תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס IEEE1394 של VIA ללא איזה דגם מסוים ובאתר לא מכירים על קיומו של כרטיס FIREWIRE ולכן אין דרייבר בשום מקום. ה-XP מזהה לי את הכרטיס טוב ויפה לכאורה דרך מהל ההתקנים אבל בפועל כשאני מחבר אליו את מצלמת ה-DV הקטנה של SONY שלי הוא לא קולט אותה. למצלמה אין דיסק עם דרייבר או דרייבר באתר וXP לא אומר איזה משהו אם אני מחבר את המצלמה לכרטיס. למה כל תוכנת לכידה לא מוכנה לקלוט לי מהכרטיס IEEE1394/FIRWIRE הדיגיטלי שלי כלום? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
אני כותב הודעה זו אחרי תקופה שבה אני מסתובב במערכת הפורומים הזאת, בעיקר מתוך כוונה לעזור לאחרים וגם ללמוד הרבה בדרך. ההודעה הזאת באה להסביר איך אני לדעתי צריכה להיראות פניה ל'תמיכה טכנית', בתור אחד שרוצה ואוהב לעזור בתחום הזה. ההודעה לא קשורה לכללי הפורום או למנהליו. 1) רשום כותרת עניינית להודעה, שמתארת בתמצות את הבעיה. כותרת עניינית תמשוך יותר אנשים שמכירים את הבעיה או מסוגלים לטפל בה לקרוא את ההודעה שלכם, תראה על רצינות מצדכם, ולא תעצבן את המנהלים. שלוש סיבות מצויינות לכתוב כותרת כמו "המחשב מכבה את עצמו ללא סיבה" ולא "המחשב השתגע!! עזרה!!!". 2) תאר את הבעיה בפירוט. להגיד "המחשב נתקע" נותן לקורא רק מושג מאוד כללי על הבעיה. מתי הוא נתקע? כשהווינדוס עולה, או אולי לפני, או …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-