עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Roeebaeloha,

היי, סוף כל סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכוונה הזמנתי לוח עם 5 ערוצים בשביל המערכת שלי. התקנתי אותה, הכל טוב ויפה ובאמת דרך התוכנה של הכרטיס קול ניתן לשמוע בהפרדה בכל רמקול בנפרד! הבעיה היא שאם אני שומע שירים ביוטיוב הוא משמיע לי רק ב2 רמקולים הקדמיים... האם ניתן לשמוע בכל ה5? ואם לא... האם במשחק BF4 כן ישמעו בכל ה5? בכלל, איך כל העניין הזה עובד? הקובץ חייב להיות מוגדר ל5 ערוצים? תודה לכל העוזרים

2. המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאת boot failure reboot and select proper boot device or insertboot media selected boot device press any key when ready מה הבעייה? הלך ההארדיסק???? :\ תודה רבה !!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eliil1,

שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dutchy,

אהלן. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי.. עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה הפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני. נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק. יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת. יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה? מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה

8. אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  10. היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול. הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד. ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד (על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה. אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ,כמו בכותרת אני רוצה לשמור את נתוני גלישה כולל דפים וכרטיסיות של הדפדפנים שרשומים בכותרת. אני מעוניין לעשות סריקה ואף פרמוט למחשב ,לכן רוצה שהנתונים ישמרו. דבר נוסף, אני לא יודע איך עושים באקספלורר, שאחרי כל כניסה לדפדפן הוא יפתח לי את כל הכרטיסיות והדפים מהמקום שבו הפסקתי. דפדפן כרום -בעברית דפדפן פיירפוקס- בעברית דפדפן אקספלורר- באנלגית (מתקשה באנגלית) המחשב פשוט גוסס לי קורס לי מידי פעם כאני אפילו רק גולש וטיפה יוטיוב,אז אני חייב לטפל בו ולא לתת למצב להחמיר. אבל הכרטיסיות מונעות מימני את זה ! תודה

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by ski_farm,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by Condor,

כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by xb,

היה לי pentium 4 1.6 בלהבלהבלה... היה לי חרא FPS בסי אס DROPS. אמרתי סבבה אני יחליף כרטיס מסך. הלכתי קניתי Radeon 9600 PRO. אני חוזר עדיין 99-20 אפ פי אס תלוי כמה אנשים אני רואה (בין 3-5 יורד ל-40 אפ פי אס) אמרתי סבבה אני יחליף מחשב. קניתי: Pentium 4 2.66 / 512 DDR אני מתקין סי אס (אני מדבר על 1.5 לא משהו כבד כמו 1.6). ואופה עדיין בין 99-20 אפ פי אס. חברים שלי עם AMD 1800+ ו-GeForce 2 MX או- Radeon 8500le יש להם 100 לא זז. ניסיתי הכל: Ad-aware / spybot / reforce / etch. גם אין לי דברים כמו קאזה \ איציק על המחשב עשיתי עידקונים לביוס \ CHIPSET. שום דבר לא עובד! למישהו יש מושג מזה יכול להיות? :'(

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BHXHO2,

חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  18. עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ... המפרט שלי זה Duron 850 עם מכפלה פתוחה AK73 Pro KT133 Radeon 8500 GSF2 כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי.. המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו. אבל ה error הזה - הינה תמונה : עכשיו קצת רקע על הכול ... ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה. הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rino,

שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Developer,

אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ido-nava,

נראה לי שהדיסק קשיח שלי ניהיה קצת איטי מדי ממה שהוא אמור להיות .. האם יש תוכנה שתבדוק אותו ותגיד ליעם יש בעייה איתו ? יש לציין שאני עושה דיפראגים (בתוכנה של וינדאוס). תודה

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Sango,

שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.