תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית, ואני מעוניין להוסיף זיכרון RAM. אני לא יודע איזה סוג לקנות, אמרו לי שצריך לבדוק מה מתאים לי. איך אני עושה זאת? תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי חבר שרצה לקנות רם חדש אבל אמרו לו שיש לוrd-ram ואני בטוח שאין לו אבל אני רוצה לבדוק להיות בטוח אז אתם מקירים תוכנה שתוכל לומר לי איזה סוג רם יש לו????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס רשת ואני לא יודע איזה כרטיס רשת יש לי.....איך אני בודק?
-
- 10 תגובות
- 44.2k צפיות
-
-
איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הזכרונות במחשב שני שלי קצת מפשלים רציתי לדעת אולי יש להם בעיה... איך אני בודק אם הם תקינים? תודה,
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ברמה של חומרה... ושל תוכנה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
-
זה ישמע דבילי ובטוח יש לאנשים תשובה, אבל אני לא יודע איזה לוח אם יש לי :-\ מעיון בפורום הבנתי שישנה התוכנה sisoftware sandra ;D הורדתי התקנתי ומה שהיא רושמת לי הוא שיש לי לוח אם של compaq מסוג evo הכל טוב ויפה אבל באתר של compaq יש מלא סוגים של evo. איך אני יודע איזה לוח ספציפי יש לי ???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח אם שלי - DG15 A15 חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-