עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ravid,

שלום רב לפני יומיים הדלקתי את המחשב, וראיתי שמשום מה לוקח לו הרבה זמן לעבור את שלב זיהוי הכוננים הקשיחים. אך לאחר כדקה הוא זיהה אותם והמשיך, אך נתקע. אחריי כמה הדלקות, היו פעמים שהוא היה מזהה ולפעמים לא, החלטתי לחקור מה קרה למחשב. גיליתי שהמאוור של הלוח אם כשל מלעבוד, אז הדבקתי מחדש את הגוף קירור שלו עם משחה טרמית חדשה ותיקנתי את המאורר, ואחר מכן חזר לעבוד נורמלי. הנחתי שזו הבעיה, אך לאחר שהדלקתי את המחשב, והפעם הוא זיהה את הכוננים בחרתי את הווינדוס שאני רוצה להפעיל, עבר את הטעינה ב-DOS, והראה מסך כחול שאמר לי שהוא לא מצליח לקרוא מקובץ Registry. ניסיתי לאחר מכן להפעיל את ווינדוס 7 שמותקן גם הוא, אך גם שם לאחר טעינה המחשב נתקע. כעבור כמה הדלקות שוב מידי פעם הוא זי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…

5. אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.

6. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Impreza,

חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן חברים, דגם: dell inspiron 5323 ידידה שעברה לחול לפני חצי שנה השאירה לי את הלפטופ שלה כדי שאמכור אותו. עד שהיא נסעה הכל עבד סבבה עם הלפטופ. עכשיו אני בא להדליק את הלפטופ לאחר חצי שנה שלא הדליקו אותו ואני מקבל מסך עם הלוגו של Dell בו רשום: F2-Setup F12-Boot Options כשאני לוחץ על שני המקשים כלום לא קורה! והמחשב יכול להיות תקוע על הלוגו בלי סוף. השארתי את הלפטופ מחובר לחשמל במשך לילה שלם אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מצליח להפעיל אותו רק עם המטען מחובר לחשמל (אולי הלכה הסוללה גם ... ) חשבתי לפרמט את המחשב, הבעיה היא שאין כונן תקליטורים. שתי שאלות: 1) איך אני מפרמט ומתקין וינדוס בלי כונן תקליטורים? 2) מה נראה לכם הבעיה בלפטופ והאם זה פתיר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

המחשב שלי דלוק 24/7 ולכן אני מכניס אותו לשינה כשאין שימוש (ידנית או לפי ההגדרות). לאחרונה שמתי לב שהוא לא נכנס למצב שינה, אז הגדרתי מחדש בהגדרות חשמל שינה אחר זמן מוקצב לצג, הגדרת שינה למחשב לאחר זמן זהה אבל ראיתי שיש גם הגדרה נפרדת לכיבוי הדיסק הקשיח. אז מה המשמעות של כיבוי דיסק קשיח והאם נדרש להוסיף גם לשינה של צג/מחשב? האם שינה של מחשב לא כוללת בתוכה גם שינה לדיסק הקשיח? דרך אגב, עכשיו אני שם לב שכל פעם שאני מעיר את המחשב, הוא כאילו "עולה" מחדש. האם זה עלייה רק של הדיסק? זה עעלול לעשות בלאי כלשהו לדיסק? מדובר כאן על מספר פעמים ביום עבודה עם המחשב שהוא נכנס ויוצא משינה.

10. Started by omerbar,

קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/

11. Started by a92971,

בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר

12. כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ben in Black,

אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום אנשים! יש לי בעיה ברמקולים, שהם עובדים ומושמע בהם משהו אז יש בהם רעש סטטי כזה: הפרעות בשמיעה וכד' ניקיתי את כל החיבורים ואת כל המגעים שיש אבל הרעש עדין נשאר. האם יש משהו לעשות או שהלכו הרמקולים? והרמקולים הם: CREATIVE 2.1 דגם מדויק אין לי. וצריך לציין שהבעיה לא קבועה שאני שומע מוזיקה אין אותה, בNFS PRO STREET יש את הבעיה משחקים אחרים אין אותה. תודה מראש אריאל

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by blah_6,

שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by skot,

בדקתי את הספק והלוח והוא לא נדלק..

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לאחרונה (שבוע) קרה לי כבר 3 פעמים והיום פעמיים מקרה מוזר מאוד. לאחר שלא נגעתי במחשב במשך שעה וחצי-שעתיים ובאתי אח"כ לחדש את הפעולה[לעבוד עליו שוב/לגלוש] (המסך נכבה אוטומטית לאחר 15 דקות) הזזתי את העכבר / לחצתי על מקש במקלדת, ופתאום אני רואה שכל האורות במקלדת דולקים בו בזמן ואחרי זה המצב חוזר לאור אחד [של המספרים בצד ימין] - פעולה שמעידה כאילו הופסקה אספקת הזרם למקלדת ועכבר. ומאז אי אפשר לעשות כלום. המחשב לא מגיב. ניסיתי לנתק את החיבורים של המקלדת והעכבר ולחברם שוב - לא עוזר. ניסיתי לחבר אותם דרך USB (כרגע הם דרך PS נדמה לי קוראים לזה) גם לא עוזר. כאילו הזרם הופסק ואין תגובה מהם. עד עכשיו אני לא מבין היכן טמונה הבעיה... השאלה היא אם בכלל מישהו מכיר את התופעה הזו? מה הפיתר…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי WIN 7 SP1, מייד אחרי עליית המחשב האקספלורר קורס וכל כמה שניות מנסה להפעיל את עצמו מחדש וקורס שוב. מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by coorva,

שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם! הבעיה היא במחשב נייח כאשר הווינדוס הוא (איך לא) ווינדוס 10. כמו שניתן להבין מהכותרת המחשב נתקע על המסך הנ"ל (מצורפת תמונה) כאשר אין באפשרותי להשתמש בעכבר או במקלדת. גם המסך הכחול עצמו, לא תופס את כל המסך ומופיע באמצע המסך במעין תצוגה קצת מעוותת. מה אני אמור לעשות במצב כזה? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים