עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by etz,

אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by tamirgolan,

יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Sus Ta,

קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ilanb0,

אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by roma,

היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

14. או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הכונן הוא מסדרה 330, בניסיון הרצה של התוכנה הכונן מזוהה במערך RAID למרות שהוא לא... מצורפת תמונה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. ערב טוב לכולם! לפני כשלושה שבועות המחשב שלי שוב ביקר במעבדה של החנות ממנה קניתי אותו (לצערי) לפני שהוא נשלח לתיקון טמפ' המעבד עמדה על 42 מעלות במנוחה. לאחר התיקון טמפ' המעבד נעה בסביבות 60 מעלות במנוחה. במהלך התיקון הוחלפו לי לוח אם וספק, כאשר הספק החדש (חרטא של ספק) בעל מאוורר 120MM פנימי. (הקודם היה סטנדרתי 80MM בחוץ) אני לא יודע מאיפה הבעיה ומה לעשות. האם הלוח אם גורם לבעיה? יכול ליהיות שהספק מתחמם והמאוורר שלו חלש מידי ולא דוחף מספיק אוויר החוצה? אני הגעתי למצב שאני לא יכול לשבת ליד המחשב בגלל הרעש שהוא עושה. וכשמסרתי בפעם שלפני אחרונה את המחשב לתיקון (הפעם זה היה בגלל הבעיה הזאת) החליפו לי משחה טרמית, אבל לא הצליחו לפתור לי את הבעיה, והם אמרו לי "אין בעית התחממות" כל…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bv_beaver,

שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by kobine,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by felixb,

שלום, ראו את הדיון שהתחלתי בפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486084.0 כיוון שהבעיה לא נפתרה וככל הנראה מדובר על בעיית חומרה ולא תוכנה, ממשיך את הדיון כאן. כאמור, בהמשך למה שהמליצו לי, פתחתי את המחשב ניקיתי, שאבתי אבק, העברתי את כרטיס הזכרון (512) מ SLOT אחד לשני. המחשב עבד יום שלם בלי לקפוא ובלי שום דבר, אבל אתמול בערב הוא התחיל לקפוא שוב, אחרי שהוא קופא ועושים לו RESTART הוא עולה עד WIN ועושה לעצמו שוב RESTART עד שאני נכנס ל SAFE MODE עושה משם RESTART מסודר ואז הכל שוב עולה. מה תוכלו להמליץ לי?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 11:27:08 תוספות קטנה, מדי פעם בביצוע פעולות שונות במחשב, למשל פתיחת ה task manager, מתקבלת הודעה כמו:the instruction at…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים