עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avm1,

שלום באתרים לגילוי רזולוציה ,כגון http://whatismyresolution.com/ או http://www.whatismyscreenresolution.com/ אני מקבל שהרזולציה שלי היא 1280X720 אבל החומרה שלי בcontrol panel מדווחת 1920X1080 . זה מחשב נייד lenovo ideapad y700 יש לכם רעיון מה קורה?

2. היי, אני מעוניין להעביר את חיבור האינטרנט (DSL) מהסלון לאחד החדרים. בחדר יש גם שקע טלפון אך כרגע הDSL פעיל בשקע הטלפון בסלון. איך ניתן לשנות את החיבורים כך שנקודת האינטרנט תהיה בחדר?

3. Started by ran_cohen,

בלילה המחשב קרס כאשר הכנסתי אותו למצב sleep, אז נתתי לו לישון כבוי. הבוקר, כאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה לא קורה כלום. לחצתי כמה פעמים על הלחצן וכלום לא קורה. המחשב לא נדלק ולא מראה סימני תגובה. מה יכולה להיות הבעיה? מדובר על מחשב עם Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ו Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150.

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by shaielgali12,

הורדתי את התכנה prime 95 בשביל oc אבל זה מראה כתב חרטומים אין לי מושג למה זה לא מראה לי באנגלית

5. שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לחבר את הלפטופ למסך דרך hdmi ל dvi. הכל עבד בסדר עד שבפתאומיות בלי שעשיתי משהו ראוי לציון המסך הפסיק לקלוט את המחשב, אבל מופיע אור במסך שאומר שהמחשב מחובר.עכשיו, הבעייה היא לא בכבל, כי לפטופ אחר עם אותו כבל כן מתחבר למסך, ומצד שני שניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי לטלוויזיה עםHdmi-hdmi הכל היה תקין.ניסיתי לשחק בלוח הבקרה ובלוח הבקרה של nvidia( הנייד מסוג gt62vr msi) ואפילו פעם אחת אחרי ששיניתי הגדרות הצלחתי לגרום למסך לקלוט את המחשב, אבל רק ברזולוצייה מאוד נמוכה, והיו כל מיני ריצודים וכתמים כחולים על המסך. מישהו יודע מה מקור הבעייה? עדכון***מחקתי לגמרי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועדיין אותו תוצאה.יש לציין שכבר הצלחתי פעם א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Amitaiit,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם H61m וקיבלתי לוח אם Z77 עם מעבד חדש יותר. האם אני יכול להעביר את הכונן הקשיח ישירות או שיש צורך לעשות משהו לפני כן? כרגע מותקנת מערכת הפעלה Win10.

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. שלום לכולםמחשב נייד עם windows 10 שבמדפסת ספציפית לא מצליח להדפיס חלק. כל הזמן יש בעיות עם המדפסת הזו.בהתחלה הייתה מדפסת Ricoh Aficio MPC 306 שהייתה מדפיסה לסירוגין. נבדקו כל הגדרות הרשת והכל היה תקין. הייתה בעיה שהמדפסת לא "מתעוררת" ולאחר שעדכון תוכנה למדפסת עצמה לא פתר את הבעיה, היא הוחלפה לדגם קצת יותר MPC307 אבל הבעיות המשיכו. חיברתי אותה ישירות עם USB למחשב, הבעיה נפתרה למספר שבועות אבל הבעיה חזרה והפעם, מסמכים שנשלחו כ- PDF שיש בהם תמונה לא הודפסו ונתקעו בתור (והם לא כ"כ כבדים מבחינת גודל). חלק מהם יצאו ללא התמונה אלא ג'יבריש בלבד. יש לציין שהוחלף Driver כמה פעמים במחשב וגם עכשיו החלפתי דרייבר וזה לא עזר.כשמדפיסים ממחשבים אחרים שיש להם windows 7 הכל עובד חלק. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Hyper,

שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. שלום, מחקתי משחק לא דרך הסרת תוכניות, אלא מחיקה ידנית של תיקיית ההתקנה עכשיו כשאני מחפש את ההסרה שלו דרך האפשרות של הסרת או הוספת תוכניות, זה לא נמצא שם. האם זה בסדר להשאיר את זה ככה? אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל חושש מבעיות יש לי WIN 10 64 BIT

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. Started by skippy22,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. ברשותי מחשב נייד לנובו T420 ,ואין בו יציאת HDMI ,ואני רוצה לחברו לטלווזיה סמסונג H6400 בעלת כניסות HDMI האם יש קומבינציה עם מתאמים שיתנו לי צפיה באיכות הכי טובה? https://support.lenovo.com/il/he/solutions/pd015734

• 14 תגובות
    • 9k צפיות
  13. Started by אלה קוממי,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips תודה לעוזרים.

14. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

15. Started by yakir8,

שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …

16. Started by jfkk,

שלום מחשב נייד asus 55c. בעיה איטיות . מחשב נתקע ומשתחרר. בדיקת חום 50. דיסק 34. בדיקת דיסק עם התוכנה.( מעלה תמונה ). ניקוי עם תוכנה קלינגר - ניקה מעל 34 gb . תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Adar Tzivion,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970 תודה לעוזרים ולעוזרות.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אורח אדר
    Started by אורח אדר,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by שיר אור,

שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. לא יודע הכן אפשר להוריד דריברים ללוח GIGABYTE =H170-D3H זה המעבד INTEL- I5 6500 -3.2 הדריברים מיועדים לחלונות 10 פרו 64 ביט בעברית תודה

22. היי קניתי דיבורית JABRA FREEWAY לרכב ואיך שאני פותח אותה היא נכנסת למצב PAIRING הבעיה שהפלאפון שלי LG G3 לא מזהה אותה בסריקה של הבלוטות'. זה פשוט הזוי ולא ברור לי למה הוא לא מזהה אותה. הפלאפון כן מזהה התקנתי בלוטות' אחרים. למישהו רעיונות? http://www.mea.jabra.com/in-car/jabra-freeway

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Liad344,

היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itai666,

שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים