תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול אחד על הלוח[משולב]ויש לי עוד אחד רגיל אז אני רוצה לחבר את הרגיל כדי שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק למה אין לי יציאה במחשב לג'ויסטיק בקיצור יש לי כרטיס קול עכשיו הרכבתי אותו והווינדוס זיהה אותו עכשיו אין לי דריבר דל הכרטיס קול חפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק רשום על הכרטיס קול AP6400 3D PCI V.2 בבקשה אם משהו יוכל לשלוח לי לינק בשבילו אודה לו
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למה כל הזמן מערכת ההפעלה רצה ל PAGE FILE למרות שיש מלאה זיכרון בקושי 20% תפוס , " מאוחסן במטמון " הגיע ל 32GB משהו הזוי , אולי לבטל את ה PAGE FILE ? למה ה PF בנפח של 5 גיגה ? מחקתי את מאוחסן במטמון עם תוכנה RamMap אבל זה מעצבן .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם BT פנימי התקנתי את הדריברים ואת התוכנה של הBT והוא פשוט לא עובד הוא מראה לי אותו בNetwork Connections אבל יש עליו X מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אתמול לאחר שניסיתי להתקין דריברים מעודכנים לכרטיס קול של חברי מסוג via'ac97 נתקעה ההתקנה באמצע ועלה מסך כחול של ERROR... לאחר RESTART נכתב לי שההתקנה בוצעה בהצלחה אך משום מה לא שומעים... כשניסיתי להסיר את הדריבר ולהתקין אחר במקומו קיבלתי באמצע הסרת הדריבר הנוכחי מסך כחול שלא איפשר לי להמשיך... האם יש דרך לעבור את הדריבר המותקן הנוכחי ולתקין דריבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא מקולקל---> ויש בו מערכת 98 , אני מעוניינת לפרמט אותוולהתקין מערכת XP אני אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את זה , יש לי כבר דיסקט איתחול של 2000 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום בצהריים עבדתי עם partition magic וטיפלתי במחיצה עקשנית שלא הסכימה להתפרמט. לאחר ריסטרט המחשב פשוט לא עלה. באתי להתקין מחדש וינדואס והוא לא מסכים להתקין וינדואס בטענה שהמחיצה לא מתאימה. אז פירמתי את שני המחיצות שלי לNTFS (הם היו ככה גם מקודם),לא הצליח. ניסתי להפוך אותם למחיצה אחת,לא הצליח. ניסיתי FAT32,גם לא הצליח. החזרתי לשני מחיצות,ניסית שוב פעם NTFS,וכצפוי,לא עבד. אין לי מושג מה לעשות! דבר כזה עוד לא קרה לי וזה נפל יום לפני שה7900GT הגיע תודה מראש. שלחתי את הדיסק כבר לRMA.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן (P3) מותקן על לוח Asus CUV4X ... זה מחשב של האחים שלי ואני רוצה שיהיה שמה USB 2...כי אין בROOT. מותקן XP שמה,SP2..עכשיו קניתי מתאם פשוט PCITOUSB2,הציפ שלו של VIA מסוג VT6212... התקנתי הכל,כולל הדרייברים המתאימים..עכשיו שאני נכנס לDevice Manager אני רואה את הבקר USB2 ולידו סימן קריאה צהוב.. כתוב שמה The Device has failed to start (Code 10) ובפתרון הבעיות הוא אומר שיש סיכוי שהביוס לא עדכני או משהו.. הביוס גרסה 1006..אם זה מועיל. שורה תחתונה,לא קורה כלום שמחברים משהו לUSBים של המתאם. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ?? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
המערכת הפעלה שלי היא Windows 7 התחושה שלי היא שיש הבעיה היא ב HD כיצד ניתן לאבחן זאת? ב EventLogger לא שמתי לב למשהו חריג ולפני כמה זמן שממש נמעס לי פתחתי את המחשב וחיזקתי את כל החיבורים ואפילו החלפתי כמה כבלים, לתקופה זה היה נראה שזה עזר אבל עכשיו הבעיה השתחזרה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הלפטופ, בדרך כלל אחרי זמן ממושך שלא משתמשים בו הוא עובד בסדר למשך כמה שעות, ואחרי כמה זמן פתאום הוא חוטף קריזה ובמקום להציג פיקסל "ריק" (כאשר יש נקודה שהיא שחורה לגמרי, ולא גוון של שחור) אז הוא מציג אותו כאדום במקום לכבות אותו/להציג שחור. בנוסף על כך, הוא נוטה להתכבות לאחר שימוש ממושך. העניין הוא שהוא מתכבה בדרך כלל רק כשאני משתמש בו... אם אני לא נוגע בו הוא יכול להמשיך לעבוד כמה יממות בלי להתכבות, אבל אם אני עובד באינטנסיביות (ביחוד כשאני מדבר עם כוסיות באייסיקיו, או אני אשכרה מוצא משהו מעניין לעשות) הוא מתכבה! לא הצלחתי לאמוד על הסיבות שגורמות לתקלה, אבל אני מקווה שנתקלתם במשהו דומה ואתם מכירים את העניין. תודה רבה לכולכם עריכה: יש מידע על הדגם של הלפ…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-