עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by pro.surfer,

שלום, יש לי שתי כניסות מסוג ESATA במחשב בנייח ועד לאחרונה מעולם לא הייתי צריך אותם. עכשיו כשאני צריך אותם אני מגלה ששתיהם לא עובדות יש לי לוח אם מסןג P5Q DELUX של ASUS וכל הדרייברים מותקנים. אשמח לעזרה איך אני יכול לבדוק מה לא בסדר ואיפה ? תודה מראש טל.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…

7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

9. Started by zahi gur,

בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by etal,

קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by moping,

שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!

13. שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. דף אחד הכל תקין, בדף הבא בקושי אפשר לראות את הטקסט, משם ואלך אין שחור! הדפסה בצבע עדיין עובדת. אין שום אינדיקציה שנגמר הדיו. ליתר ביטחון, מאחר שאין לנו מחסנית שחורה ספייר, החלפתי אותה לצורך בדיקה במחסנית שחורה אחרת, ישנה, והמדפסת מיד זיהתה שהשניה ריקה. החזרתי את הראשונה והמדפסת לא התלוננה שאין דיו, אבל גם לא הדפיסה שחור. גם אם המחסנית התרוקנה ומשום מה המדפסת לא זיהתה את זה, המעבר משחור ללא מדפיסה בכלל דורש יותר מדף אחד, יש כמה דפים של אפור באמצע, אז כנראה שהבעיה אינה מחסור בדיו. הוצאתי שוב את המחסנית וניקיתי את החריץ שדרכו יוצא הדיו. לא עזר. הפעלתי את הניקוי הפנימי של המדפסת פעמיים, לא עזר. מה עכשיו? אני יכול לקנות מחסנית שחורה חדשה ולנסות, אבל אם …

15. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …

16. Started by remolus,

לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: ‏‏התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1)‏‏ כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

כותרת. איך עושים את זה?

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by OmriF,

חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אורח שחר
    Started by אורח שחר,

ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Naor Malka,

שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by janan,

lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by AvlK,

פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים