תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום נא לא להתייחס לתמונה של בדיקת הדדיסק בעת התקנה win10 על המכונה שה זה המסכים שאני מקבל תןדה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי HD WD3200AAKS מחובר במארז חיצוני בממשק SATA פנימי וUSB 2 חיצוני,נפל לי המארז עם ההרדיסק על הרצפה תוך כדי עבודה עקב משיכה של הכבל,מאז מקרה זה ברגע שאני מדליק את החשמל במארז ההרדיסק משמיע כ5 סדרות של חריקות ולא מזוהה בעצם ע"י המחשב.ניתן לציין שרק המארז החיצוני מזוהה ע"י חלונות בתור MASS STORAGE DEVICE. יש למישהו רעיון מה לעשות?האם הHD נדפק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כבר עושה לי בעיות מספר שבועות ככה כשהוא עושה רעש כמו של מנוע, אני מזיז אותו קצת, הוא שותק ואחרי יומיים שוב חוזר חלילה. יש לי SPHIR FRIDG ROCK והמאורר הוא 15*70*70 ואני רוצה להחליף לאותו גודל אותו מאורר, אבל אני לא מוצא בשום חנות כזה מאוורר. מה אני יכול לעשות? ולמה הוא רועש בכלל? הוא לא משוחרר (כל כך) אבל כשדוחפים אותו קצת אז הרעש נגמר. ואין אבק במידה כזאת גדולה. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד כל הזמן על 100 אחוז יש לציין שהמחשב חדש i3 4130 4ראם Ssd 840 evo 250 למה המעבד תמיד ב100 ? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לעיתים קרובות קורה שתוך כדי פעילות המחשב לפתע קופא לגמרי, העכבר לא עובד (תקוע במקום), לא ניתן לעשות ctrl+alt+del, הפתרון היחידי הוא להוציא אותו מהחשמל ולהדליקו מחדש. יש לי מעבד של אינטל T7200 2GHz ושני כרטיסי זיכרון של 1GB כל אחד (יענו 2GB זיכרון) מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים פתאום המחשב מתחיל לדפוק לי את הגרפיקה - טקסטים וסמלים נעלמים והתוכניות לא עובדות כ"כ. לפעמים סתם לא עובדות ולפעמים עם הודעת שגיאה שאומרת שהיישום הוא לא של win32. אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע, יש לי כמה תוכניות שרצות ברקע תמיד כמו uTorrent, אימיול, ICQ, פיירפוקס ואאוטלוק אקספרס. ריסט פותר את הבעיה עד שהיא מופיעה שוב. הרצתי memtest למשך 9 שעות בלי שגיאה. צילמתי כמה סקרינשוטים בקושי רב - אם מישהו יודע מה זה לעזאזל זה ממש יעזור תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב דל חדש vostro 14 וכבר בשימוש ראשוני זיהיתי שהמחשב עובד לאט . בדקתי במשאבי מערכת וראיתי שהדיסק עומד על 100% ללא שום הצדקה אמיתית והוא לא משתחרר לאורך זמן. בשיחה עם נציגי דל תואם לי התקנת הארד דיסק חדש. במסגרת ההתקנה של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 פרו על גבי ההארד דיסק החדש, ושאותה עשיתי מדיסק און קי, הגעתי לשלב שההתקנה מחפשת עידכונים קריטים. היא הודיעה לי שיש 4 גיגה של עידכונים ושזה יקח זמן. זה לקח - 16 שעות(!) עד שהמחשב סיים את התקנת העידכונים ושבסופם הסתיימה התקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. לדעתי זה לא תקין. מה דעתכם ? האם יש אפשרות לבדוק את החומרה על גבי המחשב בכלי או…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ופורים שמח לכולם, לפני כיומיים הייתי צריך להוציא את הכונן DVD מהמחשב הנייח שלי ולהעביר אותו למחשב אחר שלא היה לו כונן באותה העת, בשביל להתקין Windows. לאחר שסיימתי להתקין את ה-Windows חשתי שאין צורך להחזיר את הכונן למחשב שלי היות ואין לי שימוש בדיסקים כלל. הדלקתי את המחשב, ולפתע שמתי לב לבעיה קריטית מאוד: המחשב נדלק לשניים-שלוש שניות, נכבה, נדלק לשניים-שלוש שניות... וחוזר חלילה (אוסיף שהמסך לא נדלק בפרק זמן זה). וכל זה רק בגלל שהוצאתי את הכונן DVD! האם מישהו מכם נתקל אי פעם בבעיה שכזאת? שמעתי שיכול להיות שזה קשור לספק כח, ושכדאי לבדוק את המחשב עם ספק כח אחר. מה אתם אומרים? תודה רבה ושוב פורים שמח לכולם!!!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים.. בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. המפרט: E E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W .. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05: תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-