את אותה פעולה ללא מטען הוא קופץ ל65 ויורד ל 48 מעלות. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה והאם זה משהו שאני יכול לתקן לבד לפני שאני שולח למעבדה כיוון שאני צריך את המחשב וזו תהיה בעיה מספר ימים שיהיה במעבדה. אודה לעזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-