עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה

2. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

3. הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Benz0rz,

שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

7. שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by KRS1,

קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by yair23,

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…

10. Started by ntc6,

קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by oneel2,

קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ShOw-Time,

אני מנסה לפתוח את הכונן דיסקים שלי,שהוא גם צורב סתם כדי להכניס דיסק עם שירים לשמוע,והוא פשוט לא נפתח, מה שקורה זה שהוא משמיע כזה רעש של כמה שניות כאילו שהוא מנסה להפתח,והנורה שלו מהבהבת, אבל אז זהו כלום לא קורה,ממש מוזר זה לא קרה לי אף פעם

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ffetetg,

שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by david1882008,

שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by maorakrish,

עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים