עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lidor_abo,

חברה עידכנתיאת הביוס שלי מתוכנה המצורפת בדיסק..! האם העדכון יכול לגרום לנזק? האם אפשר להחזיר את הביוס למצבו הקודם?!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by coperl,

נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?

3. שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yotamoo,

יש לי בעיה - בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עולה ברזולוציה הכי נמוכה, ורק אחרי שאני מאתחל אותו הוא עולה ברזולוציה הנכונה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ועוד דבר - המליצו לי פה על לוח אם Ga 7VTXH+. רציתי לדעת אם הוא באמת מאוד אמין ויציב, ואם לא כדאי לקחת אחד אחר (בלי התחשבות בכסף, ובלי יותר מידי פיצ'רים מיותרים) תודה לכולם!

6. Started by MasterOr,

איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by mohikan,

שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by YOAV28,

האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 9055,

קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750

12. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by CraZyStyLe,

אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?

15. שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה להשמיש מחשב ישן (פנטיום 4, בן 4 או 5 שנים). פעם הוא עבד, עד שיום אחד הוא עבד אבל לא ראו כלום במסך ולכן שיערתי שזה כרטיס מסך דפוק ושמתי אותו בצד, למקרה שיצא לי להתקל בכרטיס מסך ישן (לא רציתי להשקיע כסף). עכשיו אני מנסה להפעיל את המחשב, ואחרי רגע הוא מפסיק לפעול. באופן מעניין, דווקא כשאין כרטיס מסך מחובר, הוא ממשיך לפעול, אבל אפילו לא מגיע ל BOOT (לא שומעים את הביפ). מכיוון שאנחנו בעידן הווב 2.0 (עד כמה שהביטוי שחוק) העליתי ליוטיוב סרטון קצר שמתאר את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולייעץ מה צריך לעשות: http://www.youtube.com/watch?v=EUKHsbJculQ בתודה מראש, אלון

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ybe,

משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

20. Started by Eliko Matan,

שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה

21. Started by אלי,

hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.

דיונים חדשים בפורומים