תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מצטער מראש אם זו בעיית תוכנה פשוט לדעתי זו בעיית חומרה. המחשב בשלב כלשהו נתקע (אחרי כמה שעות שהוא פתוח). נניח אני מנסה הכנס לאינטרנט והוא לא מגיב. אני מחכה כמה דקות, לא קורה כלום אז אין לי ברירה ולכפות כיבוי (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה/כיבוי). לאחר מכן אני פותח את המחשב מחדש והוא לא עולה, מסך שחור, והמחשב משמיע רעש מאמץ. לאחר מכן שוב כופה כיבוי (כי מסך שחור מה יש לי לעשות?), ולאחר מכן פותח שוב ועולה חלק. מהי הבעיה? מפרט משמאל. וינדוס 7 64ביט. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D, התקנתי WINDOWS וכל התוכנות הנלוות ביומיים הראשונים הכל עבד בסדר, אולם עכשיו כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים שיש איזשהי תקלה. יש איזו תוכנה או משהו שיכולים לבדוק לי את המעבד/זכרון/לוח לראות שהכל תקין (או לא)?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צורב DVD של NEC. בעיית איטיות מטורפת לאחרונה. בזמן הצריבה אי אפשר לעשות שום פעולה ואפילו לא הפשוטה ביותר, לדוגמא לפתוח תיקיה. בגלל שהמחשב נתקע, השורה של ה- BUFFER (אם אני לא טועה כך רושמים?) משתגעת, פעם היית על 99% קבוע, כרגע יורדת 5% אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? בדרך לשבוק חיים או שיש מצב לתקן?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב, יש לי מחשב מוזר, 3.4 INTEL 1GB זכרון וGEFORCE 7600 לוחM של ASUS - DDR1.. והוא כל הזמן קורס, ועובד נורא לאט. לוקח לWINDOWS לעלות בסביבות ה- 6-7 דקות (בדוק). ניסיתי כל מני דברים, עברתי כרטיס כרטיס, עשיתי פירמוט ואפילו קניתי WINDOWS חדש מקורי(!!) ושם דבר לא עזר. המחשב עדיין איטי. מה שמשאיר לי או את המעבד, לוח M או זכרון. אני מהמר על הזכרון כי: 1. הרצתי בדיקות עם תוכנה בשם BurnInTest שמדמה כמה עשרות פעולות במקביל והכל רץ חלק. 2. הרצתי תוכנה בשם MEMTSET והוא עדיין לא הגיע ל2 אחוז וכבר מצא בעיות בזיכרון. 3. הרצתי את הבדיקת זכרון של WINDOWS והוא לא הפסיק לבדוק ומצא יותר מ443 באגים. השאלה שלי, האם זה יכול להיות לוח הM או מעבד? האיטיות מתבאטת בכך ש: 1. לוקח כ7 דקות לWINDOWS ל…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל 3DMARK 2006 התוכנה עולה שאני לוחץ " בנצמרק " הוא מתחיל וקורס כמו דפדפן , שאני מפעיל 3DMARK2001 זה עובד ומסיים ואני מקבל את זה , התוצאה נורמלית ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי היום בבוקר, אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק . פתחתי את המארז , נראה שהלוח אם נדלק אבל הכרטיס מסך לא נדרך .[אין ציפצוף] אז פרקתי את הקירור מים של הכרטיס מסך. וחברתי כרטיס אחר , גם לא עוזר . ללוח יש צג שמראה מספר תקלה , A6 gigabyte x58 extreme משהו יודע מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-