עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by THE FOX,

הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. שלום, מפרט המחשב הנייד: i7-8550u NVidia 940gmx 8gb ram יש לי בעיה לנגן את הקובץ הזה (וקבצים דומים) ideo ID/String : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format_Profile : Main 10@L5.1@High CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration/String : 2 h 17 min BitRate/String : 17.4 Mb/s Width/String : 3 840 pixels Height/String : 1 600 pixels DisplayAspectRatio/String : 2.40:1 FrameRate_Mode/String : Constan…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by הפנטום,

שלום לכולם ותודה שהסכמתם לקרוא יש לי מחשב של טושיבה (מחשב נייד) בן שלוש (בערך), ויש לו בעיה במסך שכשפותחים את המסך ללמעלה הוא לפעמים לא עובד בכלל עד שאני מצליח לכוון את המסך בנקודה מסוימת ואז זה עובד, אבל זה מרצד הכוונה שהמסך כל רגע קופץ או יוצר פסים לאורך ולרוכב מיש שיכול לעזור לי אודה לו מאוד תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dudik5,

למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Riki Rosenfeld,

הי! אני משתמשת בWindows 7 professional. כשאני מנסה להתחבר לנקודת וויפיי (נקודה חמה מהטלפון הנייד) הוא לא מתחבר. לעומת זאת, חיבר ישיר של נטסטיק, כן מתחבר. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by ormoshe,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by khsur1,

שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shay_zzz,

למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by speed42,

יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  14. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by dzolotreiv,

בוקר טוב, לאחר כיבוי המחשב/כניסה למצב שינה,המחשב לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור הPOWER,המחשב נדלק רק לאחר שאני לוחץ לחיצה ארוכה על הPOWER במשך 15 שניות, רק אז המחשב נדלק בלחיצה רגיל על הPOWER.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by pop,

שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by izir,

חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המסך הכחול תוקף אותי בכל הזדמנות שהוא יכול ,בעבר ניסיתי לפענח את הבעיה אך ללא הצלחה אשמח לקצת עזרה. הנה שתי קבצי ה minidump האחרונים שלי http://www.zshare.net/download/2925261e60d6b6/

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. ביצעתי למחשב שחזור מגיבוי דרך תוכנת GHOST ומיד לאחר ההפעלה מחדש , מופיע תפריט דוס (זהה ללחיצה על F8 שבהדלקה). כל אופציית בחירה גורמת לאיתחול אוטומטי של המחשב וחוזר חלילה. ניסיתי גם התקנה נקייה של XPולאחר העתקת הקבצים והפעלה להמשך התקנה בממשק הגרפי של חלונות , מופיע מסך כחול כהה עם טקסט לבן של הודעות על סיבות וצורת פתרון לבעיית טעינת מערכת ההפעלה. אציין שהחלפתי אח"כ את החומרה לצורך בדיקה (כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח). רק מעבד ולוח אם לא יכולתי להשיג. בכל שינוי חומרה התקלה חזרה על עצמה. אנא עזרה למי שמכיר את התופעה ואולי הבעייה באמת בלוח\מעבד או משהו אחר.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. יש לי בעיה של ריסטרים, מסכים כחולים ושגיאות ללא סיבה בכל מיני תוכנות. http://rea.prostudio.co.il/minidump.rar אלו קבצי ה- DMP המופיעים אצלי. כל עזרה תתקבל בברכה, אני חייב לפתור תבעיה אני כבר משתגע מהמחשב.

22. זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by roylu,

הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by acef,

שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.