עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by asta,

שום כרטיס מסך שאני מכניס לחריץ ה- agp לא מביא להדלקת המוניטור תרסיס לחץ אוויר ותרסיס לניקוי טיונרים לא עזרו ונכון לעכשיו באופן זמני אני משתמש בכרטיס מסך pci ענתיקה ואיתו אין שום בעייה (רק שהדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה לכתוב את ההודעה הזאת) יש עוד משהו שאפשר לנסות? האם לדעתכם לוח האם דפוק סופית ? אם כן , מהי האפשרות העדיפה מבין האופציות הבאות(בהתחשב בעובדה שיש לי 6800 gt בגירסת agp ואני בשאיפה לנצל אותו במקסימום) : 1) להמתין שסוף סוף יצא מתאם בין pci-e ל- agp .כך שאני אוכל לקנות לוח אם מתקדם עם מעבד 64 bit 2)לרכוש לוח זהה ל-slot a אם כן מהו לדעתכם הלוח האמין והיציב ביותר עבור מעבד athlon xp barton 2500 (מורץ בהצלחה ל-3200) שיש לו את כול התכונות המיתקדמות כמו sata ,fi…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by gabriel6,

שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני מגדיר בקאטליסט שימוש בשלושה מסכים במשחקים?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by shai_123,

השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לדוגמה אני משחק פיפא ברשת... יש הרבה פעמים שהשחקן היריב עושה הרכבים וחפירות כאלה ואחרות, וסתם בא לי לגלוש בנתיים נניח. הבעיה שאם אני יוצא מהפוקוס במשחק, הפיפא מזהה זאת ופוסקת לי הפסד טכני... יש פיתרון כלשהו שכיבכול הם יהיו מופרדים ולא מושפעים אחד מהשני? תמונה להמחשה https://i.imgur.com/k86H99y.jpg#

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני כבר התייאשתי, הפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לפני שאני מצלצל לטכנאי. יש לי ווינדוס 7. התקנתי תוכנה בגירסת סטודנט, התוכנה לא פועלת כראוי ואני רוצה להסיר אותה ולהתקין מחדש גרסה קודמת. בכל אופן, הבעיה היא כזו, לא ניתן להסיר את התוכנה דרך ווינדוס. התקנתי תוכנה ייעודית להסרת תוכנות, אך גם זה לא עזר. חיפשתי ארוכות פתרון דרך גוגל, לצערי הפתרונות שמצאתי לא לגמרי קשורים לתקלה, וחלקם היו מאוד מורכבים. ברגע שאני מנסה להסיר את התוכנה המקוללת, אני מקבל הודעה כזו: The current path is too long: ואז כתוב בהודעה סוג של דרך שמראה איפה התוכנה מותקנת במחשב. בסוף כתוב: please limit the path to 102 charecters (currently 116 אני ניסיתי גם לשנות את שם התיקיות שבה מותקנת התוכנה …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Or Tsarfati,

שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!

11. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. כשאני משחק על מסך קטן הכל בסדר כאשר אני משנה למסך גדול פתאום הכל בצבע אדום כאילו ההגדרות של המסך השתנו והאדום על 100 בדקתי הגדרות, התקנתי מחדש דרייברים, התקנתי directx שום דבר לא עזר ניסיתי לעשות compabilty mode xp,95,256 colors זה windows 7 home premium שפירמטתי והתקנתי שוב windows 7 home premium אני לא מבין מה לא בסדר.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by natalimat,

קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. השאלה בכותרת. הלוח הוא ASUS P5K ואין לו אחריות דרך אגב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Ben N,

כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו הNERO אומר לי שהדיסק מלא ולא נותן לי לצרוב... מה יכולה להיות הבעיה? =/ הצורב של LG אבל אני לא זוכר את הדגם... אם יש צורך תגידו אני אחפש יותר לעומק... תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by crazyjoker,

צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Jack_g,

אז ככה מדובר אל מחשב pentium 3 933MHz Asus TUV4x 256sdram 128*1 64*2 all are 133MHZ HD 40gb WD 5400rpm MSI GF4 MX 440 PS 300watt cdrom 52 הבעיה היא כזו התקנתי ווינדוס XP sp1 buildin והמחשב פשוט נתקע במחשחקים. ניסיתי להחליף כ.מסך ,זיכרון ספק, והגעתי למסכנה שזה הלוח שלחתי את נלוח להחלפה וכשקיבלתי אחד חדש ישנה את אותה הבעיה. העלתי את ה VCORE 1.8במקום 1.75 חשבתי אולי זה יעזור כרגע במעט שבדקתי המחשב לא נתקע במשחקים. אבל יש בעיה אחרת אני לא מצליח לעשות כך שהAGP יעבוד ב כפול 4 התקנתי את ה VIA4IN1 החדש והדרייברים של MSI החדשים לא עוזר כלום. זה תמיד עובד בכפול 4 . ניתן לראות את זה גם לפי איך שהמשחקים זזים וגם לפי WCPUID והINFORMATION של MSI. (בביוס זה מסומן אל כפול4) לפני החלפת ה…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by siin,

חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by morx,

היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ערב טוב לכולם! לפני כשלושה שבועות המחשב שלי שוב ביקר במעבדה של החנות ממנה קניתי אותו (לצערי) לפני שהוא נשלח לתיקון טמפ' המעבד עמדה על 42 מעלות במנוחה. לאחר התיקון טמפ' המעבד נעה בסביבות 60 מעלות במנוחה. במהלך התיקון הוחלפו לי לוח אם וספק, כאשר הספק החדש (חרטא של ספק) בעל מאוורר 120MM פנימי. (הקודם היה סטנדרתי 80MM בחוץ) אני לא יודע מאיפה הבעיה ומה לעשות. האם הלוח אם גורם לבעיה? יכול ליהיות שהספק מתחמם והמאוורר שלו חלש מידי ולא דוחף מספיק אוויר החוצה? אני הגעתי למצב שאני לא יכול לשבת ליד המחשב בגלל הרעש שהוא עושה. וכשמסרתי בפעם שלפני אחרונה את המחשב לתיקון (הפעם זה היה בגלל הבעיה הזאת) החליפו לי משחה טרמית, אבל לא הצליחו לפתור לי את הבעיה, והם אמרו לי "אין בעית התחממות" כל…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום יש לי COMPAQ DESKPRO EX P-3 MHZ-1.0 מערכת ההפעלה צריכה הפעלה ACTIVATE (וינדוז) הפעלתי את המחשב עם מערכת הפעלה מדיסק חי UBCD4W ואחרי כמה זמן של פעילות תקינה , הוא קפא הפעלתי מחדש ולפי קוד הציפצופים הבנתי שיש בעיה בזיכרון הוצאתי והכנסתי את שני הזכרונות והפעלתי מאז הוא לא עולה וגם אין ציפצוף סימפטומים : איו ציפצוף של סוף פוסט-אין ציפצוף בכלל יש אור בלוח יש רעש תקין מהדיסק הקשיח וכונן הדיסקים שמסתובב והמאווררים עובדים הנורה של הכח POWER דולקת ונורת הפעילות שלידה נדלקת רק ברגע שמדליק, ומייד ניכבת כך גם שלוש הנורות של המקלדת והאור של העכבר על המסך לא מופיע כלום-גם לא ביוס-כלום! נסיונות : בדקתי וניתקתי והרכבתי אחד אחד את כל רכיבי החומרה-כוננים מעבד זיכרונות עכבר מקלדת החלפת…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים