תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשהמחשב שלי עולה יש לי מסך שחור ורק סמן עכבר, רק עובד אחרי כמה ריסטרטים, זה כבר כמה ימים אצלי ככה. לא מצליח למצוא פתרון לבעיה הזו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה במחשב באמצעות התקן דיסק אונקי, כשהתקנתי את התוכנה על הדיסק אונקי הוא ביצע אתחול ומחק את החומר שהיה בו לפני כן. לא היה בו חומר רב, אך היו קבצים שהייתי רוצה לכל הפחות לדעת את השם שלהם. האם יש דרך לשחזר? תוכנה שהשתמשתי בה בעבר לשחזור לא זיהתה, האם זה בגלל שבוצע אתחול? זה משנה אם סתם מחקתי או ביצעתי אתחול? אם מישהו מכיר תוכנה שכן יכולה לשחזר גם לאחר אתחול, אשמח לקבל שם או קישור. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי: א. למה זה טוב בכללי. ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ? ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו הNERO אומר לי שהדיסק מלא ולא נותן לי לצרוב... מה יכולה להיות הבעיה? =/ הצורב של LG אבל אני לא זוכר את הדגם... אם יש צורך תגידו אני אחפש יותר לעומק... תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה כבר ממש ממש מעצבן , ואני כבר לא יודע מה עוד ניתן לעשות , אני בהתחלה חשבתי ש זה בטוח הספק הגינרי 300 W מסוג EAGLE אשר לא מסוגל להפעיל מעבד מסוג XP1900 , שלושה דיסקים קשיחים , 4600TI ושלל כרטיסי PCI .. אז כדי לבדוק את הענין הוצאת את אחד ה ההרד דיסקים , ושלושה כרטיסי PCI לא כל כך נחוצים . המחשב לא עשה ריסט יומיים אבל היום בבוקר שוב ....GRRRRRRRR :veryangry: :veryangry: אז חשבתי , מה הספק עדיין לא מסוגל על מעבד , 4600TI ושני דיסקים קשיחים וכרטיס רשת ? יכול להיות מצב כזה ? האם ייתכן ש ה MSI 4600TI מקצר ? האם ייתכן שיש בעיה בלוח אם , או בזכרונות , עד כמה שזכור לי זה אמור לקצר הרבה יותר מהר אם יש בעיה שם .. המחשב לא מתחמם , ובריסט האחרון הטמפ' הייתה 48 מעלות !! …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר אל מחשב pentium 3 933MHz Asus TUV4x 256sdram 128*1 64*2 all are 133MHZ HD 40gb WD 5400rpm MSI GF4 MX 440 PS 300watt cdrom 52 הבעיה היא כזו התקנתי ווינדוס XP sp1 buildin והמחשב פשוט נתקע במחשחקים. ניסיתי להחליף כ.מסך ,זיכרון ספק, והגעתי למסכנה שזה הלוח שלחתי את נלוח להחלפה וכשקיבלתי אחד חדש ישנה את אותה הבעיה. העלתי את ה VCORE 1.8במקום 1.75 חשבתי אולי זה יעזור כרגע במעט שבדקתי המחשב לא נתקע במשחקים. אבל יש בעיה אחרת אני לא מצליח לעשות כך שהAGP יעבוד ב כפול 4 התקנתי את ה VIA4IN1 החדש והדרייברים של MSI החדשים לא עוזר כלום. זה תמיד עובד בכפול 4 . ניתן לראות את זה גם לפי איך שהמשחקים זזים וגם לפי WCPUID והINFORMATION של MSI. (בביוס זה מסומן אל כפול4) לפני החלפת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח האם-GIGABYTE GA-MA78GMS2H ויש לי בעייה עם הכרטיס קול המובנה עליו. אני בדקתי הכרטיס דלוק בBIOS וגם הדרייבר של ריאלטק מסומן באודיו ולא הדרייבר של ATI. אז אל הבעייה עצמה. לא יוצא סאונד כשאני מחבר אוזניות או כל דבר אחד לכל החיבורים האחוריים של הלוח ומה עוד כשאני מחבר את האוזניות ליציאה הירוקה מאחורה התוכנה שקיבלתי מרגישה שהכנסתי את האוזניות לחיבור של המיקרופון (הוורוד) ואין סאונד. מה גם לפני שהתקנתי את הדרייברים מחדש התוכנה כל שנייה איבדה קשר עם האוזיניות והייתה לי כל שנייה הודעה מהסוג-HEADPHONES CONECTED ואז אחרי שנייה HEADPHONES DISCONECTED וחוזר חלילה. המחשב חדש לחלוטין האם קיבלתי לוח אם עם כרטיס קול מובנה פגום? או שהבעייה בדרייבר? תודה לעוזרים..
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו. יש פתרון? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-