עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omri Avrahami,

אהלן, יש לי מחשב נייח בן 3 הוא ישב שנה בצד ואחרי שסוף סוף היה לי מקום לחבר אותו פירמטתי לוינדוס 10 וראיתי שיש SCREEN TEARING ביוטיוב ובמשחקים החלפתי כרטיס מסך וזה עדיין קורה, הוספתי SSD ועשיתי פרמוט מלא ולא עוזר, החלפתי כבל למסך [DVI HDMI] וזה לא עוזר המסך תקין, חיברתי את המחשב הנייד למסך ובמשחק זה לא עושה את זה מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?

4. שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי, אני מנסה לחבר מחשב נייד שלי עם ווינדוס 10 למחשב נייח עם ווינדוס 7 unltimate - חיבור באמצעות כבל רשת ביניהם. אני מבצע את ההוראות ורואה את שמות המחשבים בכל מחשב, אבל לא יכול לגשת למחשב הנייח שלי מהמחשב הנייד. בלחיצה על האייקון של המחשב השני מופיעה לי שגיאה windows can not access .... גם כשאני מנסה להכנס דרך run והכנסת הכתובת של המחשב השני 192.168....... וכו' , עדיין מתקבלת שגיאה. בבדיקת PING - הכל נראה תקין. מה עוד ניתן לעשות כדי שזה יעבוד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

7. היי, אתמול כדור כדורגל נפל לי מהיד ,קיפץ על הרצפה ופגע בצידו של המארז בזמן שהמחשב היה דלוק. מאז המחשב מצפצף בהדלקת המחשב.. כמה הערות: 1.אחרי שהוצאתי את כל הכבלים ולחצתי על המפסק של הספק .. המחשב עלה . אך נתקע בשלב של החלון של הווינדוס,לפני הצגת שולחן העבודה, (ווינדוס 7) אחרי הפעלה מחדש, חזר לצפצף בלי הרף באותו אופן , 3 ארוכים 1קצר. הבנתי שזה מעיד על בעיה חומרתית של כרטיס המסך.. אך אני לא מוצא את כרטיס המסך על הלוך האם , כנראה מדובר במובנה? מדובר במחשב עתיק. זכור לי שלמחשב הזה היה כרטיס מסך נוידיאה אבל עכשיו אני לא רואה אותו ..(כנראה הוסר לפני הרבה זמן) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by baruchiro,

כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.

10. Started by elka88,

שלום לכולם,יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.נתונים:מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.ווינדוס מקורי.פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים…

11. אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by erez84,

שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zabal12,

שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אורי סלמן,

זה הספק שיש לי כרגע 500W Xigmatek X-Calibre P ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו Zalaman zp 550watt gw מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא

15. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

16. Started by arik100,

אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shai_shoko,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by recondriver,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  19. שלומות , עברתי למערכת הפעלה 64 ביט (וינדוז 7) , והדפדפן של כרום (Version 54.0.2840.87 m -- 64-bit ) עושה לי צרות , עם אתרים כמו speedtest.net . ניסיתי להוריד את Adobe Flash , ולעשות לו enable ב- chrome://plugins -- אבל משהו שם לא מסתדר . כשפתחתי את תקיית הפלאש , לא היה שם הרבה (צד ימין של התמונה המצורפת) . אני פונה לכאן כי המדריכים שמצאתי ברשת היו לרוב לא מעודכנים . תודה מראש , ג'ו

20. דף אחד הכל תקין, בדף הבא בקושי אפשר לראות את הטקסט, משם ואלך אין שחור! הדפסה בצבע עדיין עובדת. אין שום אינדיקציה שנגמר הדיו. ליתר ביטחון, מאחר שאין לנו מחסנית שחורה ספייר, החלפתי אותה לצורך בדיקה במחסנית שחורה אחרת, ישנה, והמדפסת מיד זיהתה שהשניה ריקה. החזרתי את הראשונה והמדפסת לא התלוננה שאין דיו, אבל גם לא הדפיסה שחור. גם אם המחסנית התרוקנה ומשום מה המדפסת לא זיהתה את זה, המעבר משחור ללא מדפיסה בכלל דורש יותר מדף אחד, יש כמה דפים של אפור באמצע, אז כנראה שהבעיה אינה מחסור בדיו. הוצאתי שוב את המחסנית וניקיתי את החריץ שדרכו יוצא הדיו. לא עזר. הפעלתי את הניקוי הפנימי של המדפסת פעמיים, לא עזר. מה עכשיו? אני יכול לקנות מחסנית שחורה חדשה ולנסות, אבל אם …

21. Started by mushnush,

זה עושה לי את הבעיה הזאת חיפשתי בגוגל ראיתי כמה דברים על ה Microsoft visual לא יודע אם קשור נאבדתי בגוגל מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ano,

ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, מזה כחודש המחשב שלי נכבה לאחר כמה שניות או דקות מתי שבא לו, כאשר הוא נכבה הוא מדליק את עצמו אוטומטית ועולה, לפעמים קורה שהוא לא מספיק אפילו להעלוץ את מערכת ההפעלה ונכבה וכשזה קורה נפתח לי הביוס, אם אני מכבה אותו כל הלילה הוא יכול לעבוד כמה שעות בבוקר אבל במוקדם או במאוחר הוא יחזור לעשות את הבעיות. בדקתי את חום המעבד והוא ממש לא חם..(בין 35 ל40) מעלות מקסימום.. כמו כן הרצתי בדיקה של memtest ויצא 0 שגיאות. ניסיתי לפרמט את המחשב לפני כחודש אך זה לא עזר.. אנא עזרו לי. תודה

25. Started by nettek,

היי, קניתי מתאם לכונן Caddy ושמתי אותו במקום הצורב. הכונן שנמצא במקום הצורב הוא הכונן הישן שהוא HDD ובמקומו נמצא כונן SSD, שעליו גם מותקנת מערכת ההפעלה. אני לא יודע עד כמה זה משנה, אבל מכיוון שהכונן הישן היה מחולק לכמה מחיצות שונות (בגלל שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה פעם) השתמשתי בתוכנת צד שלישי כדי למזג את כל המחיצות לאחת. הבעיה היא שביצוע אתחול למחשב לוקח המון זמן (משהו כמו 4-5 דקות שלמות) אם עושים את זה בדרך הרגילה (כלומר אתחול דרך הווינדוס), והדרך היחידה להתחמק מזה זה ללחוץ על כפתור הכיבוי (אני משתמש בלפטופ ואין לי כפתור ייעודי לאתחולים). אמרתי שלדעתי זה לא קשור למיזוג המחיצות, כי עשיתי כמה פעמים פרמוט למחשב (Reset this PC דרך ווינדוס). ב…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים