תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-Force 2 mx 400, וניסיתי קצת לעשות לו אוברקלוק, כנראה שהגזמתי קצת עם המהירות של הזכרון, וראיתי על המסך כל מיני עיוותים, אז עשיתי ריסט כדי לנסות להוריד את המהירות קצת.. שניכנסתי לשם משתמש שלי בווידווס, הכל היה בסדר, אבל אחרי 2-3 שניות, המסך נהיה שחור, כנראה עשה לעצמו ריסט או משהו, חזר למצב הרגיל לשניה, ואז חזרו העיוותים, ואיתם גם תקיעת העכבר.. המקרה הזה חוזר על עצמו כל פעם, מזל שהיה לי עוד משתמש ב-WinXP, שדרכו אני כותב כרגע את ההודעה.. עצות אני דיי אבוד.. :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישל י מחשב חדש... Asus P4T-E Pentium 4 1.8A וכשאני מחניס את הרדאון 8500 שלי ווינדוס אקספי לא עולה... המחשב פשוט קופא ברגע שהסמל של ווינדוס עם המד הכחול עולה... בקושי אפשר לראות אותו... המחשב עובד עם כל כרטיס מסך אחר... ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי שלו יש את אותו לוח וגם אצלו המחשב נתקע בדיוק באותו מקום... אני רק אציין שהדבר קורה רק בווינדוס אקספי... הרדאון עובד מצוין בכל לוח אם אחר... רעיונות?? שום דבר לא כתוב לא באתר של Asus ולא באתר של ATI... עזרה מהר בבקשה, אני מיואש... ד.א. מזל טוב על העלאת הפורומים מחדש... אני מחכה לזה כבר הרבה זמן!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי יש מישהו שאני מדבר איתו והוא לא מצליח להפעיל משחקים עם הכרטיס במעבד PENTIUM 2 450 שלו ! יש מצב שזה בגלל ה AGP X1!?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שיחקתי לי לתומי RTCW ופתאום זה יוצא לחלונות ונתקע. עשיתי ריסט וזה לא עבר את המסך אחרי ספירת הזכרון. כיביתי באמצעות ניתוק הכוח כי לא יכלתי בדרך אחרת, הדלקתי ולא עלה בכלל עם צפצוף כפול, WTF? החלפתי כרטיס מסך, אותו דבר. מה נדפק? EDIT: עכשיו גם אין אפילו צפצוף! אאהה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש בעיות תאימות בין XP למצלמה של LG lpc-uc35? המצלמה לא מזוהה נכון ומותקנת להתקנים אחרים. דווקא התקני USB אמורים להיות הכי פחות בעיתיים לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי את מערכת ההפעלה המדהימה אך קצת מעצבנת ווין XP אבל יש לי בעיה מעצבנת נורא והיא קשורה לכרטיס הנ"ל HERCULES 3DPROPHET 4500 הכרטיס עובד מעולה על הדסקטופ ובתוכנות אחרות אך. וכאן האח הגדול הוא עושה לי המון בעיות במשחקים כגון UNREAL TOURNAMENT שפועל כשלרוחבו מליוני צבעים וCOUNTER STRIKE בו הוא לא פועל תחת D3D וOPEN GL אנא, כל מי שיכול לעזור לי בכל דרך, בכל הצעה, אפילו למשחק אחד.. כי אני לא יכול בלי UT לפחות 3 פעמים ביום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לכולכם ! ;D אחרי שעזרתם לי למצוא פיתרון לכרטיס קול שלי , חשבתי שאחרי שייעשה הכל בסדר גמור!!! :-/ אני אגש לעניין מה שקרה בעצם לא מופיע לי בקר של הקול ב-tray יחד עם השעון ושאר איקונים?! ??? אם תסבירו איך להחזיר את הבן האבוד אשמח מאוד!! בעיה השניה שנוצרה לי במהלך טיפולי הנהדר במחשב , אין לי תקשורת עם המודם שלי?! ??? אני לא יודע מה לעשות :'( המודם שלי השתמש ב-COM 4 שאותו אני לא מצאתי כשרציתי להתקין את הדרייוורים של המודם מחדש! תסבירו לי בבקשה איפה אינ מוצא אותו או איך אני עושה אותו , אני מבין שהCOM הזה וירטואלי?! תודה רבה לכם מראש, Intelee.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושים ?!? עשיתי את כל הבדיקת הבריאותיות : סריקת דיסק, איחוי דיסק, ניקוי זבלים, בדיקת וירוסים, בדיקת חומרה - הכל במקום, בדיקת מאוורר מעבד - הכל תקין וכו'.. לא התקנתי שום דבר מיוחד, ושום PROCESS מוזר לא רץ ברקע.. הביצועים סבירים, ועדיין קופא ! מה יכול להיות ?!? P3 550MHZ 512MB זכרון XP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-