תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפצלי USB שלא נקלטים טוב במחשב - לאחר זמן מסוים הם מפסיקים לזהות התקנים שמחוברים אליהם (יש לציין שההתקנים כן מזהים את החיבור), וצריך לנתק את הכל ולחבר שוב וכו'. בעבר פרסמתי פה ת'ארד ולא ממש ידעו לעזור לי (כאן). אחריות כמובן לא הסכימו לממש, כי אצלם המפצל עבד (והוא לא יחכה יומיים כדי לבדוק את הטענה ההזויה שלי). עלה בדעתי שאולי זו בעיה של מתח (אע"פ שהם מחוברים מאחורה) - חוץ מהם מחוברים רק עכבר ומקלדת. עכשיו, כמה שאלות: 1. יכול להיות שאכן זו הבעיה? 2. אם כן, יש איזושהי אפשרות לשלוט במתח של היציאות (להעדיף אחת ע"פ השניה וכו')? 3. יכול להיות שאם אחבר אותם לSATA זה יעזור? יש אפשרות כזו בכלל? (עקרונית וטכנית) 4. אם לא... יש למישהו הצעות אולי??? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס INNO VISION Geforce 2 mx200 32MB Sdram הוא היה בן שנה בדיוק לפני שבוע עד לפני חודשיים כשעוד היה לי לוח אם של VIA ומעבד פנטיום 3 733 הוא עבד בסדר גמור וכל המשחקים עבדו לי לא משנה שעבדו חרא בכל מקרה מאז נשרף לי הפנטיום 3 733 (הייתם מאמינים ששנתיים רצתי עם היטסינק של גשר צפוני ובלי משחה תרמית?) בכל מקרה הוא נשרף אז החלטתי להשקיע כדי להשמיש את המחשב אז קניתי לוח אם ASUS TUCL2-C ומעבד פנטיום 3 טאולטין 1.1גיגהרץ וגם את המארז החלפתי מבחינת הספק כוח רשום לי שהוא 235W והספק במארז הישן שלי היה 200W ככה שאני לא חושב שהבעיה היא מתח. מבחינת הווינדוס(XP PRO) הכול עובד למרות שמידי פעם הוא נותן לי מסכים כחולים עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL או לולאה אינסופית ב NV4_DISP…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-