עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי מחשב חדש ואחרי ארבע או חמש שעות שהוא פועל אני מתחיל לשמוע מין צפצופים מספק הכוח כאשר אני עושה את אחת מהפעולות הבאות: 1. גולל דף אינטרנט ארוך - גם בעזרת גלגלת העכבר וגם בעזרת המקשים PageDown ו-PageUp. 2. ממזער או ממקסם חלון. 3. גורר חלון. הצפצופים האלו ממש מעצבנים והם מופיעים כמעין "פידבק" לפעולות הללו. בהתחלה חשבתי שאלו בעיות של דרייברים של כרטיס המסך, כי הפעולות נעשות אחרי שינוי משמעותי בתוכן המוצג (כמו בגלילה של דף אינטרנט ארוך), אבל זה לא עזר. יתרה מזאת, גיליתי שגם ב-KNOPPIX שזה לינוקס שמריצים מתקליטור, יש את אותן בעיות בדיוק, כך שזה בטוח לא בעיה של דרייברים. הצפצופים האלו ממש אבל ממש מעצבנים ולכן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי פתרון שיפסיק אותם. המפרט של המחשב: C…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by fachimoo,

שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..

5. Started by Idan84,

היי, אני חדש כאן. שאלה שאני רוצה להפנות למבינים בטכנאות/חומרה. מנסה לאבחן מקור בעיה קצת מורכבת כדי לפעול ולטפל בהתאם ובהקדם. מפרט את אופי התקלה, אבל זהירות - מגילה. אני עובד עם מחשב ישן שמשרת אותי בנאמנות כמעט 10 שנים (טפו טפו. מ2010, עם מעבד I5, הדור הראשון). בשנה-שנתיים אחרונות התחילו לצוץ קריסות (תקיעה מוחלטת, במהלכה המסך מציג דף סטטי, לבן בדר"כ), שתדירותן עלתה דרסטית עם הזמן. הקריסות מתרחשות למעשה אך ורק בזמן עבודה או עומס, בדר"כ עומס גרפי מסויים (צפיה בסרט או סתם דפדפן עם המון טאבים פתוחים). לאור התופעות הנ"ל התחלתי קצת לחקור והתקנתי את התוכנה שמטסטסת את כרטיס המסך (3dmax נדמה לי), לא נמצאה בעיה והבדיקה בסה"כ הושלמה בהצלח…

6. שלום לכולם: כאשר פתחתי במחשב של אמי, את PC Wizard, כדי לבדוק איזה מתאם רשת וקול מותקנים בלוח האם שלה כדי לעדכן דרייברים, נחרדתי לגלות במקרה, כי טמפרטורת כרטיס המסך שלה, nVidia Geforce 9500 GT, היא בגבול של 80 מעלות (ראו תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by רמי אשכנזי,

יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?

8. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Guy950,

האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Forest14,

לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום , ברשותי המחשב הנ"ל : INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATA SEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAIL SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJ Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black יש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה ..) Windows 8 , ה מעבד לא מתחמם יתר על מידה. לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /גימגומים ואני חשבתי שהבעייה שלי היא בכרטיס מסך, בגלל הסיבה הבאה לדוגמא: אני ניגנתי סרט דרך התוכנה Popcorn כאשר ניגנתי אותה לטלוויזייה דרך הכרטיס מסך Onboard הסרט גימגם לגמרי, וכאשר נ…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. "משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ronto,

יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by BaChoni BaChoni,

שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים