עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Dmoney,

נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by berner,

חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by pbl1,

כל דיסק שאני מכניס הוא צורב עליו ובסוף שם הודעה הדיסק לא תקין ואני מגלה שלא צרב אז מי שיודע מה הבעיה שבבקשה יאמר לי יש לי צורב של lg 52 24 52 בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

8. סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי: א. למה זה טוב בכללי. ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ? ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Darkwood,

זה קורה מתי שאני מפעיל סרטים בפורמט MOV, וUNCOMPRESSED וידאו מFRAPS והעכבר נהיה ענק הכל חוזר לקדמותו רק אחרי ריסטרט. כרטיס מסך ATI HD4890 חידשתי דרבירים והכל לא עוזר מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Shulman148,

שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…

11. Started by FC Chelsea,

כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by camera,

שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Chevy,

מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מחפש ספק כח עם שתי תכונות הכרחיות: 1. שקט מאד. 2. בעל אמינות, ולאורך זמן. בהנחה ש: 1. שני הספקים הבאים זהים במחיר 2. שהמארז שלי גדול ושקט מאד. 3. שאני 95% מהזמן רק גולש, ורק בשאר הזמן עריכה בנונית. 4. אני מחזיק מחשב בממוצע 9 שנים ולפיכך קונה בכוונה מחשב Overkill... 5. הרכישה היא מפלונטר. מבין השניים הבאים, איזה ספק עדיף לי? Antec 750W Neo Eco Modular - 80Plus Gold, 120mm 7 שנות אחריות לעומת: FSP - Hydro G PRO 650W ספק זה הוא עם תכונות מעט מתקדמות יותר בנושא השקט, אבל אני לא מכיר את החברה יותר מדי, ויש לו אחריות רק לשלש שנים. אשמח לדעתכם המקצועית.

16. Started by bati6,

התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite

17. אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי, התקנתי וינדוס 7 על SSD אחד, לאחד סיום ההתקנה, ניתקתי אותו וחיברתי את ה-SSD השני, והתקנתי עליו וינדוס 8 PRO. לאחר סיום ההתקנה חיברתי את ה-SSD השני עם הוינדוס 7 אבל משום מה באפשרויות הבוט הוא מציע לי רק בוט מהSSD של הוינדוס 8 או DVD. רק כניסה לתוך הביוס ומשחק עם ההארדיסק הראשי מקפיצה כל פעם את ההארדיסק הנכון לתפריט הבוט, אבל זה מצריך כל פעם להכנס לביוס. האם יש דרך לסדר את זה ? האם הפתרון היחידי הוא התקנה של וינדוס 7 מתוך הוינדוס 8 ליצירת תפריט דיואל בוט ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by guyby,

שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by exeaction,

מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by zabal12,

שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

24. Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…

25. Started by baruchiro,

אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים