תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול ניסתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלי ואחרי שהתקנתי המחשב שלי התחיל להיתקע- ץ פפתאום הכל זז בתקיעות אפילו הקול תקוע. אי אפשר לעשות כלום והכל תקוע.. רק ריסטארט עוזר ואז כשאני מדליק אחרי 20 דק זה חוזר... זה קורה בעיקר אחרי שאני לוחץ על משהו בכל דבר.. נגיד ממזער את האינטרנט וכו... ניסתי לעשות פירמוט, למחוק את הדרייבר, לנסות להתקין את הדרייבר מהעדכונים של הווינדוס וזה נכשל בהתקנה.. מה צריך לעשות? אולי זה בגלל שחסר לי ראמ? יש לי 2 ג׳יגה.. אבל למה שזה יקרה סתם ככה פתאום?
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט. קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root>\system32\hal.dll. please re-install a copy pf the above file. עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש מאייבורי אז איך אני יכול לבדוק שמה שהזמנתי הוא נמצא לי בתוך המחשב .............
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש לי כרטיס מסך EVGA NVIDIA 2080 ויש לי חשד שהוא תקול. המשחקים FAR CRY 5 וMETRO EXODUS קורסים לי ממש אחרי דקה או 2 של משחק. כמובן שכל הדריוורים המעודכנים ביותר מותקנים, מחוץ למשחקים יש 0 תקלות. מה הדרך המומלצת לוודא שזה אכן כרטיס מסך תקול? יש איזה BENCHMARK או STRESS TEST מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-