תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת. הקפיצות נעות בין 40 ל 65 מעלות. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני יודע שזה יגמור את הבטריה אבל לא אכפת לי כי הוא אמור לשמש כתחנת מדיה קבועה בסלון. השאלה האם יכול להיגרם נזק למחשב או הטאבלט כשהוא מחובר כל הזמן לחשמל והמסך עובד כל הזמן? ובאותה הזדמנות עוד שאלה: כונן חיצוני שמחובר קבוע לטאבלט או המחשב הנ"ל. האם כשאני מכבה את המחשב בלי לנתק קודם את הכונן באופן בטוח, עלול להיגרם לכונן נזק (אם הוא באמצע כתיבה למשל)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש 3900x עם rtx 2080 super הבעיה שאחרי 5-10 דק' משחק ב apax הוינדוס קורס (מסך כחול) עידכנתי דריוורים הרצתי בדיקה על הזיכרונות הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה 60-70 במשחק ושל הכ מסך ל 50-60 ניסיתי להחליף מקום לזיכרונות פירמטתי את המחשב ועדיין אחרי פורמט אותם תוצאות המחשב פשוט קורס אחרי 10 דק' מקסימום עם שגיאה שונה כול הזמן critical structure corruption פעם IRQL NOT LESS OR EQUAL פעם memory management ועוד .. יש למישהו רעיון? איך אפשר להבין מה הבעיה? צירפתי dump של ווינדוס אם מישהו יודע לפתוח ... minidump.rar
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שלום, כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי. ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי עושה לו ריסטרט,מה יכולה להיות הסיבה? אלו נתוני החום. אינטל פנטיום 4 לוח אם- 18 מעלות 51-מעלות CPU 33 מעלות הרד דיסק תודה מראש! איתן
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת ביטורנט שמזיפת העלאה שקוראים לה משהו כמו בי נארי 1.2 משהו כזה התוכנה מזיפת העלאה למי שיש אני מוכן לתת חשבון FL או FSC עבורו כל ההודעות לפרטי לא להגיב פה תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום היא מוצגת כ"לא מקוונת".. אבל היא מחוברת דרך USB, ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי לפי מה שאני זוכר גם אם התוכנה שלה לא מותקנת (והיא כן) אז היא צריכה לפחות להציג שהיא מחוברת, מה שהיא לא עושה. הדגם הוא http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=418162 תודה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי הבוקר הפסקת חשמל וכשהיא עברה גיליתי שהמסך (שמחובר למגן מפני נחשולי מתח) לא דולק. בכלל. בכפתור ההדלקה אשר אמור להאיר באור כתום בזמן שאין אות יש חשכה מוחלטת כאילו הוא מכובה. המחשב עובד (ואני מקליד כרגע במסך חצי הרוס מ 2001)... מיותר לציין שהמסך בן 5-6 ולכן מזמן ללא אחריות... מחיפוש ברשת של הבעיה הזו (מסך לא נדלק אחרי הפסקת חשמל) והמילה u2312HM, אנשים ברחבי העולם מדווחים על אותן ההתרחשויות בדיוק (אחד ציין שגם הוא מוגן מנחשולי מתח) וענו למישהו שכנראה צריך להחליף את הPOWER CIRCUIT. הייתי מנסה להחליף בעצמי אבל בהתחשב בכך שדואר ישראל לא עובד ובכלל אני לא נמצא בארה"ב כך שעם משלוח זה יוצא יקר- אני די בדילמה. האם למסור את המסך (בן…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. איכשהו הבאתי למצב בו כל הסימניות (Bookmarks) מהמחשב הביתי מופיעות על המחשב בשולחן העבודה. איני מעוניין במצב הזה. מכנסתי להגדרות> סינכרון שירותי גוגל וניסיתי להתנתק. כלום לא עזר לי והסרתי את דפדפן הכרום. התקנתי אותו מחדש והסימניות עדיין שם. לפי מה שקראתי באינטרנט, עם ביטול הסנכרון בהגדרות, הסימניות נשארות במקומן. חייבת להיות דרך להתנתק. אני רוצה שהסימניות שלי יהיו על המחשב הביתי בלבד. עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי שלקנות מודם משלי יהיה רעיון טוב. מסתבר שצריך המון ידע. קניתי DLINK G2452GR ל200 של בזק. והיה לי נתב MTC של פלאפון, שעבד מעולה על תשתית של HOT. אבל עם מודם הזה הוא לא עובד. תמיכה של פלאפון אמרו לפתוח פורטים, ובזק לא עוזר - הרי מודם הוא שלי... HTTP port 80 / HTTPS port 443 / ISAKMP/IKE port 500 / IPSec Protocol 50 זה מה שהם ביקשו, מצרף מה פתחתי. האם פתחתי נכון? איפה מגדירים IPSEC פרוטוקול? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-