תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפצלי USB שלא נקלטים טוב במחשב - לאחר זמן מסוים הם מפסיקים לזהות התקנים שמחוברים אליהם (יש לציין שההתקנים כן מזהים את החיבור), וצריך לנתק את הכל ולחבר שוב וכו'. בעבר פרסמתי פה ת'ארד ולא ממש ידעו לעזור לי (כאן). אחריות כמובן לא הסכימו לממש, כי אצלם המפצל עבד (והוא לא יחכה יומיים כדי לבדוק את הטענה ההזויה שלי). עלה בדעתי שאולי זו בעיה של מתח (אע"פ שהם מחוברים מאחורה) - חוץ מהם מחוברים רק עכבר ומקלדת. עכשיו, כמה שאלות: 1. יכול להיות שאכן זו הבעיה? 2. אם כן, יש איזושהי אפשרות לשלוט במתח של היציאות (להעדיף אחת ע"פ השניה וכו')? 3. יכול להיות שאם אחבר אותם לSATA זה יעזור? יש אפשרות כזו בכלל? (עקרונית וטכנית) 4. אם לא... יש למישהו הצעות אולי??? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטים על המחשב יש לציין שהוא בקושי חודש אצלי. ניקנה הכל מאמזון וזה הספק שיש לי http://www.amazon.com/CORSAIR-CP-9020062-NA-RM-RM1000-Certified/dp/B00Q8L2PLC/ref=sr_1_27?s=pc&ie=UTF8&qid=1427787305&sr=1-27&keywords=power+supply כרטיס מסך http://www.amazon.com/gp/product/B00P9RDI9Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 עד אתמול בלילה הכל היה בסדר. לא יודע מה הבעיה אני מאוד מקווה שזה לא הספק. למה יקח זמן לשלוח להם בחזרה. בנוסף פתחתי את המארז וראיתי שכבל חשמל נגע בכרטיס זיכרון ראם. הכבל כמובן היה מכוסה הוצאתי אותו בינתיים הכל בסדר.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. היום, עשיתי פרוייקט O/C על הLeadtek 4200 128 MB, באיזשהו שלב, עשיתי רסטרט למחשב שלי. כשהמחשב עלה הוא עלה ברזולוציה נמוכה של 600*800 ועולה ההודעה של זיהוי חומרה חדשה nVidia Quadron4 700 XGL שאין לי מושג מאיפה היא באה. למישהו יש רעיון מה זה צריך להיות? אני עכשיו מנסה להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך (41.09) ולראות מה קורה. עריכה: התקנתי את הדרייבר מחדש, איתחלתי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס INNO VISION Geforce 2 mx200 32MB Sdram הוא היה בן שנה בדיוק לפני שבוע עד לפני חודשיים כשעוד היה לי לוח אם של VIA ומעבד פנטיום 3 733 הוא עבד בסדר גמור וכל המשחקים עבדו לי לא משנה שעבדו חרא בכל מקרה מאז נשרף לי הפנטיום 3 733 (הייתם מאמינים ששנתיים רצתי עם היטסינק של גשר צפוני ובלי משחה תרמית?) בכל מקרה הוא נשרף אז החלטתי להשקיע כדי להשמיש את המחשב אז קניתי לוח אם ASUS TUCL2-C ומעבד פנטיום 3 טאולטין 1.1גיגהרץ וגם את המארז החלפתי מבחינת הספק כוח רשום לי שהוא 235W והספק במארז הישן שלי היה 200W ככה שאני לא חושב שהבעיה היא מתח. מבחינת הווינדוס(XP PRO) הכול עובד למרות שמידי פעם הוא נותן לי מסכים כחולים עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL או לולאה אינסופית ב NV4_DISP…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר עם אחד המחשבים... שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק ונכבה אחרי 2 שניות (אחת הנוריות נשארת דלוקה אך המחשב נכבה) אם נשווה את זה למצב של רכב .. הוא כאילו מניע וישר נכבה, לפני שיש משהו על המחשב. אחרי כמה נסיניות הוא מצליח להניע ואז הוא עובד ולא נופל איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז זה הסיפור הביאו לי לסדר מחשב נייד ACER TRAVELMATE C112TCI פירמטתי והתקנתי עליו XP PRO +SP2 הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים שלו מהאתר של ACER בכתובת: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_c110.html ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה http://rotter.name/User_files/nor/459e4eaf1c1311ba.jpg ובנוסף, דבר שעוד יותר מטריד אותי זה שהמסך הוא מסך נגיעה שעבד עד לפני הפירמוט ועכשיו הוא לא עובד! יש איזה תוכנה מיוחדת שצריך כדי להפעיל את האפשרות של הנגיעה? הבעיה במנהל ההתקנים היא במודם ובכ. רשת האלחוטי, המחשב לא מקבל את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ACER יש למישו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-