עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ברק2000,

היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קבלתי אתמול את המחשב החדש שלי. מדובר על הדגם ASUS Vivobook s14 OLED. הקישור למחשב למפרט המלא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1206989&q=vivobook s14 tp3402va-kn195w הוא מגיע עם מערכת ווינדוס מותקנת עליו. המחשב הזה הוא כבר שני אצלי, כשהראשון הוא זהה לחלוטין רק ללא מערכת ווינדוס מותקנת. - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051. הבעיה היא שהחדש, אחרי התקנת מעט תוכנות סטנדרטיות איטי באופן מורגש יותר מהשני. אין לי איך להסביר את זה, אבל לוקח לו זמן להריץ תוכנות, רינדור אצלו יותר בעייתי. הוא נתקע לכמה שניות מידי פעם, וכל זה כשזה רק יום אחד אצלי. האם מישהו יודע להגיד למה זה? …

4. Started by כיפה 669,

יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by shapin,

אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by miki1024,

אני עושה פעם אחת בשבועיים יוצר נקודה שחזור חדשה. עשיתי בכונן C - יצירה נקודה שחזור חדשה. וזה שמר ותקין. למקרה אם בעתיד קרס לי win 11 . ואני יכול לשחזר נקודה מתאריך שיצרתי ולהחזיר win 11 תקין. תיסכלו בבקשה בתמונה. אבל אני רואה בחלון במאפייני מערכת יש כונן C עם סמל קטן קטן סימן קריאה משולש צהוב. לא הבנתי מה זה אומר סמל סימן קריאה משולש צהוב. מה זה ? איך מעלימים או לתקן סמל סימן קריאה משולש צהוב ? בתודה מראש!

7. Started by diablo992,

שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by ELiA,

עד אתמול בלילה המחשב עבד כמו שצריך.. אז ככה אחותי אתמול כיבתה את המחשב והלכה לישון והיום באה וניסתה להדליק אותו והכל עובד חוץ מזה שהמחשב לא נותן אות למסך. הכרטיס מסך הוא מובנה בלוח האם ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום דברים מחוברים עליו (לוח אם זיכרון ודיסק קשיח) והוא לא עובד ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה וגם זה לא עבד ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל הבעיה היא במחשב עצמו ולא במסך למישהו יש עוד פתרונות? תודה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by rc_p,

SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. Started by vwgolf,

יש לאחי לוח gigabyte דגם ga-k8n ultra-sli אחי לא שמר על הדיסק שהוא קבל בקניה ובאתר של ג'גה בייט יש חרא דרייברים שעושים בעיה. השאלה אם ניתן להוריד את כל הדיסק שלם או אם יש למישהו את אותו לוח והוא יכול לעלות לי את כל הדיסק ואני יצרוב אותו. תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. אהלן. לא מזמן קניתי מחשב. AMD 2000+ השאר כבר לא ממש משנה.. על המעבד הגיע היטסינק (שעד היום אין לי מושג איף פותחים) ומאוורר מקורי בצבע כחול. כאשר פותחים את המחשב המעבד מרעש בצורה נוראית ואח"כ עוד נרגע קצת (הכל באופן יחסי). בהזדמנות אני אתפוס דציבל-מטר ואומר לכם את הנתונים. בינתיים take my word for it זה די רועש. מצד שני, אולי אין ברירה, בכל זאת Athlon.. מישהו אמר לי שזה לא אמור להיות ככה.. זה אמור להיות יותר שקט. אני מחפש אנשים עם אותה הבעיה (אולי אפילו אותו מאוורר שבא עם המערכת כולה) שאולי התגברו עליה (אולי אני פשוט אלך למעבדה ואדרוש מאוורר אחר)? יש למישהו עצות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. היי... המחשב החדש שלי שאני מדבר ממנו כרגע היה בערך שבועיים במעבדה לניצול אחריות כי חשבתי שיש צורך. שלחתי אותו לשם בגלל בעיות ארטיקטים במשחקים, רעשים סטטיים באודיו, מאווררים שמרעישים ברנדומליות ללא סיבה, הארדיסקים שמסרבים להעלות אחד אחרי השני (בעיה זו נפתרה אחרי עדכון ביוס), תקתוקים של כל ההארדיסקים ועוד בעיות קטנות ממש מוזרות שביחד בלתי נסבלות. במעבדה אחרי עדכון הביוס נמסר לי שאין זכר לכל הבעיות שציינתי ונערכו בדיקות מקיפות כמו ביצועים, מתחים ושומדבר לא נמצא דומה למה שאני ציינתי. האמנתי שכל זה נפתר בעדכון ביוס שהוגדר כקריטי- כנראה מהסיבות המדוברות. אבל לא. ברגע שהמחשב הגיע אלי הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה לא משנה מה עשיתי, זה נראה שגם לא היה חיווי מהספק ללוח. לאחר מנוחה זה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jackazz,

שלום יש לי לוח אם MSI מדגם 6545 עשיתי פורמט למחשב ומאז אין לי סאונד ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס אך הוא לא נותן האם תוכלו לעזור לי? תודה חן

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by godis,

שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by TimTam,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by Berkomb,

שלום לכולם , לפני כיומיים האינטרנט לפתע הפסיק לעבוד , חיפשתי באינטרנט קצת מידע לגבי מה יכול להיות הגורם , והגעתי לכך שכנראה יש קשר לזה שהורדתי לפני מספר ימים ad aware ומחקתי אותו ומאז המחשב כאילו לא מזהה את החיבור לכבל רשת ( קראתי שלאנשים הייתה את אותה הבעיה) . מה שכן , אחרי הרבה ניסיונות אני לא מצליח לפתור את הבעיה , קראתי שאולי צריך להתקין מחדש את האד אוואר ולמחוק לפי ההוראות של לאבאסופט , אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו ( installation package save error ) בקיצור , אין לי מושג מה לעשות חוץ מלפרמט. ( ניסיתי לרשום כל מיני הוראות ב cmd , כל עניין הwinsock ואיפוס tcp/ip ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם..) אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואם יש לו איזה פיתרון…

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.