עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  3. שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. יותר נכון להגדיר את זה שכשאשר אני פותח את המחשב הכל בסדר, זה מגיע למסך עם הלוגו של וינדווס (7, טרי, עכשיו הותקן, הדיסק/גרסא תקינים - בדוק) ואז הנורית של המסך הופכת מירוקה לכתומה והוא רושם No Signal או משהו כזה, כאילו הכ.מסך מפסיק "לשדר" אחרי אותו מסך...אחרת אין לי הסבר אחר.כמובן שהחיבורים מחוזקים והכל בסדר - אחרת גם בעת עליית המחשב לא הינו רואים כלום. עזרתך דרושה באופן דחוף. המחשב הוא AMD 3800X2 1GB זיכרון DDR1 לוח של ABIT כ.מסך 6600 ספק טוב (לא זוכר את החברה כרגע, נדמה לי HEC) WIN 7 ULT

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by shz41,

המוניטור כבה וזהו. כשהחלפתי מוניטור, המוחלף פעל תקין. התקול הוא 19" LCD של MAG. מה יכולה להיות התקלה? יש טעם לתקן?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by Forest14,

המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ורוניקה,

האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by ovadianisimov,

יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by erezkalifa,

היי, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים וגם לאחר שוטטות ברשת בכל אתר אינטרנט אפשרי. קניתי מחשב נייד HP שהגיע עם ווינדוס 8 אני מאוד רוצה לחזור מ8 ל7 אך לא מצליח לא משנה איזה דרך ניסיתי לבצע זאת.. אני מנסה להחליף ווינדוס כי בווינדוס עצמו אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר ולחלץ שום קובץ שאינו מקורי מאתר החברה של התוכנה שאני מנסה להוריד, דוגמאת נרו לצריבה וכאלה.. רצוי לציין שפירמטתי את המחשב במטרה למחוק את הווינדוס ולהתקין את ה7 וזה לא הלך..ניסיתי להתקין את ה7 במקביל ל8 לא הצלחתי, בגדול ניסיתי כל מדריך אפשרי ולא צלחתי.. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by osso,

שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by doronos,

יש לי משחק שכשאני מנסה להריץ אותו הוא שולח לי הודעת שגיאה Detected AMD Radeon driver version 12.6. The required driver version is 13.9 or later. please update your driver... אז הורדתי את הדרייבר של Catalyst 13.9 ווידאתי שרשום שהכרטיס מסך שלי תומך בזה (Radeon 4870) והתקנתי משום מה זה לא מעדכן את זה. אם מישהו יודע איך לסדר את זה, איך לעדכן אני אשמח לעזרה! עריכה: כרגע מנסה להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. עריכה2: אני גאון, עבד כמו קסם! אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by mp91,

יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by surfface,

מפרט:AMD 3000 לוח: K8NF-9 GIGABYTE מערכת XP SP2 מארז CL-6A21 HEC עכשיו לבעיה התקנתי את הדריורים שהגיעו עם המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהתקני הUSB. ההתקנים של הUSB 2 בקדמה עובדים אבל לאט. התקנים של USB על הלוח עובדים . עכשיו שמתי לב שיש לי כרטיס ששמו לי עם יציאות USB ואני לא מצליח להתקין אותן כול פעם שאני מנסה לא מוצא לי דריור ויש לי הודעה כל פעם שהמחשב נדלק: אולי זה גם קשור(נראה לי כן)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by Onetwothree,

שלום אני מתחיל בתחום המוזיקה ויש לי קיובייס. למדתי אותו קצת לפני רכישה נוספת של כרטיס קול. וזהו! הגיע הזמן. אני מחפש להקליט קול וגיטרות ולא בו זמנית ככה שערוץ פיזי אחד מספיק לי. רציתי לדעת אם כרטיס קול UR22 נחשב רמה גבוהה יחסית למתחילים? אם לא, אשמח להצעות. התקציב שלי נע בסביבות ה800 שח. אפשר קצת לחרוג למעלה. בנוסף, אם יש מישהו שמבין בערוצים יודע לומר לי איזה ערוץ כדאי לרכוש של תופים? הכי קרוב למציאות שיצא לו לראות. תודה חברים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום, הייתה לי הבוקר הפסקת חשמל וכשהיא עברה גיליתי שהמסך (שמחובר למגן מפני נחשולי מתח) לא דולק. בכלל. בכפתור ההדלקה אשר אמור להאיר באור כתום בזמן שאין אות יש חשכה מוחלטת כאילו הוא מכובה. המחשב עובד (ואני מקליד כרגע במסך חצי הרוס מ 2001)... מיותר לציין שהמסך בן 5-6 ולכן מזמן ללא אחריות... מחיפוש ברשת של הבעיה הזו (מסך לא נדלק אחרי הפסקת חשמל) והמילה u2312HM, אנשים ברחבי העולם מדווחים על אותן ההתרחשויות בדיוק (אחד ציין שגם הוא מוגן מנחשולי מתח) וענו למישהו שכנראה צריך להחליף את הPOWER CIRCUIT. הייתי מנסה להחליף בעצמי אבל בהתחשב בכך שדואר ישראל לא עובד ובכלל אני לא נמצא בארה"ב כך שעם משלוח זה יוצא יקר- אני די בדילמה. האם למסור את המסך (בן…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. חשבתי שלקנות מודם משלי יהיה רעיון טוב. מסתבר שצריך המון ידע. קניתי DLINK G2452GR ל200 של בזק. והיה לי נתב MTC של פלאפון, שעבד מעולה על תשתית של HOT. אבל עם מודם הזה הוא לא עובד. תמיכה של פלאפון אמרו לפתוח פורטים, ובזק לא עוזר - הרי מודם הוא שלי... HTTP port 80 / HTTPS port 443 / ISAKMP/IKE port 500 / IPSec Protocol 50 זה מה שהם ביקשו, מצרף מה פתחתי. האם פתחתי נכון? איפה מגדירים IPSEC פרוטוקול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.