תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח שלי תומך בדואל ג'אנל בזיכרונות קניתי 2 זיכרונות זהים 256 במהירות 400 ב4 חריצים יש שתי צבעים אדום- אדום כחול-כחול את הכרטיסים שמתי באדום - אדום שזה ddr1 ו ddr3 אני מדליק את המחשב והוא עושה testing memory ואחרי שסיים הוא נעצר ולא ממשיך עם הפעלת המחשב מה לא עשיתי טוב? איך פותרים תבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב שהוא פשוט עושה ריסטרט בעצמו בלי שום מסך כחול ובלי שום דבר הוא כאילו נכבה ונדלק שוב פעם מחדש... מה לא ניסיתי לעדכן דרייברים לבדוק מדריכים ביוטיוב מה לעשות שום דבר לא עזר... נכנסתי לevent viewer וזה רשם לי את event 41 שזה בעקרון רושם שהמחשב לא נכבה כמו שצריך ועוד.. ואז היה רשום שם לבדוק את הPower שהמחשב שלי מקבל ובדקתי ביוטיוב לעומק וניסיתי לשנות הגדרות וזה עדיין לא עזר והוא בכל זאת קורס כל 10 דקות או כל כמה שעות. ואחרי שהעברתי אותו לשקע שמחובר בו המזגן שלי ובשנייה שאני מדליק את המזגן המחשב מקבל ריסטרט, יכול להיות שזו בעיה בספק כוח? אשמח לעזרה לפני שאלך להחליף משהו... תודה מראש עריכה: לא יודע אם יש קשר אבל בחיים לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האייקונים בשולחן עבודה מתבלבלים למשל לicq יש תמונה של כתבן וכו'..אפשר עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בירור אני רוצה לבנות מחשב עןןם מעבד דור 10 איזה לוח אם מומלץ h470 או z490 והאם זה מצדיק את המחיר לעלות ל z490 ואיזה דגם מומלץ
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני מעוניין ללמוד על מערכת windows server 2019 התחלתי קצת ביוטיוב אני מחפש מקום שיאפשר לי ללמוד בצורה יסודית ומלאה בבית (מדריך, וידאו וכ'ו) אשמח לקבל עצות או כיוונים :)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני יומיים, עם מארז של Antec nx800, (ברצוני לחבר תמחשב לטלוויזיה ) החיבור של ה HDMI למטה, עובד כמו שצריך, אך החיבור למעלה "Hdmi" לא עובד כלל, כשפניתי ל KSP הם אמרו לי שהחיבור הזה מנוטרל, כלומר יש לי רק כניסת HDMI אחד, אז הוא הביא לי כבל של Display port, קניתי אותו וחזרתי הביתה, (display port to hdmi) ניסיתי לחבר תכבל, וזה לא הראה לי שום תצוגה, אז בשביל לוודא שזאת לא בעיה בטלוויזיה, ניסיתי לחבר גם למסך של המחשב,וגם לא עבד. הלכתי ל KSP שוב והם אמרו לי שאני צריך לעשות "ריבוי מסכים" להגדיר את זה כביכול, וזה מה שזה עושה לי : הכרטיס מסך שלי הוא nvidia 2080 ti וגם הלכתי לפה : וזה לא מראה לי שום צג נוסף, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-