תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מפרט:AMD 3000 לוח: K8NF-9 GIGABYTE מערכת XP SP2 מארז CL-6A21 HEC עכשיו לבעיה התקנתי את הדריורים שהגיעו עם המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהתקני הUSB. ההתקנים של הUSB 2 בקדמה עובדים אבל לאט. התקנים של USB על הלוח עובדים . עכשיו שמתי לב שיש לי כרטיס ששמו לי עם יציאות USB ואני לא מצליח להתקין אותן כול פעם שאני מנסה לא מוצא לי דריור ויש לי הודעה כל פעם שהמחשב נדלק: אולי זה גם קשור(נראה לי כן)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק והמחשב בשלב כלשהו פשוט עושה לי ריסט זה לא לפי זמן ולא בשלב מסויים. משחקים אחרים עובדים לי חלק ורק בזה יש לי בעיה קשה לי להאמין שזה קשור לקירור המפרט שלי בחתימה אשמח לכל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש את הלוח אם ms-7005 ויש לו את הכרטיס מסך 5200fx (שיצא לו קבל אחד אבל הוא הלחים אותו) הקיצר בלוח אם שלו יש גם כרטיס מסך פנימי וכשהכרטיס הפנימי מופעל והמחשב עבד טוב (לא נתקע באמצע העליה לוינדוס ) אבל כשהfx5200 מחובר הוא כן נתקע ( באמצע העליה לוינדוס גם במצב בטוח) אז חשבנו שאולי הכרטיס נדפק כי יצא לו הקבל ואולי ההלחמה לא היתה הכי טובה אז בדקנו אתה fx5200 במחשב של חבר שלי וזה עבד אצלו חשבנו שאולי ה agp נדפק אז שמנו כרטיס מסך אחר tnt2(אני חושב) והמחשב עבד רגיל ולא נתקע חשבו כבר אולי זו בעיה של דריברים אז החלטנו בסוף גם לפרמט התקנו את xp מחדש אבל עדין יש את הבעיה אז הכרטיס fx5200 תקין הagp תקין אין בעית דריברים אבל הכרטיס מסך לא עובד עם הלוח אם הזה(ד"א …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני בקושי משתמש במדפסת, וכשאני מנסה להדפיס בה משהו אז זה מדפיס צבעוני טוב אבל השחור יוצא מאוד לא ברור ולא חלק, וזאת רק כאשר קניתי דיו חדש של אופיס דיפו (מספר 56) כי לפני זה זה בכלל לא הדפיס שחור. בעבר לא הייתה בעיה עם ההדפסה. ייש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ביצעתי למחשב שחזור מגיבוי דרך תוכנת GHOST ומיד לאחר ההפעלה מחדש , מופיע תפריט דוס (זהה ללחיצה על F8 שבהדלקה). כל אופציית בחירה גורמת לאיתחול אוטומטי של המחשב וחוזר חלילה. ניסיתי גם התקנה נקייה של XPולאחר העתקת הקבצים והפעלה להמשך התקנה בממשק הגרפי של חלונות , מופיע מסך כחול כהה עם טקסט לבן של הודעות על סיבות וצורת פתרון לבעיית טעינת מערכת ההפעלה. אציין שהחלפתי אח"כ את החומרה לצורך בדיקה (כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח). רק מעבד ולוח אם לא יכולתי להשיג. בכל שינוי חומרה התקלה חזרה על עצמה. אנא עזרה למי שמכיר את התופעה ואולי הבעייה באמת בלוח\מעבד או משהו אחר.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-