תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אתמול חזרתי הביתה בלילה וראיתי שהמסך מציג תמונה קצת מוזרה. הפונטים כמו כפולים עם רקע אדמדם, והתמונה מטושטשת באיזור הקצוות. בנוסף, בקצוות נוצרו קצוות אדומים כאלה. ממה יכולה להיגרם הבעיה? בדקתי את המסך במחשב אחר, וגם שם יש את הבעיה (אני כמעט בטוח) מצורפות תמונות נ.ב. ניסיתי Degauss לא עובד
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה avid עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!! אני שלב אחד לפני רכישה של כרטיס קול נוסף
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח במחשב ide הבאתי סאטה 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל חיברתי והמחשב אינו מזהה את הכונן החדש זה לוח אם של אסרוק 775 duel שיניתי בביוס את ההגדרה לraid המקום היחידי שהיה בו הגדרה לסאטה ועדיין המחשב אינו מזהה את הכונן החדש למישהו יש רעיון ?? זה מעבד קונרו 6300 האם יש צורך בג'ימפור ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מהיכן היא נובעת (ניסיתי בכמה פורומים כולל הפורום הזה)... השאלה שלי היא כמה פחות או יותר יעלה לי לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה עצמאית שאינה קשורה לחנות, לא כדי שתתקן את הבעיה, אלא רק כדי שתבהיר לי מאיזה רכיב במחשב נובעת הבעיה? תודה לעונים.
-
- 37 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה asus p4s333 512 ddr1 333mhz fx5200 switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד אבל המחשב עצמו לא עולה פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה? כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר מישהו אולי יודע מה הבעיה? אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תע…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה נסגר עם החיבורים בלוח הזה? אחרי שנה יציאת המדפסת שלו פשוט שבקה חיים ועכשיו החיבור של הסאונד נדפק... מזל שיש לי גם יציאת אוזניות מקדימה אז אני משתמש בזה בינתיים אבל זה עדיין לא נוח ומעצבן אפשר לתקן את החיבורים האלה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני נתקל בתופעה מוזרה: אני משתמש במחשב גולש באינטרנט מפעיל תוכנות מסוימות ולאחר זמן מה המחשב מפעיל את עצמו מחדש , לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי יום שלם המחשב מפעיל את עצמו מחדש, גם כשאני לא ממש מאמץ אותו למשל נכנס לאינטרנט גולש באתרים ולא פותח תוכנה מסוימת אם ישנו בן אדם שיכול להסביר לי מהי הבעיה שיכולה להיות אני אודה לו מאוד. תודה, איתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חזרתי מטיול לפני כמה ימים, ומצאתי את המחשב שלי בלולאה של מסכים כחולים בכל פעם שניסיתי להדליק אותו. בסופו של דבר עשיתי סיסטם ריסטור, אבל עכשיו אין לי סאונד. אני חושב שהמחשב נפל בגלל קפיצות בחשמל/הפסקות חשמל שהיו בימים האחרונים. שאני נכנס להגדרות סאונד בקונטרול פאנל הוא מראה לי כאילו לא מותקן לי התקן אודיו, למרות שיש לי כרטיס על הלוח אם. הדרייברים עצמם עובדים, למקות שמקום כלשהו בהגדרות שלהם ראיתי שכתוב שהם עובדים אבל לא מופעלים. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרך להעלות אותם. (נעלם לי גם אייקון הרמקול משורת המשימות, ושאני נכנס אליו ידנית מהקונטרול פאנל הכל מוחשך ואי אפשר לבחור כלום. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי למחוק דרייבר של ATI דרך הוספה והסרה.. באמצע המחיקה קיבלתי מסך כחול ומאז הווינדוס 7 64 ביט לא מוכן להגיע לשולחן העבודה. כל פעם אני מקבל מסך כחול בעת העלייה. ניסיתי לעשות repair אך ללא הועיל. יש פתרון מלבד פירמוט ?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה Tuniq Tower המיוחל. ניגשתי להרכבה - לצורך כך צריך לפרק את לוח האם. ניקיתי את המשחה הטרמית מהמעבד, מרחתי חדשה והרכבתי את הקירור המפלצתי הזה לפי ההוראות. חיברתי חזרה את הכל - המחשב אינו מראה תצוגה. נורית החשמל דולקת קבוע, נורית ה HDD דולקת כדקה ואז נכבית. מיותר לציין שעברתי על החיבורים עשרות פעמים, חיברתי וניתקתי את הזכרונות, HD, פלופי, מתח וכו'. המאוור מקבל מתח כמובן, חיברתי חזרה את ה 12V של הלוח. הכל. מישהו ?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, לפני יומיים הכרטיס שלי, Asus EN8800GT TOP 512MB, נתן לי blue screen שלוש פעמים רצוף. בפעם הרביעית כשהעלתי את המחשב, עוד במסך של ה BIOS היו קווים על המסך, שלא היו שייכים לשם. כשהווינדוס עלה (Win 7 Ultimate x64), הוא לא העלה את הדרייברים של NVIDIA, וב Device Manager, הכרטיס מסך דיווח על שגיאה (code 43). בעצם, כל דבר שהוא מעבר לתצוגה בסיסית, כמו D3D, פילטרי וידאו לסוגיהם, משחקים, וכו', לא עובדים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA, ניסיתי דרייברים ישנים יותר שפעלו עם הכרטיס, כלום לא עבד. ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לשלול בעיה אחרת, ואכן, אותן הבעיות גם שם. יש מעבדות שמתקנות כרטיסי מסך? המחיר של התיקון מצדיק אותו? תודה מראש, גל.
-
- 18 תגובות
- 12.3k צפיות
-