תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 275 צפיות
-
-
Hi everyone, I’m looking to upgrade my PC for 1440p gaming and would love some advice on choosing the right graphics card. I mainly play AAA titles like Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, and Starfield, and I aim for high settings with at least 60 FPS. My current setup includes: CPU: Ryzen 5 5600X RAM: 16GB DDR4 3200MHz PSU: 750W Gold-rated I’ve been eyeing the RTX 4060 Ti and RX 7700 XT, but I’m open to other suggestions as well. Are these cards a good fit for my needs, or should I stretch my budget for something like the RTX 4070? Also, how future-proof are these options for upcoming games? Thanks in advance for your input! level devil
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לשדרג את אחסון השרת שלי ואני בוחן את הכונן SAS 6GBPS HDD/600GB-15K RPM-3.5Inch. אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון עם הכונן הזה: איזה סוג של שיפורי ביצועים אפשר לצפות בהשוואה למערכת הנוכחית שלי? האם יש בעיות תאימות שעלי לדעת עליהן? יש עצות לגבי התקנה או הגדרות? תודה מראש על התובנות שלכם!
-
- 0 תגובות
- 233 צפיות
- 1 follower
-
-