תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה:Octek Rhino P4X266A-A4P ויש לי בשבילו עדכון ביוס איך אני מעדכן את הביוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא הבנתי בשביל מה צריך לעדכן כל פעם ביוס? איפה משיגים את ההתקנה? האם אפשר להוריד? (את הגרסה הכי חדשה) ועוד שאלה קטנטונת, האם הסיסמה שלי (כשאני מדליק את המחשב) תישאר כפי שהיא אחרי העידכון? :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הusb במחשב שלי לא מזוהה.. איך אני מתקין אותו? ניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בסמארטפון זה מצליח לי . במחשב זו בעיה ( יש תוסף בחנות כרום בשביל משהו דומה אבל יש חשש פריצה ...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט למחשב שלי ......כלומר לכונן C שהוא NTFS אבל אני לא צליח בשיטה הרגילה שהיא: format C אז בבקשה מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.... :AR15: :AR15: ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוכש מעבד Q9650 בשביל גיימינג גירסאת הBOX שמגיעה עם קירור בפנים וכרגע יש לי קירור במחשב ואני לא יודע איך לפרק אותו אפשר מדריך או סירטון איך לפרק את הקירור ואם אני שם את המחשב על משטח עץ לא יהיה בו חשמל סטטי אני לא רוצה להרוס רכיבים ואין לי מאיפה להשיג צמיד.. ואני לא רוצה לפרק את הלוח אם מהמארז......................
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לכם איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD אני רוצה לקנות צורב DVD יותר טוב שתיתנו לי מדריך עם תמונות
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-