תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אחרי מסך כחול איך אני פותח את הקבצים האלו שנוצרו
-
- 4 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
קניתי ליפני חצי שנה מחשב חזק מאוד עם vertex 3 הכל פעל טוב עד שפתאום התחיל להופיע לי מסך כחול מציק שכתוב בו הרבה שטויות ורק ריסט מוציא אותי מהמסך הזה . חיפשתי קצת וגיליתי שזה בעיה ידועה כבר שנים בשם bsod . ocz טוענת שרק %1 מכלל המשתמשים בכרטיס התלוננו ... אומרים שיש פיתרון לזה לעדכן גרסא של מכשיר , הבעיה זה שיש שם אזהרה לא לעדכן שהמערכת הפעלה פועלת על הכרטיס מה אני עושה למישהו יש רעיון אחר ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המחשב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,כשאני מדליק את המחשב שלי אז בתהליך הפוסט אני צריך ללחוץ F1 בשביל שהמחשב יעלה..... איך אפשר לבטל את האפשרות הזאתי?(חיפשתי בתפריתי הביוס ולא מצאתי איפה לבטל את זה...) הנה הדגם של הלוח אם שלי: Motherboard Name: Sapphire KM266PMSA תודה.
-
- 21 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך שכאשר אני אכניס סרטי דיוידי מאזורים שונים הוא לא יבקש ממני לשנות את האזור בו אני נמצא, או לפחות לא יוריד לי פעימת מונה בספירה של 5 ההחלפות המותרות? אני עובד הרבה עם דיוידי מאזורים שונים ועל כן 5 פעמים יסתימו לי ממש מהר...
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק שמותקנים עליו דרברים של מחשב עם ווינדוס XP וכל השאר, ואני צריך לגבות את המידע שיש בתוכו, האם יש דרך שאני יכול לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש מאייבורי אז איך אני יכול לבדוק שמה שהזמנתי הוא נמצא לי בתוך המחשב .............
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ועליו כרטיס מסך מובנה intel HD Graphics 4000 וכרטיס נוסף AMD Radeon HD 8700M איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך נמצא בשימוש? בגדול המחשב מסוגל להריץ תוכנה די כבדה שאני משתמש בה, אבל יש פעמים שבהם הוא נתקע ממש. בנוסף כשאני מחבר מסך נוסף על-מנת "להאריך" (extend) את המסך הרגיל אז יש הרבה פעמים שהמסך נתקע. תודה. המחשב שבידי הוא: samsung intel i5-3230 ram 8 GB win 8.1 64bit אין SSD והתוכנה שבה אני משתמש היא: Solidworks
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצב שאני מדליק את המחשב, אני מקבל NO SIGNAL על המסך, כל המאווררים כולל של הכרטיס מסך פועלים על העוצמה הכי גבוהה ולא מפסיקים, הלד של ההארד דיסק דולק בלי הפסקה, לא מגיב לריסטים. בדקתי כבר הכל, כולל זכרונות, הוצאת המעבד והחזרתו 3 פעמים, פירוק כל הלוח והרכבתו על משטח נייטרלי, הרכבתי ספק אחר ובדקתי את הספק שלי במחשב אחר. מה שנשאר זה לוח אם שהכי סביר שכנראה הלך אבל השאלה איך אפשר לדעת???? אין לי אפשרות לשים מעבד אחר על הלוח, איזה עוד דרכים יש לדעת? ואין לי ספיקר במארז למרות שיש חיבור אבל אין לי משהו שמתאים. מה שקדם לכל זה שפתחתי את המארז כדי לנקות אותו, ראיתי שהוא די נקי חוץ מההיטסינק אז החלטתי לפרק אותו, לא ממש הצלחתי אז הפעלתי טיפה כוח (ממש טיפהההה) אחרי שלא הצלחתי החלט…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-