תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן לא רב את המחשב הנ"ל -hp pavilion - 14-ce3006nj שקניתי התחשבתי בזה שיש לו יציאת של טייפ C ואני אוכל להשתמש גם ביציאה הזאת למסך המחשב וגם ב HDMI בפועל בטייפ C לא שווה כלום כי הוא רק מעביר נתונים ולא יותר מזה סתם כמו USB 2 עכשיו השאלה שלי אני משתמש ב HDMI ואני רוצה לחבר עוד מסך מחשב בנוסף האם זה אפשרי הבנתי שלמחשב הזה אין USB 3 האם זה נכון ? האם יש איזה פתרון זול וטוב באלי אקספרס ???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! מה נשמע? יש לי מחשב בן כמה חודשים עם מעבד 3700x. המחשב כולו חדש חוץ מהכרטיס מסך שהוא נורא ישן (amd 5770). היום כשנכנסתי לתמונה ישנה במייל פתאום התחילו להופיע לי סימנים מוזרים על המסך (לפעמים על כל המסך) וכל מיני ריצודים ואז הוא נתקע והפעיל את עצמו מחדש. מאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל את המחשב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? המחשב נקי מאבק וכל המאוורים פועלים. מצרף תמונה כשזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קרה לי פתאום שהפעלתי מחדש את המחשב והוא רושם לי את ההודעה הבאה מתי שהוא אמור לטעון את המערכת ההפעלה: windows could not start becuase the follwing file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. select 'r' at the first screen to start repair. ואז אני מנסה להפעיל את תקליטון האיתחול של המחשב ולבדוק אם הוא מזהה את הכונן קשיח והוא לא מזהה, אז נכנסתי ל-fdisk ושם הוא מזהה את הכונן קשיח יחד עם המחיצות שמחולקות. אז איך אני מסדר את זה בלי מחיצות חדשות או פירמוט אם אין פיתרון אחר חוץ מפירמוט או חלוקה למחיצות חדשות אז תגידו לי... תודה מראש, מתן.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-