תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: מעבד i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לו אם gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח seasonic 750w מסך samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue כרטיס מסך מהמחשב הישן שהעברתי geforce gtx 650 boost ti 2GM RAM אז ככה הבאתי מהמחשב הישן הקודם שלי 3 דיסקים קשיחים שהם בני 3-4 שנים והם תקינים לחלוטין ע"פ בדיקת .hardisk se…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים אם אני משחק רואה סרטים או סתם בגוגל כרום המחשב או עושה הפעלה מחדש או הדרייבר של הכרטיס מסך קורס. מפרט המחשב: ספק:seasonic 520W כרטיס מסך:hd 7950 לוח אם: gigabyte f2a88xm-hd מעבד:amd a8-7600 זיכרונות:16GB של CRUCIAL SSD: crucial bx100 250GB בדקתי גם התחממות לא המעבד ולא הכרטיס לא התחממו יותר מדי. ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. צירפתי תצלום מסך של המעלות והעלתי קובץ DMP של ההפעלה מחדש: https://mega.nz/#!Q4JUGQjT!qJc9-N-QavyNZhyH2ihgYPAVmnTuYK6-4dOgRs1u_ew
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אספר את הסיפור כדי שנבין אולי מהיכן מגיעה הבעיה. יש לי מחשב ניד DELL דגם Inspiron 15 7000 Series 7559 מחשב דיי איכותי , בעל מעבד I7 הסדרה 6700HQ , זיכרון 16GB RAM ואפילו כרטיס מסך GEFORCE GTX NVIDIA. מסך טאצ' מסך 4K מחשב ממש איכותי ונדיר המחשב אצלי כחצי שנה (אין אחריות נקנה מחו"ל) את המחשב קיבלתי עם כונן קשיח רגיל HDD 1TB. רכשתי SSD EVO 500GB של סמסונג התקנתי עליו WINDOWS והכל המחשב עבד פיקס חצי שנה! שבוע שעבר המחשב היה קצת תקוע וכפתורים לא עבדו , הפעלתי את המחשב מחדש והמחשב פשוט לא עלה היה טוען את המחשב DELL הדלקתי שוב ושוב ולא עזר! פשוט נכבה ולא עולה! דרך ה-SAFE MODE כן המחשב היה עולה. עשיתי איפוס WINDOWS (ללא מחיקת הקבצים) בסיום …
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נא לא להתייחס לתמונה של בדיקת הדדיסק בעת התקנה win10 על המכונה שה זה המסכים שאני מקבל תןדה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה המחשב שלי החליט מידי פעם לעשות ריסטרט לעצמו. הדבר מתרחש לפתע וללא קשר למאמץ או מנוחה. ניקתי אבק וזה לא עזר. איך ניתן לאתר את מקור הבעיה? זה המפרט שברשותי: Computer: GIGABYTE H87-D3H CPU: Intel Core i5-4570) Motherboard: GIGABYTE H87-D3H-CF Memory: 16384 MBytes @ 798 MHz, 11-11-11-28 - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U558…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה יש לי רעש ממש חזק מהמאורר בלפטופ. השתמשתי באוויר דחוס להוציא אבק וגם פתחתי את הלפטופ וניקיתי כמה שאפשר את המאוור ובאיזור של הגוף קירור. יש סיבה לרעשים האלה חוץ מאבק ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה כמו תקלה בבוטינג אז ככה: יש פה כונן SSD חדש לאחר שהHDD המקורי שבק חיים. זה עבד נהדר כמעט חודש ועכשיו לעיטים המחשב עולה רגיל ולעיטים יש את המסך הסימפתי הזה. אמרתי נפרמט לצורך שלילת אפשרות של בעיית תוכנה, בשלב של בחירת הכונן להתקנת המערכת הוא לא זיהה כוננים כלל, החלון היה ריק. נכנסתי לביוס ושם הכונן כן הופיע. נכנסתי להתקנת ווינדוס שינית והפעם הכונן כן הופיע . . . מוזר. מה הולך פה ?
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון לפעמים כשאני רק רוצה לגשת לאחד מהכוננים במחשב שנמצאים ב- "My Computer\מחשב שלי" אז לוקח מלא זמן להראות את הכוננים, גם כשהמד הכחול מגיע לקצה הוא ממשיך לטעון ולא מראה דבר. לקחתי תמונה "מהמחשב שלי" וכן מה- "מנהל משימות"\Task Manager . אני חושב שיש לי 2 פעולות "חדשות" שמופיעות בשם: swprv - 15864 - Microsoft software Shadow Copy Provider VSS - 13496 - Volum Shadow Copy אי אפשר לבטל אותן. http://jpg.co.il/view/5509dbdb3ac08.png/ האם יש רעיונות\הצעות\פיתרונות, כלי לבדיקה בבקשה? תודה רבה לתמיכה חברים.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש ובו הארד דיסק SSD בקיבולת של 120 ג'יגה מתוך מחשבה שזה יספיק. זה ההארד דיסק שעליו מותקן הוינדוס וכן כל התוכנות. תוך זמן קצר הוא התמלא ונותרו בו כ- 7 ג'יגה פנויים בלבד. הקו אדום ומרתיע. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי הארד דיסקים נוספים על המחשב ובהם מקום רב. תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי BLUESTACKS על המחשב כדי להתקין עליו וואטסאפ זה עובד 5 דקות ואז קופצת הודעה של ווינדוס שנמצאה תקלה מערכת ההפעלה שלי ווינדוס 7 64 BIT למה זה קורה ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I5 4570 והוא עבד מעולה אבל לאחרונה המחשב ממש לא זז. אני יפרט הוא נדלק ונכבה מאוד מהיר (WINDOWS 8 ) אבל האינטרטנ לא זז ושאני משחק מינכרפט הוא רץ על 20 פריים פור סכונד גם הBS PLAYER מאוד איטי אבל הVIDEO של MICROSOFT עובד רגיל ומהיר. עשיתי ריפרש למערכת וגם שחזור לנקודת זמן אחרת אבל כלום לא עוזר שמתי לב שגם המאורירים עובדים יותר מכרגיל (כאילו המחשב מתאמץ) המחשב יותר מרעיש אבל פתחתי אותו והוא נקי יש לי 8 רם ואין לי מושג מה קרה לו אני צריך עצות דחופות נ.ב אני מריץ אותו על אינטל HD 4600
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הכנת DOK איתחול boot שיכלול תמיכה ב Efi . האם יש תוכנה שמכינה ועל איזו מומלצת.ההתכנה תיהיה של win8. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004060008 BCP4: FFFFFA8004BE5320 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין. …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קלה... קניתי מחשב חדש עליו כונן ssd בנפח 500gig ssd. עד היום, הייתי מחלק את הכוננים לשתי מחיצות: אחת בת 100-200גיגה לטובת מערכת ההפעלה והשאר לדטה. האם לדעתכם המלומדת, עליי לבצע זאת גם בכונן החדש? איך כונני ה ssd מתנהגים כשמחלקים אותם למחיצות? בתודה מראש, תומר
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-