תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מגדיר בקאטליסט שימוש בשלושה מסכים במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי היום מסך טלויזיה מסוג Panasonic E30M LED, שאמור לשמש אותי כמסך מחשב וטלויזיה לסירוגין. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומגדיר על רזולוציה 1920X1080, התמונה נחתכת בצדדים ולא ברורה. איך אמורים להגדיר את המסך כך שיוכל לעבוד ברזולוציה הטבעית שלו? כרטיס מסך : NVIDIA GTX560TI תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! לפני כשלושה שבועות המחשב שלי שוב ביקר במעבדה של החנות ממנה קניתי אותו (לצערי) לפני שהוא נשלח לתיקון טמפ' המעבד עמדה על 42 מעלות במנוחה. לאחר התיקון טמפ' המעבד נעה בסביבות 60 מעלות במנוחה. במהלך התיקון הוחלפו לי לוח אם וספק, כאשר הספק החדש (חרטא של ספק) בעל מאוורר 120MM פנימי. (הקודם היה סטנדרתי 80MM בחוץ) אני לא יודע מאיפה הבעיה ומה לעשות. האם הלוח אם גורם לבעיה? יכול ליהיות שהספק מתחמם והמאוורר שלו חלש מידי ולא דוחף מספיק אוויר החוצה? אני הגעתי למצב שאני לא יכול לשבת ליד המחשב בגלל הרעש שהוא עושה. וכשמסרתי בפעם שלפני אחרונה את המחשב לתיקון (הפעם זה היה בגלל הבעיה הזאת) החליפו לי משחה טרמית, אבל לא הצליחו לפתור לי את הבעיה, והם אמרו לי "אין בעית התחממות" כל…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לדוגמה אני משחק פיפא ברשת... יש הרבה פעמים שהשחקן היריב עושה הרכבים וחפירות כאלה ואחרות, וסתם בא לי לגלוש בנתיים נניח. הבעיה שאם אני יוצא מהפוקוס במשחק, הפיפא מזהה זאת ופוסקת לי הפסד טכני... יש פיתרון כלשהו שכיבכול הם יהיו מופרדים ולא מושפעים אחד מהשני? תמונה להמחשה https://i.imgur.com/k86H99y.jpg#
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-