תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת אינטרנט ממש מוזרה... כאשר אני מחובר לראוטר שלי בבית עם המחשב הנייח החיבור לאינטרנט מתחבר ומתנתק כל שניה , אני רואה את זה במנורה של הכרטיס רשת שהוא משתולל וגם שמופיע איקס לשניה ונעלם וחוזר כל שניה על חיבורי הרשת שלי. וכמובן שאני לא מצליח לגלוש. אם אני מחבר מחשב נייד לאותו כבל רשת- זה עובד מצויין.(מזה יוצא שיש בעיה במחשב) לקחתי את המחשב לחבר ואצלו המחשב מתחבר ללא בעיה לאינטרנט ונשאר מחובר לכמה שעות טובות. מזה יוצא שאין בעיה במחשב וגם לא באינטרנט שלי בבית... אז איפה הבעיה? למה הנייח שלי לא עובד בבית שלי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכון אחרי חמישה חודשים: כאשר המחשב מכובה ליותר מדי זמן (כמה שעות+) הוא יקבל כמה קפיאות כשידליקו אותו, בד"כ בחמש דק' הראשונות אחרי שהדליקו אותו. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא כיביתי אותו בכלל, והכל בסדר. אחרי כשלושה חודשים שלא כיביתי אותו בכלל, כיביתי אותו - ורק לאחר בערך יומיים חזרו הקפיאות. כאשר אני מכבה אותו יום ביומו - יש קפיאות תמיד ב 5 - 10 דק' הראשונות.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים. לאחר שהתכנתי את הביוס לF5 יש לי לפעמים תקלות, ווינדוס שולח לי הודעות אזהרה שכדי לי לגבות את הקשיח בגלל שהוא יכול להימחק כל רגע,כשאני שם את המחשב על SLEEP ואז מדליק בחזרה המחשב זוחל וכמעט לא זז מה לעשות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב DVD חדש הוא היה צורב כל מדיות ה DVD בטווח של 7-10 דקות (צורב במהירות 20X) אני משתמש עם מדיה של וירבאטין. אבל לאחרונה כל דיסק שאני צורב לא משנה CD או DVD הוא צורב אותו בזמן מינמלי של 40 דקות. יש לי שני HARDDISK עם יציאת SATA והצורב הוא מתוצרת ASUS תומך LIGHTSCRIBE . אני משתמש עם נירו 7 . תודה מראש על כל עזרה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .