עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by menis,

format c:/s

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by TUCG,

לפני קצת יותר מחודש, המחשב שלי החל לעשות Reset סתם ככה בזמנים מסוימים. עד עכשיו, התדירות של הנ"ל גדלה וגדלה עד כדי כך שלעיתים לא הייתי מסוגל להשתמש במחשב יותר מ-10 דקות מבלי שיתבצע Reset. החלטתי לפרמט. כעת אני אחרי פורמט. פירמטתי את המחשב לחלוטין. התקנתי רק Windows98SE, דרייברים לכרטיס המסך, הקול, הרשת, המודם והמדפסת. בזמן ההתקנה של Office XP זה קרה שוב. מה שגרם לי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה. השינויים האחרונים שעשיתי למחשב בחודשים האחרונים היו החלפת ה-Voodoo 3 ל-GeForce 4 Ti 4400 והוספת 128MB RAM נוספים לזיכרון הקיים (משמע, כעת יש לי 256MB RAM). מה לעזאזל יכול לגרום לזה? חימום יתר של רכיב כלשהו במחשב? אולי ה-GeForce מאמץ את המחשב או את ספק הכוח יותר מדי? זקוק לתשובה בהקדם…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום בגלל שלפעמים שאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול בדקתי את הזכרונות עם התוכנה memtest בבדיקה קיבלתי 3 שגיעות אז הפסקתי את הסריקה כמו שהיה כתוב במדריך וצילמתי את המסך מה זה אומר שיש בעיה בזכרון?צריך להחליף אותו הנה תמונה מהמסך http://www.silvup.net/img.php?id=6qsqiuas6vhtfa2.jpg זו קצת מטושטשת אבל מבינים את העיקרון http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…

13. Started by alex542,

כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…

17. Started by zabal12,

שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

19. Started by henifrah,

שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by יעקב שקד,

שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד

21. Started by wares2002,

כי יש מישהו שאני מדבר איתו והוא לא מצליח להפעיל משחקים עם הכרטיס במעבד PENTIUM 2 450 שלו ! יש מצב שזה בגלל ה AGP X1!?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by S_pitts,

שלום יש לי כרטיס INNO VISION Geforce 2 mx200 32MB Sdram הוא היה בן שנה בדיוק לפני שבוע עד לפני חודשיים כשעוד היה לי לוח אם של VIA ומעבד פנטיום 3 733 הוא עבד בסדר גמור וכל המשחקים עבדו לי לא משנה שעבדו חרא בכל מקרה מאז נשרף לי הפנטיום 3 733 (הייתם מאמינים ששנתיים רצתי עם היטסינק של גשר צפוני ובלי משחה תרמית?) בכל מקרה הוא נשרף אז החלטתי להשקיע כדי להשמיש את המחשב אז קניתי לוח אם ASUS TUCL2-C ומעבד פנטיום 3 טאולטין 1.1גיגהרץ וגם את המארז החלפתי מבחינת הספק כוח רשום לי שהוא 235W והספק במארז הישן שלי היה 200W ככה שאני לא חושב שהבעיה היא מתח. מבחינת הווינדוס(XP PRO) הכול עובד למרות שמידי פעם הוא נותן לי מסכים כחולים עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL או לולאה אינסופית ב NV4_DISP…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי, כניסות Usb הקדמיות של המחשב מקולקלות (אחד נשבר והשני עם חלודה ) כנ"ל גם מאחורה יש לי אחד עם חלודה. איך אני מחליף אותן ?, ואם אפשר גם לדרג אותם לUSB 3 את הקדמאיים לפחות. תודה רבה לעזורים

24. Started by questionman,

שלום, יש לי ראוטר tplink n600 td-w9980 והוטבוקס. כשאני מעביר את ההוטבוקס למצב גשר ומחבר את הראוטר אני לא מצליח להתחבר להגדרות של הtplink. כל פעם שאני מכניס את הכתובת ip הוא מתחבר להוטבוקס. ניסיתי לחבר לwan, lan וכתובות שונות (לפי המדריך באתר של tplink) אבל. וא תמיד פותח את ההגדרות של ההוטבוקס.

25. אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים