עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shokist,

בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by yanivd28,

windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by יאיר מואל,

שלום לאחרונה אני מוריד קבצים שהורדתי פעם ושהגוגל מגיעה לשניייה אחרונה של ההורדה הוא אומר ש"נכשל-זוהה וירוס" מה עושים? מישהוא יודע איך מכבים את זה?

4. Started by ohadbx,

העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by The-Devil,

שלום לכולם... אז ככה, לקחתי מחשב מהעבודה של אבא שלי שסה"כ עבד לא רע (בהתחשב בעובדה שאף אחד לא נגע בו כמה חודשיים) החלפתי לו את הכרטיס מסך והוספתי לו זכרונות אז קודם כול בזכרונות זכרון של 256 מגה הוא מזהה בביוס בתור 131 (???, מוזר) איך למה וכמה, אני לא יודע.. גם כשאני מוסיף לו עוד זכרונות הוא לא מזהה אותם, חשבתי על זה שאולי הסלוטים לא תקינים כי הזכרונות כן עבדו. ובזמן הרצה של הוינדוס אחרי שאני עושה כמה פעולות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. גם מסיבה לא ידועה.... כול עזרה תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  6. יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by אלי ירדני,

שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yotam360,

כשאני מפעיל את המשחק call of duty 2 המחשב שלי פתאום נכבה ואחרי שניה הוא נדלק עוד פעם. למה זה קורה?? האם זה קשור לספק???

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by yadaaa,

לנל זקוק מקום בשום מוצא לא תודה.

10. Started by galbm2,

כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Demp,

שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נדמה לי שעם ההתקנה זה נותן את שתי האפשרויות. ואם אני זוכר נכון הצפנת כל הדיסק מאיטה את עליית המחשב? במידה ואני מתקין מחדש על דיסק שכבר יש עליו חלונות לצד לינוקס. אני מניח שאת ההתקנה החדשה של הלינוקס אני יכול לעשות על שטח הלינוקס הקודמת בלבד נכון?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום אני מחפש קובץ שנמצא בכונן קשיח של מחשב ישן שהיה בשימוש לפני שנים, חיברתי את הכונן למחשב הנוכחי, והוא זיהה אותו הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס לתקיות של המסמכים הוא כותב שאין לי הרשאה, אני מניח שזה בגלל שזה היה מוגן עם סיסמא, ואני לא זוכר אותה, האם יש פתרון למישהו?.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by abudy,

יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by ageslayer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE …

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  17. הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי. הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה, קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמט בא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות) אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס. זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנט הוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשה אז מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

שלום לכולם , חזרתי אתמול מעבודה , הדלקתי את המחשב . המחשב התחיל לעלות ו"נתקע" על חלון שחור . חשבתי שאם אני אעשה system restore זה יעזור , עשיתי ולא עזר . אז ניתקתי הכל וניקיתי את המחשב (קודם כל שיהיה נקי מאבק) , התחלתי לבדוק חלק חלק . בסופו של דבר גיליתי שאחד הדיסקים הקשיחים הוא הבעייתי . הוא פשוט תוקע את המחשב , אין גישה לדיסק . קצת על החומרה המדוברת : מחשב בן 4: I5 , לוח gigabyte p55 ud3, זיכרון 8GB קינגסטון 1333 , כ.מסך HD 5850 , שלושה דיסקים קשיחים : WD 1 TB , Samsung 1TB , Samsung 2TB . הסמסונג של 1 TB הוא הבעייתי בסיפור . הדיסק לא מת כי הוא מזהה אותו בהפעלה , מה אפשר לעשות כדי לבדוק יותר לעומק ולתקן את הבעיה ? תודה רבה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by kritikal,

בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש. לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק. והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?

23. כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  25. שלום!!! היום התקנתי עוד HD. הכונן הראשי, עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את "My Computer", אין לי גישה לכונן החדש שהתקנתי. (ב- BIOS - שני הכוננים מופיעים!!!). מישהו יכול לעזור בעניין??? תודה רבה, ניב.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.