עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by TNT,

איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עדכון אחרי חמישה חודשים: כאשר המחשב מכובה ליותר מדי זמן (כמה שעות+) הוא יקבל כמה קפיאות כשידליקו אותו, בד"כ בחמש דק' הראשונות אחרי שהדליקו אותו. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא כיביתי אותו בכלל, והכל בסדר. אחרי כשלושה חודשים שלא כיביתי אותו בכלל, כיביתי אותו - ורק לאחר בערך יומיים חזרו הקפיאות. כאשר אני מכבה אותו יום ביומו - יש קפיאות תמיד ב 5 - 10 דק' הראשונות.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Roee Yunger,

הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…

8. Started by Adi42,

לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by רקיע,

אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו איך עושים את זה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by popmart,

היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by danielm741,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by openta75,

בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ybe,

משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17.   שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by עידן10,

היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה ? ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by iziksas,

שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by bati6,

פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?

24. היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by etal,

קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים