תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר ) קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה .. אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה .. עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ... תודה לעוזרים !
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים מעבד AMD 3400+ 64BIT לוח אם ABIT KV8 כרטיס מסך ALBATRON GEFORCE 6600GT HD WD 160GB 7200RPM רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה? האם זה בעייה במעבד, בלוח אם או במאוורר המעבד? המאוורר כל הזמן על 2760 סל"ד, לא עולה על זה, המאוורר של טרמנטק (Tt). כשקניתי את המחשב נשרף לי המעבד, והביאו לי חדש במסגרת האחריות. תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפתע החליטו כל יציאות ה-USB להפסיק לעבוד במחשב של חבר שלי. לכן אני לא יכול להשתמש במחשב (עכבר, מקלדת). העניין הוא שזה קרה לפני שלושה ימים ולא מצאתי פתרון לכן ראיתי הזדמנות לפרמט ולהתקין windows 7. הכל עבד מצויין עד שעכשיו זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את העכבר למתאם USB ->ps2 אך ללא הועיל. למרות שהעכבר נדלק הוא לא זז. המחשב הוא q6600, ga-p35-ds3l, COMPUCASE 6A21 + HEC 400W יש פתרון? עריכה: בעת ביצוע ריסט, העכבר והמקלדת עובדים, בשנייה שהווינדווס מתחיל להיטען זה מפסיק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעביר קבצים מהדיסק און קי לשולחן עבודה או למשל למחוק קבצים מהדיסק און קי או להפעיל אותם על חלק מהקבצים קופץ ארור או שלמשל אני מוחק קבצים הם חוזרים בקיצור הדיסק און קי פגום השאלה שלי איך אפשר לתקן את זה מבלי למחוק את הקבצים
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לעשות? היא מדפיסה בלי הפסקה.. ומדפיסה רק שורה מבולבלת לגמרי? עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-