עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chevy,

כהודעה ראשונה ברצוני לבקש עזרה בדבר שאני תקוע בו. אז ככה, יש לי במחשב HD של 30GB, ובנוסך לכך הוצאתי HD נוסף מהמחשב הישן לי שהוא 20GB, ובו יש מידע שברצוני להעביר למחשב האחר. אני רוצה שיהיה לי כויכול 50GB (20+30) על המחשב. ניסיתי לחבר אותו בכבל שבו ההרד דיסק מחובר אך הוא לא הצליח לזהותו ולהעלות את המחשב כרגיל. פעם שניה ניסיתי לחבר אותו במקום ה-CD-ROM, הוא הצליח לזהות אותו בביוס, הציג לי את המאפיינים שלו וכו'... המחשב עלה כרגיל, אני רואה את ה-HD במנהל ההתקנים (עובד כשורה), אך אני לא רואה את האיקון של הכונן ב"מחשב שלי". המחשב שלי הוא: P4 1.4 Intel Garibaldi 850 128RAM 30GB ואני מקווה להוסיף עוד 20GB. 30GB Quantom 20GB WD בבקשה מכם, אם אתם יכולים להוסיף תמונות, לי…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. יש לי לוח אם מסוג Asus P4S800D, ויש לי צורב DVD SATA, מסוג Samsung SH-S183A. בחודש האחרון, פתאום, איני יכול יותר למצוא את הכונן 'במחשב שלי', ואחרי ששיחקי ברגיסטרי ע"פ הכתוב באתר התמיכה של SAMSUNG, אני עדיין לא מצליח לגרום למחשב למצוא אותו. מה עוד, שמידי פעם כשהמחשב עולה, הוא מקפיץ הודעה של זיהוי חומרה חדשה, ולא מצליח למצוא דבר. לפעמים הוא מזהה את הכונן אבל לא מראה אותו 'במחשב שלי'. ונוסף על הכל, אני לא יכול להעלות את הדיסק של Windows XP במקום הכונן הקשיח משום שבעוד שבמסך ההפעלה המחשב מזהה את הכונן, ה-BIOS לא נותן לי אותו כאפשרות ממנה לעשות BOOT. אשמח לעזרה, אני מבולבל פצצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. תקשיבו ידידה שלי עשה משהו והיא לא יודעת מה היא עשתה , היא נגעה בהגדרות של הפתיחה , אבל אני לא במחשב שלה , ככה שאני לא אוכל להביא תמונה אבל אני יכול להביא את זה: ולה יש הפוך מזה , ועכשיו , נכנסתי לחשבונות משתמשים , ואז ל ,"שנה את אופן הכניסה, או הניתוק , של המשתמשים. אצלי אפשר להכנס לזה , תמונה: . עכשיו אצלה , דבר 1, לא מסומן כלום , דבר 2, כתוב לה שגיאה משהו אם : Netlogon, למחוק אותו או משהו כזה נשמות. מה עליי לעשות ? , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by stam101,

קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sSs Dragon,

באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  7. קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by udi,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by BeN CoHeN,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Imtheman,

אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ebrami,

אני מתקין כרגע במחשב השני שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל. אחרי השלב הראשוני של ההתקנה שבו הוא העתיק את הקבצים להארד דיסק, המחשב הופעל מחדש, התקנת הווינדוס נמשכה אך מיד אחרי שהיה כתוב לי בזמן ההתקנה - setup is starting windows הופיעה לי שגיאה של מסך כחול ולא יכלתי להמשיך. כך גם קורא כל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקנה מחדש בשגיאה במסך הכחול מופיעים הפרטים הבאים: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וגם משהו על PCIIDEX.SYS, ADDRESS FA12CCDC base at FA12C000, Datestamp 3b7d83e2 יש למישהו מושג מה קורא פה ואיך אני יכול להמשיך את ההתקנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Amitaiit,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם H61m וקיבלתי לוח אם Z77 עם מעבד חדש יותר. האם אני יכול להעביר את הכונן הקשיח ישירות או שיש צורך לעשות משהו לפני כן? כרגע מותקנת מערכת הפעלה Win10.

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by danh74,

שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  16. יש לי בעיה ב CDROM X52 של MTRP ובצורב של crx175e2 SONY 24X10X40 (אני חושב שזה הדגם ), אני לא ממש צריך את הCD אבל את הצורב אני צריך. הבעיה היא שהמחשב יודע שהם מחוברים, הצורב נפתח הCD לא ושניהם לא קוראים דיסקים מכל סוג. אולי יש בעיה בחיבורים?, אולי בMASTER וה SLAEV ?(שאין לי מוסג מה זה) אולי צריך לנתק אותם? אני חייב עזרה ומהר, אני מוכן לעשות הכל רק תגידו, אם חסרים פרטים תשאלו. תודה. בתמונה (קובץ מצורף )רואים איך המחשב מזהה את הCD והצורב ב divice manager

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, לפני כמה זמן קיבלתי משחק (לא יודע אם זה קשור.. אבל לפני שהתחלתי לשחק לא היה לי את זה..) התחלתי לשחק אותו ואחרי בערך 8 דק' המחשב עושה ריסט ושהוא עולה מחדש מופיעה הודעה שהמחשב שחזר את עצמו או משהו כזה בגלל שהייתה בעיה חמורה.. מישהו יודע מה זה יכול להיות?זה קשור למשחק? מה לעשות? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  18. טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by ben007,

שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by ravid,

היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yadinS,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי ‏‏

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by L1ron,

מה שקרה זה שהכנסתי את האוזניות שלי לכניסה הקדמית שנמצאת במארז , וחצי של היציאה של האוזניות שנכנסת למחשב נשברה ,ומה שבעצם קרה זה שחצי נשאר בתוך הכניסה הקדמית שבמארז. ואני לא יכול להוציא אותה כי זה בפנים. מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. אני שואל את זה, כי נדמה לי שנתלשו לי שלושה, וה-Floppy לא עובד...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.