עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by StrikeEagle,

HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by NJorl,

אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by satlan1,

היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by theking7,

בזמן האחרון המסך שלי התחיל לרצד..... חשבתי שאולי זה קשור לאיזה פלאפון או משהו בסביבה, אבל לא הנחתי שום מכשיר חשמלי חדש ליד... מסך חדש יחסית, תופעה חדשה...... למישהו יש רעיון? יכול להיות שבגלל שהמחשב עובד נונ-סטופ, ולא נח כבר הרבה, זה קשור? תודה מראש! (:

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…

11. כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני חבר בפורומים פה כבר לא מעט זמן ולמדתי המון כל פעם שהייתי צריך לקנות מחשב חדש או שנתקלתי בתקלה (בד"כ לא הייתי צריך אפילו לשאול, אלא רק לחפש מספיק). אז דבר ראשון תודה! בזמן האחרון במחשב של אשתי נתקלנו בתקלה קצת משונה. אני כמעט תמיד מצליח למצוא מאיפה מגיעה הבעיה, אבל הפעם אני אשמח להתייעץ. בכל הפעלה של תוכנה גרפית כבדה (לרוב משחקי מחשב) לאחר מספר שניות עד כמה דקות המחשב פשוט נכבה, כאילו משהו "קופץ" בפנים. אפשר להדליק אותו מחדש ישר לאחר מכן, והוא עובד בסדר גמור עד לרגע שבו היא תנסה להפעיל משהו גרפי שוב. החשד המרכזי שלי היה כרטיס המסך, אבל זה בד"כ מתבטא בארטיפקטים אם זה חומרה או במסך כחול אם מדובר בדרייבר. הורדת ההגדרות הגרפיות ב…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג hp compac 610 (מחשב ישן .) אני צריך אותו לתקופה מוגבלת בשביל איזה שהו פרוייקט. יש לי הרגשה שהדיסק קשיח שלו עומד לגמור. (המחשב זוחל, נתקע עושה לי אתחולים וכד'.) פירמתטי והתקנתי חלונות מחדש ולא עזר. השאלה האם כדאי\אפשר לקחת דיסק קשיח חיצוני ולהשתמש בו במקום הדיסק המקורי. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.

16. Started by dudi2002,

אני מכניס דיסק לכונן התקליטורים והמחשב לא מזהה אותו. איך אני מתקן את הבעיה בבקשה? תודה, ושבוע טוב!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by cena00,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי משהו שהחל אתמול , אני מדליק את המחשב ,נורת הדיסק דולקת לאתחול ונכבת (לא דולקת רצוף) נורת המחשב הקבועה דולקת (נורת ספק?!) המאווררים מתחילים לפעול אבל המסך נותר שחור על STANDBY כלומר לא נדלק. אין שום צפצופים מלוח האם. לאחר לחיצה על כפתור ה RESTART (לא מכבה מחשב אלא פשוט ריסטרט) המחשב עולה כמו שצריך ופועל ללא בעיות. אם אני מכבה אותו ליותר משעתיים , אז הבעיה שוב חוזרת בהדלקה רגילה. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 20 דקות למשל, אז הבעיה לא חוזרת והכל עולה רגיל. לא עשיתי שום OVERCLOCK , מדובר בלוח אם של ASUS P5K. יש 2 ג'יגה זכרון של OCZ. דיסק WD 500 ג'יגה, כרטיס מסך ג'יגה בייט 8000GT. האם יכול להיות שזו סוללת ה BIOS? למרות שההגדרות לא נעלמו כל ההגדרות שמורות והמחשב לא מצפצף כמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by T-boon,

שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה

24. Started by Kleinet,

שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים