עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?

2. Started by Koby,

שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…

6. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by ronhimi1,

כשאני צורב והכל , לפני שזה מסיים ל"שים" את כל הקבצים על הדיסק זה מבטל ומראה ש (ראה תמונה ) זו בעיה בכונן ?ואיך אני פותר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by nemesisx22,

שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by omnius,

אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מחליף את הלוח לגמרי ניסיתי הכל !!! כל משחקי ההגדרות הכל ! ...RECORDING - MICROPHONE - MIC BOOST ON הבעיה היא במיקרופון תוכנות דיבורים כמו סקייפ \ מסנג'ר \ וכו אנשים שומעים את עצמם מדברים !! ואני עם אוזניות לא רמקולים ..... אני לא מבין מה הולך כאן מישהו ניתקל ? כי החנות ממנה קניתי לא ניתקלו והפיתרון היחידי החלפת לוח שלם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by daniel2828,

סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Real_Me,

רק היום שמתי לב לכך שכל תצוגת המסך רועדת ללא הפסקה. ניתן להבחין בתופעה אם מתבוננים ממש מקרוב ואז רואים את הפונטים נעים מצד לצד כשדה שיבולים ימינה ושמאלה. ממרחק גדול יותר הכל נראה יציב בהתחלה וצריך להסתכל היטב לתפוש את הרעד. אני עובד ברזולוציה של 1280*1024*85 אבל גם ברזולוציות נמוכות יותר זה קורה. האם זה דבר רגיל או שמשהו פגום מאד במסך או בכרטיס? יש לי PROVIEW 19" שטוח ו-RADEON 8500LE שקיבלתי אתמול. לצערי אין לי אפשרות לבדוק אם עם הכרטיס הקודם זה היה גם. בתודה מראש RH

• 20 תגובות
    • 10.2k צפיות
  18. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by Phobus,

שלום, לפני כמה ימים פירסמתי כאן נושא שבו הייתה לי בעיה עם כרטיס המסך שגרם ללוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) להיתקע בשלב האחרון של ה vga detection. שם ציינתי שהמחשב נתקע קודם כל בשלב ה-dram detection אך פתרתי זאת זמנית כאשר הוצאתי את 2 הסלוטים ממצב ה-dual channel והכנסתי אחד מהם ל-single channel. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365321.0 ובכן היום התחדשתי לי ב-hd4670 וכמובן שהבעיה עם נורת הזיהוי האחרונה נפתרה (ה-6600 הקודם התברר כפגר אחרי בדיקתו במחשב אחר). כעת אני מנסה להחזיר את הזכרונות ל-dual channel וזה עדיין לא עובד לי. ניסיתי את הדברים הבאים: *מודול זכרון A בסלוט single channel A *מודול זכרון B בסלוט single channel A *מודול זכרון A בסלוט single channel…

22. Started by DAN,

מהכן אפשר להוריד דריוורים לכרטיס PCI-USB2 מבוסס ציפסט של NEC דגם D720100A10151KU220 תוצרת ASUS REV 1.03 לכל סוגי מערכות ההפעלה חיפשתי ולא מצאתי. דן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by GuyGesh,

איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ApXix,

זה כמו אשכול שפתחתי ב FXP המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי מסך כחול הרבה מאוד פעמים זה הגיע ממצב של פעם בכמה זמן למצב של כל 10 דקות ממתי התקלה קיימת? לפני חודש חודשיים אבל היה לי פעמים מאוד בודדות בעבר האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הוספתי לפני חודש משהו כזה עוד 4 GB זיכרון והתקנתי את התוכנה DISKEEPER הנה הקבצים של ה DMP http://www.upf.co.il/file/64264834.html אם יהיה צריך צילום של המסך הכחול תגידו לי, אני יודע שזה 0x101 0x31 וגם היה לי 0x3B תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.