עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה כרטיס המסך שלי NVIDIA GTX470 מאתחל את עצמו כמה דקות לאחר הפעלת המחשב התצוגה משחירה ואני מקבל הודעה שהכרטיס איתחל את עצמו, המחשב לא נופל וממשיך מהנקודה שעצר. לדעתי זה קורה פעם אחת בלבד בכל אתחול של המחשב. לאחר כמה דקות הפעלה הכרטיס מאתחל מחדש ומעכשיו יציב עד לכיבוי.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

המתח על הלוח תקין ? [attachment deleted by admin]

3. קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by Omerole,

אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  6. שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?

7. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה

8. בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by mega1234,

המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.

12. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by gogogo455,

רק רוצה לדעת מה זה ואם שווה להחליף לזה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bollo,

המחשב לי עובד בסדר אבל כאשר אני בא להריץ משחק ולשחק בו המחשב קורס (נכבה ואז נדלק) ואני לא יודע מה לעשות בעניין לפי דעתי זה בגלל הספק כוח מכיוון שיש לי ספק של רק 400 וואט במחשב גיימינג אבל אני חייב עצה של מומחה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dreamboot,

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  16. שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מבקש עצה או הסבר טכני. מדובר בחיבור לאינטרנט, בראוטר wifi של אחת החברות בארץ, כאשר ישנם מספר מחשבים ניידים המחוברים למנוי זה, שאיני יודע מהי מידת שימושם ברשת הזו. כעת, מהירות הגלישה יורדת ועולה, מ-2Mbit, ליותר (-לדעתי יותר מ-30). לעיתים בפרקי זמן של שעות ולעיתים של דקות. בדקתי את זה על ע"י speedtest של ookla. איני יודע כיצד לפענח את העניין הזה, אם מדובר בכך שישנם מחשבים שמורידים תכנים כבדים ולכן ההאטה הזו נוכחת, או שיתכן שמדובר בחיבור רעוע, או סיבות אחרות שאני לא מעלה על דעתי. ומהן העצות לזה. (-מלבד restart). אשמח בכל אופן, ובפרט כאשר מישהו ייזום ויכתוב תשובה, תודה מראש.

18. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rugh kuh,

שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by moti30,

שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??

22. יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by psyco,

שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.