עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by angel421,

קניתי מחשב נייד לפני שלושה ימים והוא פשוט עושה רעש... לא רעש יותר מדיי גדול אבל רעש מספיק מורגש שזה יפריע לי וזה די מפריע לי ברמה כזו שאני לא יכולה להמשיך איתו כך... בנוסף לכך המקשים שאני מקלידה עליהם עושים רעש מעצבן כזה... אני תוהה אולי מכרו לי מחשב משומש כי קניתי אותו בחנות מחשבים קטנה ולא ברשת... השאלה מה אני עושה עם זה... פניתי למוכר והוא אמר שאני צריכה לדבר עם החברה של היבואן ולספר להם על התקלות ולפתור את זה מולם ובמקרה והם יאשרו החזרה של המוצר אז הוא יחזיר לי את הכסף... אבל מה במידה והם לא יאשרו? נתקעתי עם המחשב הזה... וזה עוד הוצאות של תיקון לא מספיק המחשב עלה מאוד יקר... מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו במידה והם לא מסדרים לי את הבעיות... במידה והם אומרי…

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  2. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

4. Started by izir,

חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AvivSegal,

מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר

8. שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…

9. Started by haim855,

מצב שינה במחשב 10 דקות כיבוי צג .. 20 דקות לך לישון אחי.. עובר להן 20 דקות המחשב יושן..לאחר כמה דקות נדלק לבד..מתכבה..ככה כל כמה דקות ... למה זה? אני שובר תראש לא מעט זמן למה זה קורה יש למישהו מושג? בווינדוס 7 ב 10 זה אותו דבר ..יש משהו שגורם לזה שאני צריך לעלות על זה תעזרו לי.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

11. שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Myrath,

שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, יש לי את המסך - AOC 24" 24600PF 144HZ 1MS FREESYNC, ואני חווה בעיה בצבעים, ז"א כשיש צבעים כהים רואים את ההבדל בגוונים (דומה לכתם שמן על הכביש). בחיפוש זריז בגוגל מצאתי שקוראים לזה color banding - http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3187030/banding-dark-scenes-aoc-g2460pf.html. מישהו מכיר את התופעה? מכיר פיתרון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.

15. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב הלוח אם שלי x79 deluxe של אסוס שעולה לי המחשב אני לוחץ F2 כדי לגשת לביוס ומשום מה הוא מראה לי מסך שחור ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הבטריה ולחיצה על clr cmos למשך 5 שניות ועדיין כלום לא קורה יש למישהו פתרון בבקשה? תודה רבה לעוזרים

16. אורח שלו בלסיאנו
    Started by אורח שלו בלסיאנו,

הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. מישהו מכיר את הבעיה הזו? איך פותרים אותה? תודה,

18. Started by dadtrade,

המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by chaim_f,

מדובר במחשב ישן אבל עד לאחרונה עבד מצוין המחשב נדלק והמסך נשאר שחור החלפתי ספק והמחשב עולה ואחרי מס' דקות קופא/נתקע כשאני מפעיל מחדש המחשב נדלק והמסך שוב נשאר שחור והמחשב לא עולה ניתקתי את הספק מהלוח והחזרתי וזה חוזר על עצמו המחשב עולה וקופא אחרי מס' דקות וכו' המסקנה שלי זה שהלוח עשה את שלו וגוסס אני צודק? יש סיכוי שזה משהו אחר? (זיכרון לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by chaim85,

יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג ב7 וחצי אלף שקל. מעבד i7 6700k gtx 1070 g1 16 giga ram 250 ssd וכו', בקיצור מחשב פצצה. כשקניתי אותו והתקנתי עליו משחקים הכל עבד נפלא, כל המשחקים ההכי כבדים עבדו חלק על הגרפיקה המקסימלית. מפה לשם, היום ניסיתי לשחק שוב וכל משחק שאני נכנס אליו תקוע ממש, בקטע כזה שאי אפשר לשחק מרוב התקיעות... כמו כן אני חייב לציין שהמחשב חדש לחלוטין, שיחקתי בו אולי 12 שעות במצטבר והמחשב מכובה כל הזמן. יש למישהו רעיונות מה גרם לכך? כמו כן בדקתי את הזיכרון בעת פעולת המשחק (bf hardline) נוצלו 17 אחוז מהcpu ו32 אחוז מהזיכרון ע"י המשחק והמערכת. בעת הפעלת המשחקים לא פעלו אף תוכנות ומשחקים אחרים…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by DANIELK27,

יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by TrytoDie,

שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים

24. Started by meirbit111,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL 17R, כאשר המחשב דולק הבטרייה לא נטענת (מחובר לחשמל עם כבל מקורי שבא עם המחשב) וכאשר אני מכבה אותו הנורית של הטעינה נדלקת. דבר נוסף שהבחנתי בזמן שהמחשב דולק ואני מנתק את כבל הטעינה מהמחשב ומחזיר אותו הוא מראה שהוא מתחיל להיטען ולאחר 3 או 4 שניות זה מפסיק. מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון אם יש? אודה על כל תשובה תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים