עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  2. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Oz.,

שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום , אתמול עשיתי פרמוט מווינדוס XP לווינדוס 7 ופתאום הופיעה לי הבעייה "Windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח" מישהו יודע מה לעשות? לקחת את המחשב לתיקון או שיש פתרון וזה לא באמת בעיה בהארד דיסק.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. (או כל כרטיס אחר)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…

8. השאלה בכותרת (לפחות 3 פעמים בשבוע,הוא לא מגיב - וכל מה,שעוזר זה ריסטרט).! מפרט המחשב: ___________ לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:intel i5-2500k. מאוורר מעבד:ZALMAN CNPSX11. זיכרון:(Crosair XMS 8GB DDR3 1600MHZ (4*2GB. כרטיס מסך:6970. מארז המחשב:Antec P183 V3. דיסק קשיח ראשי:INTEL SSD 520 SERIES 180GB. דיסק קשיח שני:WD 1TB CAVIAR BLACK. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate-64Bit. תודה רבה מאוד מראש לעוזרים. ​

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  10. אני מעונין להגדיל זכרון פנימי במחשב נייח שלי. מה חשוב לבדוק לפני?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DrecK,

יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by shlomo1441,

שלום. בעיה, כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן זה מעביר לי במהירות של 10.2MB\S.יש לי SEGATA 500GB SATA הוצאתי להארד דיסק את הג'מפר שמגביל אותו ל1.5GB וזה עדיין מאוד איטי. מישהו יודע איפה אפשר להעלות את המהירות שלו? יש לי עוד הארד דיסק 80GB של WD בחיבור IDE ואותו סיפור.קצב העברה והעתקה 10.2MB\S. יש לי XP PRO SP3 למישהו יש מושג אך מעלים את המהירות? E8200 @2660@3120 Gygabyte p35 ds3l segata sata wd ide radeon 4850 ספק 500W

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by daniel0089,

היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת! כאשר עושים הפעלה מחדש למחשב כול ההתקנים שמחוברים ב USB לא מזוהים! רק לאחר שאני מוציא אותם מה USB ומחזיר בחזרה ,הם שוב חוזרים לעבוד. בהגדרות USB שיניתי לכך שהמחשב לא יחסוך בצריכת חשמל וינתק התקנים. מישהו יודע מה הבעיה? בתודה משה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ikehgl,

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by dor_e2,

שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  19. כאשר אני מבצע OC במעבד P4 2.6C שלי הכרטיס קול המובנה פשוט לא נמצא יותר הוא כאילו מכבה את עצמו! וזה ממש מעצבן! מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yot,

לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by maazg,

שלום רב. ישלי בעיה שכל פעם אני עושה אתחול למחשב או מכבה אותו ואני חייב לעשות איפוס ללוח האם. מה הבעיה מישהו זה קרה לו כבר?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Money_Man,

מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by greenvector,

היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי רמקולים שמעצם החיבור לחשמל מתחילים להשמיע זימזום מעצבן , אפילו כשהם כבויים. אלו רמקולים ממש זולים כך שלא אכפת לי לפתוח אותם ולנסות את מזלי בתיקון. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zbeng,

אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.