תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הורדתי כנראה וירוס בטעות, כל פעם שאני פותח את כרום/אקספלורר הוא פותח את הדף הזה: https://mail.ru/ וגם לפעמים תוך כדי שאני גולש פתאום נפתח דף חדש עם כתובת אחרת. עשיתי סריקה של האנטי וירוס והתוכנה Malwarebytes וזה כן מצא וירוסים ומחק אותם אבל לא פתר את הבעיה מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלה רק בגודל שלהם .לא ניתן לפתוח אותם ומקש ימני לא נותן כלום.גם ריענון לא מגיב מה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קודם מפרט: I5 4590 H81M HDS 8GB RAM AMD HD7950 WIN 10 הבעיה היא כזאת כשאני משחק במחשב לאחר כמה דקות המעבד מגיע ל 100% ניצול ומשחקים מתחילים להיתקע [לפעמים גם המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר] זה קורה במשחקים שונים לא משנה עד כמה הם "כבדים" על המערכת. לדומגא CS:GO שאמור להיות משחק קליל גורם גם הוא לבעיה. הטמפ' שבדקתי בעזרת HWMONITOR הם למעבד-80 ולכרטיס מסך-70 [נבדק במשחק GTA-V שמציג את אותן הבעיות ובעיות נוספות של אובייקטים שלא מוצגים כראוי] ההתקנה של הWIN נקייה כולל דרייבים מעודכנים. [לפני ההתקנה הנקייה כל המחשב היה איטי בצורה בלתי נסבלת]. אני חושד באחד מהשניים או הכרטיס מסך תקול או הכבל DP תקול. אבל לא בטוח בעיקר בגלל …
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני שלושה ימים והוא פשוט עושה רעש... לא רעש יותר מדיי גדול אבל רעש מספיק מורגש שזה יפריע לי וזה די מפריע לי ברמה כזו שאני לא יכולה להמשיך איתו כך... בנוסף לכך המקשים שאני מקלידה עליהם עושים רעש מעצבן כזה... אני תוהה אולי מכרו לי מחשב משומש כי קניתי אותו בחנות מחשבים קטנה ולא ברשת... השאלה מה אני עושה עם זה... פניתי למוכר והוא אמר שאני צריכה לדבר עם החברה של היבואן ולספר להם על התקלות ולפתור את זה מולם ובמקרה והם יאשרו החזרה של המוצר אז הוא יחזיר לי את הכסף... אבל מה במידה והם לא יאשרו? נתקעתי עם המחשב הזה... וזה עוד הוצאות של תיקון לא מספיק המחשב עלה מאוד יקר... מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו במידה והם לא מסדרים לי את הבעיות... במידה והם אומרי…
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצב שינה במחשב 10 דקות כיבוי צג .. 20 דקות לך לישון אחי.. עובר להן 20 דקות המחשב יושן..לאחר כמה דקות נדלק לבד..מתכבה..ככה כל כמה דקות ... למה זה? אני שובר תראש לא מעט זמן למה זה קורה יש למישהו מושג? בווינדוס 7 ב 10 זה אותו דבר ..יש משהו שגורם לזה שאני צריך לעלות על זה תעזרו לי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך - AOC 24" 24600PF 144HZ 1MS FREESYNC, ואני חווה בעיה בצבעים, ז"א כשיש צבעים כהים רואים את ההבדל בגוונים (דומה לכתם שמן על הכביש). בחיפוש זריז בגוגל מצאתי שקוראים לזה color banding - http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3187030/banding-dark-scenes-aoc-g2460pf.html. מישהו מכיר את התופעה? מכיר פיתרון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-