תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל מפרט מאוד חזק: מעבד Intel i7 2600 לוח gigabyte p67a 2X4GB DDR3 כונן ssd של אינטל (כונן ראשי) כונן 1tb של western digital כונן משני המחשב נרכש בסוף נובמבר 2010 (הורכב בחברה, לא על ידי). יומיים לפני יום כיפור המחשב התחיל להתקע בצורה כזו שהוא קופא. העכבר זז, אבל שום לחיצה לא מגיבה. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי 30-40 שניות. במהלך כל תקיעה כזאת, בלוגים של windows נרשם ה-error הבא: לפעמים היה מדובר בide1 ולפעמים ב ide2 (שניהם כוננים קשיחים) ולפעמים בסידירום, שכאשר הוא רשם error הוא גם נעלם מ"המחשב שלי" עד שעשיתי reboot. אחרי כמה פעמים שהתקיעות השתחררו, המחשב פשוט נתקע והייתי חייב לנתק אותו מהחשמל בשביל לבצע reboot. לאחר כמה שעות שהמחשב ה…
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם של MSI P42.8 D ו512X2 בכל מקרה המחשב כל הזמן נתקע לי אחרי כמה שעות ובדקתי אם זה פועל בגלל האמיול ומתברר שלא גם שהאמיול לא עובד המחשב ממשיך להיתקע ולא נראה לי שיש לי ווירסוים כי המחשב די מוגן באנטי וירוס ותוכנת פירוול אני לא יודע מה לעשות? יכול להיות שהלוח אם הזה תוקע? אם אני ניגש לחנות לממש את האחריות? יטפלו לי בעיה כזאת בטעם האחריות? המחשב נקנה בערך לפני שלושה שבועות אז הוא די חדש
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שחקתי בביוס ושינתי הגדרות המחשב הופעל מחדש ולא הדליק מוסך רק מהווררים וכונן דיסקים הכנסתי כרטיס מוסך ולא עובד גם החלפת דיסק קשיח לא עזר השמח לפתרום מועיל
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב על ידי כבל HDMI-HDMI וקיימת בעיה כזאת - אחרי כמה דקות המסך כאילו מקבל צבע עליו ככה: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD7970), יש שלושה פורטים של HDMI במסך - ניסיתי את כולם. אם אני מכבה ומדליק את הטלויזיה זה חוזר למצב הרגיל אבל הבעיה לא נפתרת - אחרי כמה דקות זה שוב קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היום בבוקר הלכתי למחשב וראיתי את ההודעה הזאת: http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח גבה מיד את הקבצים שלך כדי למנוע אובדן מידע ולאחר מכן פנה אל יצרן המחשב לקבוע אם עליך לתקן או להחליף את הדיסק. לחצתי על שאל אותי מאוחר יותר, ושום כעבור כמה דקות זה קפץ לי. יש איזושהי דרך או תוכנה לתיקון בעיה זו ? או שבאמת אני צריך להחליף את הדיסק הקשיח ? תמונה בעיה מצורפת. http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין כונן פנימי SSD חדש במחשב נייח. המחשב ישן בערך בן 9 שנים, לוח אם Asus H97. איזה כונן SSD פנימי יתאים למחשב הזה? M.2 ?2.5? איזה דגם ספציפי? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פתאום גיליתי שה-CDROM פועל לי על PIO שהוא תמיד פעל על Ultra DMA Mode 2 או 3 (לא זוכר איזה)!!! זה לא יכול להיות יותר מדי זמן אבל אין לי מוסג למה זה קרה...! יכול להיות שה-DirectX 9 גרם לזה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים וגם לאחר שוטטות ברשת בכל אתר אינטרנט אפשרי. קניתי מחשב נייד HP שהגיע עם ווינדוס 8 אני מאוד רוצה לחזור מ8 ל7 אך לא מצליח לא משנה איזה דרך ניסיתי לבצע זאת.. אני מנסה להחליף ווינדוס כי בווינדוס עצמו אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר ולחלץ שום קובץ שאינו מקורי מאתר החברה של התוכנה שאני מנסה להוריד, דוגמאת נרו לצריבה וכאלה.. רצוי לציין שפירמטתי את המחשב במטרה למחוק את הווינדוס ולהתקין את ה7 וזה לא הלך..ניסיתי להתקין את ה7 במקביל ל8 לא הצלחתי, בגדול ניסיתי כל מדריך אפשרי ולא צלחתי.. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-